Etiketlenmek

Var bir dilegimiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
5.052
10.057
208
36
İnsanlar neden etiketler ve etiketlenen kişi bununla nasıl baş edebilir
 
iğrenç birşey etiketlenmek

insanlar kendileri çok kusursuzmuş gibi

hmm o mu? o tam da şu diye konuşabilecek kadar tuhaflar

açtında içine mi baktın
 
Ne bu sınav sorusu gibi.
Ne etiketi,kazak mısınız siz?
Doğru düzgün açıklasanız bilen biri de yardım etse.
Ukalalık yapmak zorunda mısınız!!! Kimse her sorulana artistlik yapın diye baskı uygulamıyor size!! Biliyorsanız anladıysanız ya da hoşunuza gittiyse cevaplarsınız yoksa gider ilgi alanlarınızı kasarsınız! Böyle düşüncesizce konuşup sonra da ortamlarda hoşgörülü olalım empati yapalım diye nara atarsınız!! İnsanların derdi olabilir sıkıntısı olabilir, neden gelip sinirleri geriyorsunuz?! Belki kendini burada ifade edebiliyor belki başka çaresi yok vs. Neyse sizin gibi lakayt birisiyle muhatap olmak istemiyorum, bir daha rica ederim topiklerime musallat olmayın!
 
Yani insanları hemen yaftalayıp Ayşe çok muhalefet! Ya da Aysun ile arkadaşlık edilmez! gibi (etiketleme yapmadığım için güzel örneklendiremedim, kusuruma bakmayın).
İnsanları birkaç kelime ile damgalayıp, o şekilde muamele edilmesi. Bunu neden yapıyorlar ve bundan nasıl sıyrılınabilir
 
tabi ki istediğim konuya yorum yazacağım,siz yeter ki böyle ucu açık konular açın ve 20 yıl konunuzu ziyaret etmeyin,
konu açmaktaki amacınız neydi,fikir almamak mı
bak herkes kafasına göre çekmiş konuyu,
siniri bozulan da tek sizsiniz,insanlar değil.
eğitim şart,
musallat falan da çok çirkin ,ama size yakışıyor.
 
dedikodu boyutunda olmadığı sürece insanlar birbirlerine çeşitli sıfatlar yakıştırırlar bu malesef ki böyle. bundan sıyrılmanıza da gerek yoktur kim ne istiyorsa öyle düşünebilir siz kendinizi bildikten sonra gerisi boş..
 

Ne kadar dolmuşsunuz sabah sabah patlamak için yer aramış gibisiniz :) konuyu anlamadım bu arada facede etiketlemekten mı bahsediyorsunuz?
 
Eğlenmek mı.. insanların sıkıntılarıyla eğlenip bir de bununla gurur mu duyuyorsun fabricAllah sana dalga geçtiğin bütün dertleri yaşatarak öğretsin. Olgunlaşırsın belki.
 
Eğlenmek mı.. insanların sıkıntılarıyla eğlenip bir de bununla gurur mu duyuyorsun fabricAllah sana dalga geçtiğin bütün dertleri yaşatarak öğretsin. Olgunlaşırsın belki.
Bu ne biçim konu yaa sabah sabah birine kızmışsın birine beddua etmişsin.. gece bir tarafın açık uyudun heralde.. sen millete musallat olmak için açmışsın bu konuyu sanki.. sinirini burdan çıkarıyorsan gibi.. eleştiriye açık değilsen konu da açmayacaksın o halde.
 
Sana mı soracağım! Bir derdim vardı destek olunur konuşuruz diye açmışım! Hemen saldırmak ya da dalga geçmek mı gerekiyor sonra da anlayışlıyız insaniz dite gezersiniz
 
insanların neler yaşadıklarını neler çektiklerini bilmeden böyle saldırmak doğru mu? Bir de üslubuna bak. Sen kimsin buranın güvenlik sorumlusu mu? Herkes kendisini savunabilir. Atlama öyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…