Bende kendjmi karistiriyorum bazenAyy afedersin ama senin ismin tanıdık geldi birden..
Tesekkur ederim canimYeni gördüm ve bayıldımMMMbaşarılar ❤❤
Tesekkur ederim canimYaaa cok datliiii tadi nasil oldu bayildim kesin yapmak isterim
Saģol canimmEllerine sağlık canım. Bire-bir aynısı olmuş.
Yarışmada başarılar diliyorum ❤❤
Yap canim tesekkur ederimBayıldım çok güzel görünüyor ellerine sağlık bende hemen kalkıp yapmaya başlayacağım
Tamam canım püf noktalarına mutlaka dikkat edeceğim çocukluğumuzda ne kadar çok yerdik içim bir tuhaf olduYap canim tesekkur ederim
Recel veya bal kullan mutlaka
Oda sicakliginda olsun malzemelerinde mutlaka.. afiyet olsun canimm
Yaa hala cok severim..Tamam canım püf noktalarına mutlaka dikkat edeceğim çocukluğumuzda ne kadar çok yerdik içim bir tuhaf oldu
Bizde tarçınlı versiyonunu da yaparız o zamanYaa hala cok severim..
Eti cinin tarcinli veriyonu cikmis oda hos..
Biskvilerini yiyorum hala :))
Yap tatlim bende yapicam mutlakaa :))Bizde tarçınlı versiyonunu da yaparız o zaman
Bende deneyeceğimYap tatlim bende yapicam mutlakaa :))
Sertleşmezmi canimÇok severim eti cini eksili ekşili ellerine sağlık canım
Eğer portakallı yapmak isterseniz de şeker portakal suyu (taze) portakal eksantı koyup soğutup da üstüne koyabilirsiniz
Sertleşmezmi canim
Kivamlastirmak lazm tabi
Bende portakal kabuğu reçeli var bir kaç tanesini öyle deneyeceğimÜstüne koyup güzel oluyor canım yok sertleşmiyor bide portakalın kabuğunu çeyrek rendele üfff yemede yaninda yat
Hamurlarin toplarini cok kenardan yapma canim kabarinca kayiyor. Ic tarafa diz bide kucuk yap mumkun okdugunca iri olmasinBende portakal kabuğu reçeli var bir kaç tanesini öyle deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?