Bebek Beslenmesi Eti Cici bebe Bebeğimi ishal yaptı. Bir daha vermem!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

VaniL

Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
427
8
68
- Yurtdışı
Kızıma bi keresinde cici bebe bisküvisi verdim bir kaç saat sonra ishal oldu yavrucağım. 2 gün devam etti. midesi bozuldu. Bi daha vermem. :47::113::113:
Süt felanda ilave etmedim. Suyla ezdim.
Etrafımdakı annelerde sordum kimse tavsiye etmiyor, bebekleri ishal olmuş onlarında.

aaa valla ilk kez senden duydum böyle bişey canım
ben kahvaltıya başladığımızdan beri veriyorum oğluma devamlı 1 senedir hemen hemen hiç öyle bir sorunum olmadı,
şuanda mikrobik salgın var havada
acaba oyüzden olmuş olmasın o ishal yada başka yediği bişeyden dolayı
cicibebe bize hiç öyle bişey yaşatmadı

Cici bebenin fazlasıyla şeker içermesi ve fırınlanmış olması sebebiyle doktor tavsiye etmiyor.kahvaltılarında cici bebenin kızarmış bebek ekmeğini sütle ezmemi istedi.çokta lezzetli severek yiyor

benim kızımıda ishal yaptı hatta hipp bebe bisküvüsü aldım oda yaptı doktor bişeye alerjisi olabilir dedi ama bence tatlı olduğu için olabilir

Kızlar bebeğinizin bisküvisini eğer imkanınız varsa kendiniz yapabilirsiniz,bir hafta cam kavanozda bayatlamadan kalabiliyor

Back