ben bebeğime bisküvisini kendim yapıyorum.hiç hazır bişey vermedim.tarifini vereyim belki yapan olur.2 çay bardağı un,2 çay bardağı mısır nişastası veya pirinç unu,yarım çay bardağı irmik,4 yemek kaşığı tereyağı,2 yemek kaşığı pekmez.hamur sert olursa biraz yoğurt koyabilirsiniz.hamuruüç,dört parçaya ayırıp her parçayı rulo yapıp hazır bisküvilerin ebatında kesip hafif kızarana kadar pişiriyorum.öok pişirmeyin sert olur.lezzet olaraka birebir hazırlrıyla aynı değil şüğhesiz ama kendiniz yapıyorsunuz içinde ne olduğunu biliyorsunuz.tavsiye ederim..
6 aylıkken kahvaltıda bile yumurta verin diyor dr lar bi sakıncası olacağını sanmam
dogru sölüyorsun cnm doymadgnda tok kalmasi icin ne veryorsun? dr.um bize pirinc unu muhallebisi önerdi
Bence bebeğinize ahzır bebe bisküvisi vermeyin. Çünkü artık bebe bisküvilerinde bile katkı maddeleri var kavanoz mamalar daha sağlıklıyöış organik ürünlerle yapılyrmuş ama bizzat eşimin bir arkadaşı söyledi eşim kimya mühendisi ve diğer bölümlerden arkadaları var gıda bölümünde falan eti de staj yapan bir arkadşaı söylemiş ona da. Onlarda bile mısır şurubu katkı maddeleri var diye gerçek şeker değilmiş yanii. Evde kendiniz yapın daha iyi.
kesinlikle katılıyorum.kızım neredeyse 10 aylık hiç hazır bişey vermedim vermeyi de düşünmüyorum.bisküvisini,çökeleğini,yoğurdunu,muhallebisini hatta kekini bile kendim yapıyorum.şeker,tuz,bal,yumurta akı kullanmadan.kendimiz yapabilecekken ne gerek var hazıra.zor değil biraz araştırarak bebeğimiz için en sağlıklı besinlerin yapımına ulaşabiliyoruz.
tsk ederm cnm :))
rica ederim. ben hala annelerin nasıl gururla bebeklerine bu ¨zehir¨den verebildiklerini anlayamıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?