Merhaba,
Dilek Hanım'a geçen gün gitmiş birisi olarak söylüyorum ki kendisine görünmekten son derece mutsuz oldum.
Öncelikle hassas olan bir konu üzerinde çalışmasına rağmen sonuçları açıklayıcı olmayarak ve sert bir dille paylaşıyor.
Test sonuçlarımı alana kadar durumumun sıkıntılı olduğunu sanmama neden olduğu için çok kötü 1 hafta geçirmeme neden oldu. Halbuki birçok kadında rastlanan bir durumdan dolayı adet düzensizliğim bulunmaktaymış.
Ayrıca durumumla ilgili soru sorarak bilgi edinmeye çalıştım fakat kendisi hem açıklayıcı olmadı hem de hiçbir soruma direkt olarak yanıt vermedi. Benimle birlikte eşim de doktora gelmişti ve Dilek Hanım'ın tavırlarını gördükten sonra doktorun ilgisiz ve rahatsız edici bir tonda konuştuğunu kendi de fark ettiğini söyledi.
Sonuç olarak hassas bir alanda çalışmasına, özel bir hastanede bulunmasına rağmen bu denli ilgisiz olması benim görüşlerimin bu şekilde olmasına yol açtı. İnsanların sağlık durumlarını dile getirirken ve tedavi önerirken biraz daha sağduyu ve empatiye ihtiyaç duyduğunu düşünmekteyim. Özellikle bir doktor, sonrasında ise bir kadın olarak.