Ethica Hastanesi Dilek AKSU Hakkında...

OMROZR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
3
0
1
47
Arkadaşlar Merhaba,
27+5 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar Nisa Hastanesi'nden Asiye Hanımın takibindeydim ki buna takip denebilirse. her ay 10 dk ultrason kontrolü o kadar. Geçen ay epidural normal doğum istediğimi söyledim ancak hastanede gece epidural olamayacağını hatta sadece iki gün anestezist olduğu bilgisi verildi. yani gece sancımız tutsa yapacak bir şey yok. ayrıca kendi doktorumuzun doğuma geleceği de net değil.
sonuçta hastane ve doktor değiştiriyorum. Ethica İncirli hastanesi bildiğim bir hastane ancak dr Dilek Aksu Hanım hakkında hiç bilgim yok. Daha önce Acıbadem Atakentteymiş. şu an çok stresliyim. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi. lütfen....

Merhaba, ben bugun ilk dea gittim Dilek Hanim'a. Gebelik takibine başladık. Olumlu geldi bana kendisi, güleryüzlüydü bana karşı ama tanimak icin bir sure daha gitmem lazım.

Merhaba, ben bugun ilk dea gittim Dilek Hanim'a. Gebelik takibine başladık. Olumlu geldi bana kendisi, güleryüzlüydü bana karşı ama tanimak icin bir sure daha gitmem lazım.
Bende gittim banada olumlu ve işinde uzman geldi, zaten 2 ayım kaldı ve sezeryan düşünüyorum. İnşallah ikimiz içinde dilek hanım hayırlı olur

Merhaba.Ben geçen hafta Dilek Aksu doktor hanıma muayene oldum. Başka bir hastahanede doğum yapıp doğum sonrası kontrol için gitmiştim. Doktor hanım son derece ilgisiz yaklaştı. Doğum sonrası sorunlarımı dile getirdim ve alelacele geçiştirici bir muayene ve cevaplarla karşılaştım ve odadan çok kısa sürede ayrıldım. Özellikle doğum kaynaklı zor dönem geçirdiğim şu günlerde bu muameleye maruz kalmak beni son derece hayal kırıklığına uğrattı. Yapıcı ve çözüm odaklı kesinlikle değildi. Bu şikayetimi farklı platformlarda da dile getireceğim.

Merhaba,

Dilek Hanım'a geçen gün gitmiş birisi olarak söylüyorum ki kendisine görünmekten son derece mutsuz oldum.

Öncelikle hassas olan bir konu üzerinde çalışmasına rağmen sonuçları açıklayıcı olmayarak ve sert bir dille paylaşıyor.
Test sonuçlarımı alana kadar durumumun sıkıntılı olduğunu sanmama neden olduğu için çok kötü 1 hafta geçirmeme neden oldu. Halbuki birçok kadında rastlanan bir durumdan dolayı adet düzensizliğim bulunmaktaymış.

Ayrıca durumumla ilgili soru sorarak bilgi edinmeye çalıştım fakat kendisi hem açıklayıcı olmadı hem de hiçbir soruma direkt olarak yanıt vermedi. Benimle birlikte eşim de doktora gelmişti ve Dilek Hanım'ın tavırlarını gördükten sonra doktorun ilgisiz ve rahatsız edici bir tonda konuştuğunu kendi de fark ettiğini söyledi.

Sonuç olarak hassas bir alanda çalışmasına, özel bir hastanede bulunmasına rağmen bu denli ilgisiz olması benim görüşlerimin bu şekilde olmasına yol açtı. İnsanların sağlık durumlarını dile getirirken ve tedavi önerirken biraz daha sağduyu ve empatiye ihtiyaç duyduğunu düşünmekteyim. Özellikle bir doktor, sonrasında ise bir kadın olarak.

Dilek Hanım'ın bana yazdığı ilacın prospektüsünü okudum. Prospektüsünde doktorun ilacı önermeden önce muhakkak kişisel sorular sorması gerektiği (herhangi bir kalp-damar rahatsızlığına, kalıtsal olarak bu gibi yatkınlığın olup olmadığı gibi) belirtilmektedir. İlacın çok ciddi bir damar tıkayıcı olabileceği o yüzden bu yatkınlıklara/hastalıklara sahip birinin KESİNLİKLE kullanmaması gerektiği yazmaktadır.

Kendisi özel hastahanede doktor olmasına ve devlet hastanesinde çalışan bir doktora kıyasla daha iyi olanaklara sahip olmasına rağmen bana TEK BİR soru bile sormadı. Bu sebeple kendisine görünmekten memnun kalmadım ve sizlere de önermemekteyim. Tabi seçim sizlere ait.

Kesinlikle gitmenizi tavsiye etmıyorum çok acele bır muane etti dogru dürüst konuşmak yok acıklama yok güleryüz yok para odaklı birisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…