ethıca acil

birperi

bebeğim allahıma emanet
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.239
0
kızlar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var...

ethıca'dan ali paşa oskay'mı yoksa nur tüzünerimi tavsıye edersınız gidenlerınız varsa bana fikir verebılırmısınız

tesekkur ederım sımdıden

kızlar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var...

Ethıca'dan ali paşa oskay'mı yoksa nur tüzünerimi tavsıye edersınız gidenlerınız varsa bana fikir verebılırmısınız

tesekkur ederım sımdıden

nur tüzüner i hiç görmedim ama ali paşa oskay ı gördüm çok pozitif bir dr. Ayrıca nur tüzüner için olumsuz yorumlar okudum ama ali paşa oskay için hiç okumadım. üçüncü bir seçenek olarak da dr. Uğur kal ı tavsiye ediyorum. Benim dr. Um ve ben cok memnun kaldım çok ilgili ve bilgili bir dr. Mutlaka deneyin derim.

nur tüzüner i hiç görmedim ama ali paşa oskay ı gördüm çok pozitif bir dr. Ayrıca nur tüzüner için olumsuz yorumlar okudum ama ali paşa oskay için hiç okumadım. üçüncü bir seçenek olarak da dr. Uğur kal ı tavsiye ediyorum. Benim dr. Um ve ben cok memnun kaldım çok ilgili ve bilgili bir dr. Mutlaka deneyin derim.

çoktesekkur ederım canım sağol pazartesı ıcın randevu alıcam.benım için doktorun verdıgı pozitif enerjı gercekten cok önemlı içime sinmesi lazım..herseyı rahatlıkla paylasabılmelıyım..benı 2 dakıkada göndermemeli yanı..

çoktesekkur ederım canım sağol pazartesı ıcın randevu alıcam.benım için doktorun verdıgı pozitif enerjı gercekten cok önemlı içime sinmesi lazım..herseyı rahatlıkla paylasabılmelıyım..benı 2 dakıkada göndermemeli yanı..

diğerlerini bilmiyorum ama uğur bey hiç öyle biri değildir ve takibi çok iyidir canım.

Ali paşa Oskay'ın ellerinde tılsım olduğuna inanıyorum ben, arkadaşlarımın hepsi onda doğum yaptılar, hatta birkaçı benim gibi gebe kalamıyorlardı :), ben beylikdüzünde oturduğum için uzak diye başka doktora gittim, ama en sonunda yolu boşverip Ali Paşa'dayım :),çok pozitif bir hoca...aşırı yasakları yok, bebek istiyorum adet düzensizliğim var diye gittim, sende bir şey yok biraz daha bekle belki hamilesindir dedi, 6 gün sonra test yaptım ve hamileyim :) tılsımlı hoca aynı şey arkadaşımada olmuştu, çok fazla onu yap bunu yapma diyen bir hoca değil,tipide çok komik :),çok sıcak kanlı,kendinizi doktorda değilde dertleşmeye gittiğiniz bir arkadaşınızda zannediyorsunuz,ben çok memnunum şimdilik,arkadaşlarımın hiç şikayeti olmadı hatta 2. 3. yü bile onda doğuruyorlar,biraz geç oldu ama mesaj Ali Paşa çok iyi bir doktor, diğerlerini tanımıyorum açıkçası, yanlız hastanenin jinekolojide en pahalı doktoru Ali Paşa Oskay

Başka başlıklara da yazdım ama karar vermeden önce bir oku derim canım bu benim deneyimimdir, benim görüşümdür onu da baştan belirteyim :
Arkadaşlar Ali Paşa bey çok iyi diyorsunuz da..Ben değiştiriyorum doktorumu doktor değiştirmeyi hiç istemememe rağmen. 19 haftalık hamileyim ve son 4-5 kontroldür Ali beye gidiyorum. İki olaydan sonra artık malesef güvenmiyorum kendisine. 2 hafta önce çok ağır bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim o dönemde Ali beyle de randevum vardı gördü benim halimi antibiyotik verdiler acil de dedim devam et o zaman dedi ve sallamadı. Bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi ben nerdeyse hergece acillerdeyim nefes alamıyorum sürekli serum veriyorlar. Sonunda aradım Ali beyi "Ali bey ben hala çok kötüyüm ne yapayım?" (Bu arada hastaneye falan yatırır belki diye düşünüyorum) "Bir dahiliyeciye görün" dedi, kapattı bir daha da ne oldu diye ne aradı ne sordu. Neyse ben iyileştim ama gören hala bembeyazsın rengin çok kötü dedi diye şirketin doktoruna gittim ve kan testi yaptı. Değerlerim biraz kötü çıktı şirket doktoru da kendi kadın doğumcunuza gösterin dedi. Ali beye gittim gösterdim bundan iki gün önce. Neyse ciddi bir şey yok dedi. O akşam benden su gibi bir şey gelmeye başladı. 2-3 saat bekledim devam ediyor çamaşırım resmen ıslak ama akıntı değil. Allah Allah dedim pimpiriklenmekte istemiyorum. İnternete bir bakayım dedim ne ola ki bu diye. Yazan şeylerin ciddiyetini görünce hemen Ali beyi aradım Cts. gece. Özürler dileyerek açtım telefonu rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye. 1- Daha sabah oradaydım beni tanımadı, başkasıyla karıştırdı (hadi bu olabilir çok yoğun zaten) 2- Durum böyle böyle dedim, bu arada biz Anadolu yakasında kuzenimdeyiz. Orada bir hastaneye gidin isterseniz dedi Sabah ben gelicem Ethicaya birini taburcu etmeye ama yarım saat kalıcam dedi. Gelmeyin demeye getirdi. Sonra da merak edip ne aradı ne sordu. Biz de Yeditepeye gittik. Durum çok ciddi ve kötü sonuçlanabilecek bir sorun ve pek tabi ciddiye alınması gereken bir sorun ama doktor beyin umrunda olmadı. Tıbbi bilgisi ve yeterliliğine asla kötü yorum yapamam ama benim umduğum ve olması gerektiği kadar ilgili olmadığı kesin. Buna göre karar verin; ben başa döndüm yine doktor arayacağım şimdi...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katldım..25 haftalık gebeyım ve 3 hastane degıstırdım en sonunda bu sıteden elif esra uyar hakkında bı kac yazı okuyarak bugun randevum vardı gıttım ve cok ılgılı bı dr memnun kaldım..benım ılk cocugum kalp amelıyatı oldu 8 gunlukken ve bunu gebelıgımde hıcbı dr anlamadı o yuzdenbu 2.gebelıgımde cok dr gezdım ama elıf hn tavsıye ederım muayene ucretı 25 ytl ama dogum fıyatını sormadım

X