- 13 Temmuz 2024
- 190
- 184
- 26
-
- Konu Sahibi zincirlerinden kurtul
Olay bundan ibaret mi ? Saçmalamış.Iyi günler arkadaşlar,
Ben ne açık ne kapalı giyinen biriyim.
Diz kapağının üzerinden hiç birşey giymem.
T-shirt'den daha açık bir şeyde giymem (crop olsun, atlet olsun).
Bir keresinde, dışarı çıkacağım zaman, uzun siyah, bol ve ayağıma kadar gelen opak bir etek giymistim. Üzerinede siyah bir t-shirt giymiştim.
Bunu gören annem bana "senin bu üstünün hali ne, iyice azıttın" diyerek beni azarladı.
Zaten onunla konuşmuyorum.
Bu durumda olanlar ne yapiyor ?
Evet bundan ibaretOlay bundan ibaret mi ? Saçmalamış.
Sınır mı ? Daha neler, ben kimimde sınırlarım olacakAnneniz sizin sınırlarınıza saygı duymuyor.Sabırlar diliyorum.
Yaşadığım yerde dar görüşlü insanlar çok olduğu içinSizin aile yurt dışında yaşayıp nasıl bu kadar bağnaz olabiliyor
Baya abarttıAnnen bi tık abartmış sanki
Işte neye yariyor ki. Allah katında bunun hiç bir hükmü. Bazı aileler bunu idrak edemedi. Din'den, iman'dan konuşurlar ama Allah için değil, elalem ne der diye bu tür kurallar koyarlar.Ailesinin yanında kapalı disari çıkınca açıyorlar benim gördüklerim.
Ama artık çoğu aile karışmıyor cevremde.
Öğrencilerimden annesi çarşafli ya da tesettürlü bir çok kadın var ve çocukları croplu vs.
Evet 26Yaşınız 26 mi gerçekten?
Siz bir bireysiniz.Sınır mı ? Daha neler, ben kimimde sınırlarım olacak
Evet 26Yaşınız 26 mi gerçekten?
Onlara bunu söyleyim, yerim yüzüme tokadıSiz bir bireysiniz.
Sizin aile yurt dışında yaşayıp nasıl bu kadar bağnaz olabiliyor
Annen bagnaz ya kabul edersin ya da ayrı eve çıkarsın ki bu biraz o aile ile zor görünüyorBaya abarttı
Bir keresinde bir t shirt giydil ve yakası biraz fazla açıktı. Bana "sen Allah'ı unuttun mu" diye kızdı
7 yaşında'ki kuzenim kolsuz elbise giymişti. Ona "Anne'ne söyle bir daha böyle giydirmesin" demişti qhahqhhaahaha
Kusura bakmayın ama böyle bir anneyi pek ciddiye almak da iyi değil.Belli ki normal bir insan değil.Evet 26
Bir keresinde, pedimin ambelajını yatağımda unutmuştum. Bunu gördüğunde, "utanmıyon mu sen, bunun ne işi var burda
Onlara bunu söyleyim, yerim yüzüme tokadı
Yukatda yazdığınız hüküm.nedir ?Işte neye yariyor ki. Allah katında bunun hiç bir hükmü. Bazı aileler bunu idrak edemedi. Din'den, iman'dan konuşurlar ama Allah için değil, elalem ne der diye bu tür kurallar koyarlar.