Neyse ki falafel perisi diye bir şey yok.Becerebileceksen yemeğin yanına Falafel ve patates kızartması yapabilirsiniz.
Ah canım falafel, nasıl canım çekti yazınca
Peri kurtarmaz onu, direk melek inmesi lazım göktenNeyse ki falafel perisi diye bir şey yok.
Keşke olaydı da yiyeydim şimdi yaaNeyse ki falafel perisi diye bir şey yok.
ÇorbaMerhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmayaAkliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Becerebileceksen yemeğin yanına Falafel ve patates kızartması yapabilirsiniz.
Ah canım falafel, nasıl canım çekti yazınca
Et olmayacak dedin ya artık aklıma hep etli yiyecekler geliyorMerhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmayaAkliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Aklıma ilk bunlar geldi et yoksa en güzel doyurucu menüYa da ver önüne kuru fasülye pilav cacık turşu,
İstanbul'daysan Arada Endülüs kafe var, tophane tramvayinin orada. Çok tatlı bir Lübnan restoranı. Hiç yemediysen git ve orada Falafel porsiyon AlHayatimda ilk defa duydum.
Googledan baktim bu ne diye.
Endülüsİstanbul'daysan Arada Endülüs kafe var, tophane tramvayinin orada. Çok tatlı bir Lübnan restoranı. Hiç yemediysen git ve orada Falafel porsiyon AlAllah'ım, o kadar lezzetli ki...
Ama az lüks restoran, daha ekonomik olsun istiyorsan Suriye restoranları da yapıyor. Ben bazen yolumun üstü olmasa bile aksaraya'a gidiyorum, bir paket alıp yolda yiye yiye yürüyorum :) Aksaray'a gidene Tarbus restoran öneririm. Orası da çok lezzetli...
Benim tost perim bizzat yine benim. Getir’i açtım, şu saatte satan bir yer olmadığını görünce usulca uygulamayı kapattım. Hemen yatıp uyumam lazım, çok kritik bir eşikteyim asgsgsgKeşke olaydı da yiyeydim şimdi yaa
Benim tost perim babam, genelde gece tam bu saatlerde, sıfır bir sularında seslenir 'acligin var mı tost yapıyorum' diyene olurdu falafele çağırsaydi . Ama tadını bile bilmez
Suriyelilerle ilgili en güzel pardon tek güzel şey ahhsshsjHayatimda ilk defa duydum.
Googledan baktim bu ne diye.
Suriyelilerle ilgili en güzel pardon tek güzel şey ahhsshsj
Bu mesajı okumadan önce eşimle falafel ve Arada Endülüsü konuşuyorduk, bir ada gidip yiyelim diyeİstanbul'daysan Arada Endülüs kafe var, tophane tramvayinin orada. Çok tatlı bir Lübnan restoranı. Hiç yemediysen git ve orada Falafel porsiyon AlAllah'ım, o kadar lezzetli ki...
Ama az lüks restoran, daha ekonomik olsun istiyorsan Suriye restoranları da yapıyor. Ben bazen yolumun üstü olmasa bile aksaraya'a gidiyorum, bir paket alıp yolda yiye yiye yürüyorum :) Aksaray'a gidene Tarbus restoran öneririm. Orası da çok lezzetli...
ama vejeteryan olduğunu bildiğiniz kişiyede kuzu çevirme yapmazsınız yaniMisafir bulduğunu yemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?