Vejetaryen yazamamamVejeteryan misafire akşam yemeğine kuzu küşleme şoku
O değil de en son böyle menülü konu açıldığında verilen tavsiyeler beni benden almıştı. Oturdum bekliyorum şimdi ne cevherler çıkacak diyeVejeteryan misafire akşam yemeğine kuzu küşleme şoku
Tost perileri gelir birazdanO değil de en son böyle menülü konu açıldığında verilen tavsiyeler beni benden almıştı. Oturdum bekliyorum şimdi ne cevherler çıkacak diye
O zaman onlara evinizde yeyip gelin denilirdiSadece et yemiyorlar, hicbir sekilde hayvansal gida tüketmeseler gercekten ayvayi yemistim
Ay evet humus vb mezelerde çok iyi olurfellah koftesi
kremali patates
saksuka
humus
peynirli/patatesli borek
yesil mercimek ile kofte [vejeryan kofteler var ya onlar gibi]
havuv tarator
aklima bu secenekler geldi
Siparis verir gibi belirtilmiş zaten ne yenip ne yenilmedigi ona göre illa ki bir şeyler yaparEt yemeyen insana zorla et mi yedirsin yani? Burunlarını tutup ağızlarına tıksın
ya ben bundan kac sene once universiteden arkadaslarim biz turkiyeden ayrilmadan once bize gule gule demeye gelecekler ne yapsam evime ilk kez gelecekler diye sordugumda mercimek corbasi+kuru fasulye+kavurma+pilav onerisi aldim. umarim forum bu konuda biraz guncellenmistirO değil de en son böyle menülü konu açıldığında verilen tavsiyeler beni benden almıştı. Oturdum bekliyorum şimdi ne cevherler çıkacak diye
Ya o bile iyi bence. En azından kendi içinde tutarlılığı var. En son pilavla makarnayı, köfteyle et soteyi aynı menüye koyanlar vardıya ben bundan kac sene once universiteden arkadaslarim biz turkiyeden ayrilmadan once bize gule gule demeye gelecekler ne yapsam evime ilk kez gelecekler diye sordugumda mercimek corbasi+kuru fasulye+kavurma+pilav onerisi aldim. umarim forum bu konuda biraz guncellenmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?