Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Katılan herkesi Nevoş'u ve bu yarışmanın mudavimlerini bu yarışmayı yanlız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ederim.
Biliyorum tariflerin altına "Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim"diye küçük bir notun dışına geçmiyorum ama bilinki hepsi bir birbirnden güzel tariflerdi.Hepsi denemeye değerdi gönül isterki hepsine küçükte olsa ödüldürmek,ama her yarışmada olduğu gibi sadece bir birincimiz oluyor.Nevoş'um seni kuttluyorum gercekten yine harika bir tarifti tatlım ellerine emeğine sağlık hak ediyorsun
Yarışmaya kadılan bizlerle bu güzel anları ve söhbetler paylaşan herekesin ellerine ve emeğine sağlık
Darısı makarna yemeklerinin başına herkesi bekliyoruz

Aa duydum gayet de başarılı olmuşsun ablacım kutlarım Ben de hastayım ablacım ya iki gündür yataktan çıkamıyorum grip oldum sürünüyom
Çok geçmiş olsun benim ufaklıkta olmuş hiç birşey yediremiyorum sabahtan beri uğraşıyorum
Sende ıhlamur felan iç tatlım dikkat et

Çok geçmiş olsun benim ufaklıkta olmuş hiç birşey yediremiyorum sabahtan beri uğraşıyorum
Sende ıhlamur felan iç tatlım dikkat et
İçmediğim ot kalması efser ablacım Bünyem düştü demekki toparlanamıyorum soğan sarımsak mu yesem çiğ çiğ

Canım çok teşekkür ederim

Nevresteee birinci olmussun cok tebrik ederim, eline emegine saglik
Favorilerimden biri Selale koftesiydi o da ikinci olmus
Katilan, emek veren, oy veren herkese tesekkurler, makarna yarismasina da katilcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…