Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Eminim öğrenmişsindir.:KK48:Burada bir komşu var.Yeniden ilkokulu okuyorum diyormuş.:KK70:
Aynen öyle canım:KK70:
Bu yıl Fen ve ingilizce eklendi onlarıda bayağı ilerleteceğim:D:KK70:
Yalnız çok büyük bir hata var MEB bu konuda eleştiriyorum:63:
İngilizce dersini 2. sınıftan itibaren almaya başladı öğrenciler benim kızlara bu denk gelmedi ve bu yıl ilk kez gördüler:KK51:Ve kitaplar ,müfredat 2.-3.-4. sınıfta İngilizce görenlere göre hazırlanmış:KK11:Bu çocuklar okuma-yazma öğrenmeden kitap okumaya başladılar:KK12:
Çok büyük haksızlık:mad:

Aynen öyle canım:KK70:
Bu yıl Fen ve ingilizce eklendi onlarıda bayağı ilerleteceğim:D:KK70:
Yalnız çok büyük bir hata var MEB bu konuda eleştiriyorum:63:
İngilizce dersini 2. sınıftan itibaren almaya başladı öğrenciler benim kızlara bu denk gelmedi ve bu yıl ilk kez gördüler:KK51:Ve kitaplar ,müfredat 2.-3.-4. sınıfta İngilizce görenlere göre hazırlanmış:KK11:Bu çocuklar okuma-yazma öğrenmeden kitap okumaya başladılar:KK12:
Çok büyük haksızlık:mad:
İlerlet tabi lazım olursa sana müracat ederiz.:KK70:

Evet haksızlık olmuş.Milli Eğitime bir mail at.Birşey değiştiremezsin ama hiç değilse içinde kalmaz.:KK48:

Kursa gidiyorlar canım haftada 2 gün:KK51:Ama çok yorucu oluyor:KK12:Ödevleri de birlikte yapıyoruz ancak yetişiyor:63:
Ne çok sızlandım:KK30:Elini verdin kolunu kaptırdın:KK70:

Çocuklar da bıkıyor kurs kurs dolaşmaktan.Okuldan da soğuyorlar.Sistem yanlış işte.O kadar ders verilir mi.Öğretmen var bir de öğretmencik var.Çoğu vakit dolsun diye bakıyor.:KK12:
Yok canım konuşuyoruz ne güzel.:KK36:

Çocuklar da bıkıyor kurs kurs dolaşmaktan.Okuldan da soğuyorlar.Sistem yanlış işte.O kadar ders verilir mi.Öğretmen var bir de öğretmencik var.Çoğu vakit dolsun diye bakıyor.:KK12:
Yok canım konuşuyoruz ne güzel.:KK36:
Evet canım çok yanlış:KK12:Bugün 1-2 saat ancak dinlendiler:KK51:Hafta içi hiç dinlenme fırsatları olmuyor:KK14:Konu işlenmeden ödev veriliyor önce biz anlatıyor ve yaptırıyoruz sonra öğretmen:KK47::KK45:
Sağol canım:KK60:

Evet canım çok yanlış:KK12:Bugün 1-2 saat ancak dinlendiler:KK51:Hafta içi hiç dinlenme fırsatları olmuyor:KK14:Konu işlenmeden ödev veriliyor önce biz anlatıyor ve yaptırıyoruz sonra öğretmen:KK47::KK45:
Sağol canım:KK60:
Ne komik öğretmenin sonradan anlatması.:KK57: Sisteme bak.:KK12:

:KK68::KK60:

İyi geceler canım.Ben gidiyorum.:KK3:

Back