• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Şaka yapıyorum aman ciddiye almayın zaten hedefimde birincilik yoktu yoktu da E bu kadarda kötü olmaz ki :KK70::KK70:

Öylemi diyorsun canım gerçekten mi:KK61::KK61:Allahtan ümit kesilmez:KK61:
Tabi ki canım daha 1 haftamız var:KK19:Ama sonuç sizi üzmesin 1 tane 1.miz olacako_OKim hakediyorsa demiyeceğim:KK39:Tüm tarifler çok başarılı:KK9:Kim daha şanslı ise o kazansın:KK9:
Yeni kategoriyi düşünmeye başlayalım:KK19:Birlikte eğlenmeye devam edelim:KK9:

Tabi ki canım daha 1 haftamız var:KK19:Ama sonuç sizi üzmesin 1 tane 1.miz olacako_OKim hakediyorsa demiyeceğim:KK39:Tüm tarifler çok başarılı:KK9:Kim daha şanslı ise o kazansın:KK9:
aynen cnm önemli olan bu heyecan sohbet eğlence :D

Yok canım ben pes ettim, havlumu attım yenil yenil nereye kadar dimi ama:KK48: bu gün 1 oy bir hafta da 7 oy yok yok hiç teselli etme bırak ağlıyım:KK70:

Yok canım ben pes ettim, havlumu attım yenil yenil nereye kadar dimi ama:KK48: bu gün 1 oy bir hafta da 7 oy yok yok hiç teselli etme bırak ağlıyım:KK70:
:KK61:Bizi bundan sonra yalnız mı bırakacaksın:KK12:Ne güzel eğleniyorduk:KK19:KK arşivine çok güzel bir tarif eklediniz daha ne olsun:KK9::rolleyes:

Bu sabah 4 gibi kalkıp balığa gittim, tam balığın en keyifli yerinde hava patladı limana nasıl döndük bilemiyorum ve tekneden inerken bir kaza geçirdim. Bu sebeple anketi açamadım. Sabah 9 da evdeolup anketi açacaktım ama olmadı. Bundan sonra yarışmanın tüm sorumluluğu Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'dir. (kendisinin de şimdi haberi oldu)
Sol elimi kullanamıyorum ama ekte görüleceği gibi değdi....
gecikme için tekrar özür dilerim
Çok geçmiş olsun.Kulaklarınızı çınlatmıştık bugün.:oops:Pazartesi sendromunuz olduğunu söyledim.:KK23:Ama olay farklıymış.İnşallah eliniz çabuk iyileşir.Balıklar da baya büyükmüş.Çinokop galiba.Afiyet olsun.

Bu sabah 4 gibi kalkıp balığa gittim, tam balığın en keyifli yerinde hava patladı limana nasıl döndük bilemiyorum ve tekneden inerken bir kaza geçirdim. Bu sebeple anketi açamadım. Sabah 9 da evdeolup anketi açacaktım ama olmadı. Bundan sonra yarışmanın tüm sorumluluğu Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'dir. (kendisinin de şimdi haberi oldu)
Sol elimi kullanamıyorum ama ekte görüleceği gibi değdi....
gecikme için tekrar özür dilerim
Çok geçmiş olsun aynı zamanda afiyetler olsuuun efendim

Ben seninkini de cok begendim ama bugun hamburgerli pizza yedim. Kasarli olunca jiglypuff jiglypuff un ki tanidik geldi. Oyumu ona verdim takma bence seninki de guzel yani ama istersen degistireyim oyumu. :KK70:

Yok canım sakın değiştirme ben takılıyorum , maksat eğlenmek dedik en başta, ama değiştirirsende ne diyim sayende 2 olurum tam olurum:KK70::KK70:

Zaten ben Nevresteyi kırmamak için katıldım o kadar ince o kadar kibar ki eşi yok sitede:KK19: O nedenle havluyu geri alıyım diyorum :KK73:

Yok canım sakın değiştirme ben takılıyorum , maksat eğlenmek dedik en başta, ama değiştirirsende ne diyim sayende 2 olurum tam olurum:KK70::KK70:

Zaten ben Nevresteyi kırmamak için katıldım o kadar ince o kadar kibar ki eşi yok sitede:KK19: O nedenle havluyu geri alıyım diyorum :KK73:

Nevreste iyidir esi benzeri yoktur cidden. :cool:

ama oyumu degistirmeyecektim zaten. :KK70:

Çok teşekkür ederim canım:oops:Havlu kalsın almayın:cry::KK19:

Back