İçerim ama
Cok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle kalici sifalar versin insallah bizim bir grup var oradada babaciginizi geciricem dualarimdaSağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Sağol ablamNevoşum çok çok geçmiş olsun babacığına.
Rabbim şifasını versin hemencecik.
Kavgada söylenmezMakarnayı yakan deynep mi
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ım tez zamanda şifasını versin inşallah
Dahil canım
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimNe zaman geldin sen yawarada bazi konularda hirsla andim seni digerlerini neyse hosgeldin
Cok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle kalici sifalar versin insallah bizim bir grup var oradada babaciginizi geciricem dualarimda
Bu sessizliğinden korkmuştum zatenSağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Çok iyi olur ,dua topiğinde de de konu açılsa aslındaNe zaman geldin sen yawarada bazi konularda hirsla andim seni digerlerini neyse hosgeldin
Cok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle kalici sifalar versin insallah bizim bir grup var oradada babaciginizi geciricem dualarimda
Aynen uzun zamandır uğraşıyoruz.Çokta yoruluyoruz.Çok kalamıyacağım sonra nasıl olur bilmiyorum..
Ne zaman geldin sen yawarada bazi konularda hirsla andim seni digerlerini neyse hosgeldin
Gecmis olsun abla,rabbim sifa versin insallahSağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Sağol canım benimGecmis olsun abla,rabbim sifa versin insallah
Bakalım neler gelecekÇok çekişmeli geçeceği belli