- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aynen senin çenene ben tek başıma yetişememavukatlarinida cagir yalniz bas edemezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen senin çenene ben tek başıma yetişememavukatlarinida cagir yalniz bas edemezsin
Ne zaman verirsinYok henüz karar veremedim
Daha çok beklersinbanlandigini görmeden uyku haram bana
Kendi mi biraz tutacağımNe zaman verirsin
senin avukatlarin hepsi kayip ama kacirdinmi kizlariAynen senin çenene ben tek başıma yetişemem
sen benimle siyasete gelsene nevosum gezmis oluruzDaha çok beklersin
Ara verince henüz toplanamadık...senin avukatlarin hepsi kayip ama kacirdinmi kizlari
Ağlim mi şimdi napim anlamadımKendi mi biraz tutacağım
Ama duygusala bağlarsam çok uzun sürmez
Aklımda bir sürü tarif var,elemem lazım
teşekkürler, tüm arkadaşlara başarılar ❤Oylama başlamıştır..Hepimize hayırlı olsun inşaallah...Yarışmada bol şans diliyorum
@deynepnaz
@EmiraSalih
@Ruhudeli
@asliii1
Colorayzn
@hippotalamus
@Ytmz
@LezzetliCipetpet
@alimiyon
@Gulbe seker
@Sidelya95
Disipline Girmis BirKadin
@dilber
Nevreste
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
TARİFLERİMİZ
DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!
Sağol canım bölüm pek ilgimi çekmiyorsen benimle siyasete gelsene nevosum gezmis oluruz
ilk eledigide ben oldum zatenKendi mi biraz tutacağım
Ama duygusala bağlarsam çok uzun sürmez
Aklımda bir sürü tarif var,elemem lazım
Aman yapma senin tarif zaten ilk sıralardaAğlim mi şimdi napim anlamadım
bence sevmiyor degil huysuzlugundan gelmiyorlarAra verince henüz toplanamadık...
Artık beni sevmiyor olabilirler
Seni kafadan eledimilk eledigide ben oldum zaten
Senin gibi uslu olursam hiç kimse gelmezbence sevmiyor degil huysuzlugundan gelmiyorlar
benim gibi accik uslu dur
dogruyu söylemek gerekirse benimde artik cekmiyor action bittiSağol canım bölüm pek ilgimi çekmiyor
Gelsem de ben polemiğe girmeden yazarım banlanmam
O zaman sen hep buralarda ol ve banlanmadogruyu söylemek gerekirse benimde artik cekmiyor action bitti
İlla banlanmak istiyorsunMune hanim okudunuz degilmi kafadan elemis beni giskanc editörünüz
huysuz virjin oldugunu kabul ediyorsun yaniSenin gibi uslu olursam hiç kimse gelmez