- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
cuma gelmedim pazar geldim ne fark varrabia01 bana bugün sözün var...Gelmezsen fena olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma gelmedim pazar geldim ne fark varrabia01 bana bugün sözün var...Gelmezsen fena olacak
Geç kaldın birazdan eşim gelir çıkarımcuma gelmedim pazar geldim ne fark var
Vayyyy vayyyyyBu fotoyu nereden aldın,alıntı mı
bugünün yarinida var kozlarimizi paylasiriz yaniGeç kaldın birazdan eşim gelir çıkarım
Vayyyy vayyyyyBu fotoyu nereden aldın,alıntı mı
Sen yarın gelmez 3 gün sonra gelirsinbugünün yarinida var kozlarimizi paylasiriz yani
Sen ne zaman yarışmaya katıldınBörekte çok güzel olmuş ellerine sağlık
ben senmim alintiyla komsu fotolariyla yarismaya girim
güvencim sana 0 diyorsun yarin erken gelirim hodri meydanSen yarın gelmez 3 gün sonra gelirsin
katildim sen benim konuyu acmadin birinci olacam diye kiskanclindanSen ne zaman yarışmaya katıldınBörekte çok güzel olmuş ellerine sağlık
Aynen sana güvenmiyorumBazen yazıp 3 ay sonra geliyorsungüvencim sana 0 diyorsun yarin erken gelirim hodri meydan
Yalandan kim ölmüşkatildim sen benim konuyu acmadin birinci olacam diye kiskanclindan
Aynen sana güvenmiyorumBazen yazıp 3 ay sonra geliyorsun
Bir aksilik olmazsa buralarda olurum
Hadi bakalım bekliyorumvayyy öyle olduk simdi he güvenmiyorsun yarin yolacam kiz seni
Mune'yi niye rahatsız ediyorsunYalan söyleyecek halim yokMune sizin cadoloz editörünüz bana yalanci dedi hakaret var hemen ban lütfen
İpucu versene Nevoş, oy kullandın mıHadi bakalım bekliyorum
avukatlarinida cagir yalniz bas edemezsinHadi bakalım bekliyorum
banlandigini görmeden uyku haram banaMune'yi niye rahatsız ediyorsunYalan söyleyecek halim yok
Yok henüz karar veremedimİpucu versene Nevoş, oy kullandın mı