- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.893
- 43
Canım öğretmenimNevosum bitenem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öğretmenimNevosum bitenem
Nevoş benim etiketlerimi görmedin miCanım öğretmenim
Yok canım görmedimNevoş benim etiketlerimi görmedin mi
Yeni açtığım konudan etiketledim ondan mı görmedin acabaYok canım görmedim
İlk defa böyle oldu yaDisipline Girmis BirKadin Benim konum da onaylanmamış, acaba yanlış bir şey mi yaptım dedim ama senin konunun da daha yayınlanmadığına göre herhalde onaylayan kişi görmedi
Benim daha ikinci katılışım, hiç bilmiyorumİlk defa böyle oldu ya
Nevreste de o konuda ki mesajlarımı görmediğine göre Kazen açıcak demek ki
Kazen bölümde görünmesini sağlıyor.Konuyu ben açıyorumYeni açtığım konudan etiketledim ondan mı görmedin acaba
Kim veriyor onay , Kazen mi?
Yoldayım eve gidiyorum...Hep öyle diyorsun yoksun ortada
tatildeydim tatil bitti sira sana geldiYoldayım eve gidiyorum...Hep öyle diyorsun yoksun ortada
teşkür ettimKazen bölümde görünmesini sağlıyor.Konuyu ben açıyorum
Şuan görünmüyor.Görünsün uygunsa açarım
Türkiye'de miydin? Niye bize gelmedintatildeydim tatil bitti sira sana geldi
nerdeydin tatildemiydin eve gidiyorsun
seneye gelirim insallah nevosum uzun kalmadim zatenTürkiye'de miydin? Niye bize gelmedin
Yok canım bize tatil yok.Ailemin yanındaydım.Babam rahatsız onunla ilgilendik.Okul açılıyor eve döndük..
Ham incirden de az bir şey yapayım ,merak ettim ,nette gördüm bayağı yapan var.Kendi kafama göre yapmıştım reçeli acemi şansına güzel oldu.Bende 1 kilo incirden geçen hafta yaptım yazayım
Ben bebek incirden yaptım ham incir yani :)
1 kilo incir
3,5 su bardağı şeker
1,5 çay bardağı su
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı tereyağı( parlak renkli olması için)
İlk önce şerbetini kaynattım geniş bir tencerede kaynayan şerbete incirleri attım,tereyağını da ekledim incirler yumuşayana dek pişirdim, ocaktan indirmeye yakın limonu sıktım bir 5 dakika da öyle pişti. Soğutup kavanoza doldurdum :)
Ben bu şekil yapıyorum ablacım. Çok şekerli olmuyor. Sen olmuş incirden yapacaksan şeker miktarını azaltabilirsin. Zaten ağdalı bir yapısı olduğu için reçelin kıvamını da etkiliyor, haa birde çok kaynatma ki dağılmasın incirlerin
Bende aynı şekilde düşündüm. . Hatta kıymalı tarifleri görünce olıyı mu ki demiştim. .açıklama için teşekkür ederim. .Merhaba,
Sanırım et yemeği diyince bir yanlış anlaşılma oldu. İçinde et olan yemek değil ana teması et olan yemekten bahsetmiştim. Örnek olarak Patates oturtma bir et yemeği değildir o patates yemeğidir, biber dolması veya etli sarma bunlar et yemeği değildir. Kimi sebze yemeği kimi de ara sıcaktır. Lakin et yemeği ile istediğimiz yine örnek üzerinden gidiyorum Dana rosto bir et yemeğidir, saç kavurma et yemeğidir. Şu ana kadar kategoriye uygun 3*4 tarif var hepsine bakamadım gerçi. Pirzola tarifleri var biftekle yapılacak bir çok yemek var ama ısrarla et yemeklerinden çok sebze yemeklerine kaydık. Geçmiş yarışmalarda sarmayı sebze yemeği kabul etmedik. bunlarda onun gibi olmuş .... Bağlantı sorunu yaşadığım için eleme yapamıyorum ama bence tariflerinizi lütfen son gün olmadan bir gözden geçirin. Eğer yanlış düşünüyorsam da buradan yazın. Yemek kitabı yazarı ile konuştuğumda içli köfteyi dahi et yemeği değil köfte kategorisine koyabiliriz demişti.