• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et kokusu nasıl gider

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar kurbanda keçi kesiyoruz et yiyemiyorum yoğun bı tat geliyor ağzıma eşimde sever akşama köfte yapacağım o yoğun kokuyu bastırmanın bir yolu var mı sirke duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar kurbanda keçi kesiyoruz et yiyemiyorum yoğun bı tat geliyor ağzıma eşimde sever akşama köfte yapacağım o yoğun kokuyu bastırmanın bir yolu var mı sirke duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Keçi eti kokmaz canım. Etin kokusunu kekik kimyon bastırır. Koyunun kokusu ağır olur

Kekik, kimyon, sarımsak tencere yemegı ise defne.

Keçi eti kokmaz aslında ama baharat koyabilirsiniz kimyon.karabiber.pulbiber ve sarımsak bunlar güzel tat verir.

Back
X