Et benleri :/

bircocukannesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
1.121
1.229
Hanımlar Merhaba, Hayırlı Cumalarımız olsun En Büyük KK
Benim için oldukça dert edindiğim bir konu var.
10 yıl öncesine kadar hiç et beni'm yoktu. fakat hamilelikten sonra
boyun ve ense kısımlarımda yaklaşık 20-30 tane kadar et beni var. büyüklü küçüklü.
esmer tenli olduğum için de bir hayli koyu renkliler. Bunun bir çaresi var mıdır?
Doğal yollarla dökülür mü? kürü falan var mı ? ya da hangi bölüme muayene olmam gerek.

Kış aylarında bir kazak giysem kazağıma takılıyor ve inanılmaz bir acı :KK53:
kolye takıyorum yine acı.. :olamaz:
helpppp En Büyük KK

Hiç uzman doktora göründünüz mü? Sonradan bu kadar et ben çıkması normal mi?

İnternette doğal sirke ile kuruttuklarını söyleyenler çok var, ama ben hiç denemedim.

Size de hayırlı cumalar :)

Ben sonradan çıkanları elma sirkesi ile iki günde attım ama doğuştan olanlar hakkında fikrim yok. Cildiyeye gidin.

Annem plastik cerrahiye gidip ufacık bir işlemle aldırdı. Minik dikiş izleri vardı önce, doktorun yazdığı kremi kullanınca onlardan da eser kalmadı.

Yanlış yönlendirmek istemem ama bizim burda cildiye doktoru var bir tane hangi bölgelere ve ne gibi durumlarda bu islemi yapıyor bilmiyorum ama bi tane sprey gibi bir sey var içeriği ne bilmiyorum onu sıkıyor hastalara birkac seans sonra gidiyormus butun benler ameliyatsız bir yöntem sadece biraz acıyormuş sprey yakıyormus.

Küçüklüğümde dudağımın hemen altında bir tane vardı kocaman babam onu hastanede yaktırmıştı. Et kokusunu hala unutamam , acı yoktu gerçi... Benim de hamilelik döneminde çok daha fazla çıktı omuz ve boyun bölgemde ve geldikleri gibi gittiler , ben hiç müdahale etmedim.

Hayırlı cumalar canım.
Konu hakkında bi bilgim yok ama hastanelerde illa ki alıyorlardır.
Tek bildiğim bazıları alınınca kanser yapabiliyormuş

Hanımlar Merhaba, Hayırlı Cumalarımız olsun En Büyük KK
Benim için oldukça dert edindiğim bir konu var.
10 yıl öncesine kadar hiç et beni'm yoktu. fakat hamilelikten sonra
boyun ve ense kısımlarımda yaklaşık 20-30 tane kadar et beni var. büyüklü küçüklü.
esmer tenli olduğum için de bir hayli koyu renkliler. Bunun bir çaresi var mıdır?
Doğal yollarla dökülür mü? kürü falan var mı ? ya da hangi bölüme muayene olmam gerek.

Kış aylarında bir kazak giysem kazağıma takılıyor ve inanılmaz bir acı :KK53:
kolye takıyorum yine acı.. :olamaz:
helpppp En Büyük KK
Mutlaka ama mutlaka doktora gösterin

Yanlış yönlendirmek istemem ama bizim burda cildiye doktoru var bir tane hangi bölgelere ve ne gibi durumlarda bu islemi yapıyor bilmiyorum ama bi tane sprey gibi bir sey var içeriği ne bilmiyorum onu sıkıyor hastalara birkac seans sonra gidiyormus butun benler ameliyatsız bir yöntem sadece biraz acıyormuş sprey yakıyormus.

bu spreye nasıl ulaşabiliriz :KK43:

benim çıkmam gerekiyor eğer boyle sıkıntılarınız mevcutsa doktora gidiniz (gögusten sut gelme regli gecıkmeleri) kadın doğum sıkıntılarınız varsa muhakkak gıdın ... et beni çok basit birşeydir ama bazen bazı hastalıkların belirtisi olabilir ( endişe etmeniz için yazmıyorum telaşlanacak bişi yok)

X