Eşya krizi

Bı tane bardak bırakmayı dusunuyorum sadece üzerine bir bardak soğuk su içmesi için, mesajı alır mı bilmiyorum
Çok zeka belirtileri göremedim kendisinde, başta benle anlaşmayı boşanmayı reddedip çekişmeli dilekçemi görünce avukatimi arayıp anlaşmalı olsun noğlür diyen, imzayı atarken titremekten satırı tutturamayan birisiydi velhasıl rahmetlinin bir dediği öbürünü hiç tutmadı.. hirslandi ve daha çok hatalar yaptı.. ona pahalıya mal oldu
Biraz daha maruz kalsaydım, aklımı yerdim. En kısa sürede ölü topragini üstümden atmak istiyorum

Günlük almak nedir ya ? Gercekten asiri cirkinlesmis
Boşanmak doğru karar olmuş o zaman sizin için

Kimin uzaklaştırma kararı var?

Iyi yapmışsınız, tek bir iğnenizi bile bırakmayın..

Ah arkadaşım senin bu aileden sıyrılman Allah'ın seni seviyorum canım kulum demesi olmuş. Anca çatıya kahve makinesi saklayıp sonra da kaldırım taşlarında mağdur edebiyatı parçalarlar. Ama sor bakalım yuva dağılıyor, ortalık birbirine giriyor siz napıyorsunuz diye e biz bir şey yapmadık sen dağıtıyorsun yuvayı diyecekler. İnşallah benimki de en kısa zamanda her şeyi bana bırakır anlaşır defolur gider hayatımdan.. Sana da bol bol sabırlar diliyorum çok az kaldı ışık çok yakında

Öyle cahile derdini anlatamazsın, hep haklılar kendilerine göre. Süreçler benim lehime geliştikce de noğlür sikayetci olmayın diye aglaniyorlar.
Haftaya komple kurtuluyorum inşallah, senin de en yakın zamanda kurtulmani diliyorum arkadaşım, hakkımızı almadan cikmiycaz o kapıdan

Şikayetçi olun. Ne mal oldukları anlaşılsın. Yarın başka bir masumun da canını yakamasın. Bunları alacak olan da artık ne mal olduklarını bilerek alır, kendi düşen ağlamaz deriz en azından, canımız sıkılmaz.

Şikayetçi olucam, uzaklaştırma kararının da uzatılmasını talep edicem boşanma gerçekleşene kadar.
Böyle eşeğe böyle semer

Çingen diye hakaret etmeyi kesin artık. Hepimiz anonimiz. İçimizde çingeneler de olabilir.
Çingenlik ayıp değil ki kız? Ben bayılıyorum çingenlere yine de çingenelik yapmak, çingene ruhlu, çingen çalıyor çerçi oynuyor gibi deyimleri kullanırım ara ara...Çingeneler zamanı favori filmlerimden....Hatta büyük dekorasyon şirketlerine satmayı düşündüğüm " çingen çadırı" konseptim vardı bı ara kafamda Bence romenler on numara eğlenceli bir millet

Hakaret olarak kullanıyor. Bana yazdığı yorumdan önce de yazdı. Çingen gibiler diye aşağılıyor. Toplumda yaygin bir hakaret bu. Rahatsiz oldum.

Hakaret olarak kullanıyor. Bana yazdığı yorumdan önce de yazdı. Çingen gibiler diye aşağılıyor. Toplumda yaygin bir hakaret bu. Rahatsiz oldum.
Amaan boşver, hakaret olsun diye kullananları kurcalasak kendinde neler çikar zaten...Belki de sırf bu yüzden ve umurlarinda değil diye çingenler kolay hedef oluyor Komplekssizlikleri yüzünden kompleks turnusolu gibiler....Bı de böyle bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…