Kızlar merhaba
Önceki konumu okuyanlar bilir, eşimle anlaşmalı boşanma aşamasındayız imzaları attık, tam rahatladım derken bu adam hala bana sorun çıkarmaya devam ediyor,kisisel esyalarimi(montumu vs) almaya gideyim dedim bugün.
Kilidi degistirmis neyse polis çağırdım aradık bağırıyor o eve giremez eşyası yok diye uzaklaştırma kararı var bide onun. Neyse babasından aldık anahtarı bisekilde girdik. Busefer de nolur şikayet etmesin diyormuş enistemi arayip. Eve bir girdim evdeki tüm eşyaların yerleri değişmiş, balkon kilitli, kahve makinem yok, halılar dürülmüş evde baya vakit geçirmiş neyse esyam olmayınca tekrar polis çağırdım o sinirle şikayetçi olucam dedim geri verdiler.
çatıya saklamislar çıkardılar, bı iğne bile almicaz dediler. Muhatap olmadım tabi ama aile apartmanı babasının bide ev. Komşuları vs kapılara çıktı,Bana iyice kinlendiler bı yandan bunları yapmasa mıydım olayı büyüttüm mu dedim ama başka türlü önünü alamayacaktim, belki diğer eşyaları da alirlardi. Gözlerini korkutmak istedim.
polis telefonda anahtarı vermesini istediginde giremez o eve diye bağırdı polis bile beyfendi biz sizinle aynı dili konuşmuyoruz dedi. İsterse kırar sen giremezsin vs dedi. tek düşündüğüm su oldu polisin bile sakince konusup derdini anlatamadığı bı adamla evlenmişim.
Bana çok kişi diyecektir evlenmeden anlayamadın mi, yok kızlar oyle değildi işte herşeye tamam diyen alttan alan sakin biri gibi davranıyordu asla renk vermedi. Çok kısa zamanda kurtulacağım neyseki ama sürekli önüme taş koyuyor kararları çiğniyor kendini haklı görüyor vs.. çok zor şeylerle uğraşıyorum bugün 2 kere polisle muhatap oldum bu süreçler beni çok yoruyor
Tek niyetim sakince gidip eşyalarımı almaktı ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk, o ailesinde kalıyordu bu süreçte ben ailemde kaldım. Ev bana tahsis edildiği halde gidip 1 gün bile kalmadım buna rağmen bana evimizde gözün var dediler. (Uzaklaştırma kararının sebebi bana şiddet uygulaması.)