• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya krizi

esracaheleyan

Canım kendim 💃
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
984
1.364
43
31
Kızlar merhaba
Önceki konumu okuyanlar bilir, eşimle anlaşmalı boşanma aşamasındayız imzaları attık, tam rahatladım derken bu adam hala bana sorun çıkarmaya devam ediyor,kisisel esyalarimi(montumu vs) almaya gideyim dedim bugün.

Kilidi degistirmis neyse polis çağırdım aradık bağırıyor o eve giremez eşyası yok diye uzaklaştırma kararı var bide onun. Neyse babasından aldık anahtarı bisekilde girdik. Busefer de nolur şikayet etmesin diyormuş enistemi arayip. Eve bir girdim evdeki tüm eşyaların yerleri değişmiş, balkon kilitli, kahve makinem yok, halılar dürülmüş evde baya vakit geçirmiş neyse esyam olmayınca tekrar polis çağırdım o sinirle şikayetçi olucam dedim geri verdiler.
çatıya saklamislar çıkardılar, bı iğne bile almicaz dediler. Muhatap olmadım tabi ama aile apartmanı babasının bide ev. Komşuları vs kapılara çıktı,Bana iyice kinlendiler bı yandan bunları yapmasa mıydım olayı büyüttüm mu dedim ama başka türlü önünü alamayacaktim, belki diğer eşyaları da alirlardi. Gözlerini korkutmak istedim.

polis telefonda anahtarı vermesini istediginde giremez o eve diye bağırdı polis bile beyfendi biz sizinle aynı dili konuşmuyoruz dedi. İsterse kırar sen giremezsin vs dedi. tek düşündüğüm su oldu polisin bile sakince konusup derdini anlatamadığı bı adamla evlenmişim.

Bana çok kişi diyecektir evlenmeden anlayamadın mi, yok kızlar oyle değildi işte herşeye tamam diyen alttan alan sakin biri gibi davranıyordu asla renk vermedi. Çok kısa zamanda kurtulacağım neyseki ama sürekli önüme taş koyuyor kararları çiğniyor kendini haklı görüyor vs.. çok zor şeylerle uğraşıyorum bugün 2 kere polisle muhatap oldum bu süreçler beni çok yoruyor 😔
Tek niyetim sakince gidip eşyalarımı almaktı ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk, o ailesinde kalıyordu bu süreçte ben ailemde kaldım. Ev bana tahsis edildiği halde gidip 1 gün bile kalmadım buna rağmen bana evimizde gözün var dediler. (Uzaklaştırma kararının sebebi bana şiddet uygulaması.)

Yoo iyi yapmışsınız bence ne münasebet eşyaları saklamak falan
Evet süreç çok yorucu ve üzücü ama siz hakkınizi ariyorsunuz
Keşke beni bunlarla uğraştırmasa beni de kendini de yormasa.. daha öncesinde de evden günlüğümu falan almıştı karar varken. Yani hiç durmuyor ki.. bugün kilidi degistirmeseydi gerçekten sakince alıp cikmakti tekniyetim ama telefonda aslaa giremez diye bagirislarini duyunca aşırı sinirlendim. Benim artık tahammül sınırım aşılmış

Iyi yapmışsiniz sessiz kalınca bu şerefsizler kendilerini adam sanıyor.Neyiniz varsa alın bırakmayın.Yuvasi yıkılmış Üc tane eşyanın derdine düşen pisliğe bırakmayın.
"Nasil anlamadim bunum ne mal oldugunu" diye kendinize kızmayın.Ben 15 yıl birlikte olduğum adamı tanıyamamışım🙁 yapmadığı rezillik kalmadı.Olay boşanmaya dönünce her pisliği yapıyorlar hepsi ayni.Hic kendini üzme.Hayatta hersey olacağına varıyor.O pislik düşünsün şimdi

Bizim boşanma davası yeni açılmışken kızımla tatile gittim.Eve gelip arama yapmışti.Altin taki vs aramıştı.Bulamadi tabiiki.Izgara tavasi( kaliteli marka) ,maşa, vs mutfak eşyalarını almıştı.Sok olmuştum.Yeni evinde karısıyla kullanıyor herhalde.O yüzden şaşırmıyorum artik hicbir seye

Eğer siz çizginizi bozmak istemedikçe karşıdaki sizi zora sokuyorsa bu durumda karşındakinin anladığı dilden konuşmak gerek. Hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.
Konu komşuyuda düşünmeyin kaç kere muhattap olacaksınız zaten bundan sonra.

Bizim boşanma davası yeni açılmışken kızımla tatile gittim.Eve gelip arama yapmışti.Altin taki vs aramıştı.Bulamadi tabiiki.Izgara tavasi( kaliteli marka) ,maşa, vs mutfak eşyalarını almıştı.Sok olmuştum.Yeni evinde karısıyla kullanıyor herhalde.O yüzden şaşırmıyorum artik hicbir seye
Ay yuh artık ya gerçekten bukadar cingenlik yapmalarına gerek var mıydı acaba? Hadi bizim cocugumuz yok bidaha yüzyüze bakmayacagiz da kızının bunlardan haberi olmayacak mı ilerde

Benim burdan tek karım kahve makinemi almak.oldu sanırım 😁 gündüz enistemi arayıp kendi kendine ''ikna et de beni şikayet etmesin evden hicbisey almadım'' deyip üstüne çatıdan kahve makinesi cikartmalari kaç puan peki , umarım bunlara güleceğim zamana gelirim insanın sinirleri cidden bozuluyor

Eğer siz çizginizi bozmak istemedikçe karşıdaki sizi zora sokuyorsa bu durumda karşındakinin anladığı dilden konuşmak gerek. Hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.
Konu komşuyuda düşünmeyin kaç kere muhattap olacaksınız zaten bundan sonra.
Evet onlar rezil oldu komşularına ben giderken hepsi aşağıda oturmuş çökmüş kaldırıma beni izliyorlardı, çok değişik durumlar ya kimseyi düşünmedim aslında ama gerek varmiydi gerçekten diye sorguladım

Tabii ki alacaktınız. Bir mont olmuş 1000 tl'den fazla. Bırakılır mı hiç? Size ait her şeyi almışsınızdır inşallah.
Kişisel eşyalarımı hepsini aldım, mutfak eşyalarımı ve büyük eşyalardan da anlastiklarimizi haftaya ortak birgün belirledi avukatlar ikimizin de orda bulunacağı, tutanak ile alacağız.
Özellikle büyük eşyalar alınırken orada bulunmak istediğini söyledi bende tamam dedim sonradan şunu çaldın bunu aldın demesin diye,herşeyi beklerim bidaha muhatap olmak zorunda kalmayız umarım

Son düzenleme:
Kişisel eşyalarımı hepsini aldım, mutfak eşyalarımı ve büyük eşyalardan da anlastiklarimizi haftaya ortak birgün belirledi avukatlar ikimizin de orda bulunacağı, tutanak ile alacağız.
Özellikle büyük eşyalar alınırken orada bulunmak istediğini söyledi bende tamam dedim sonradan şunu çaldın bunu aldın demesin diye çingen gibiler çünkü herşeyi beklerim bidaha muhatap olmak zorunda kalmayız umarım
Çingen diye hakaret etmeyi kesin artık. Hepimiz anonimiz. İçimizde çingeneler de olabilir.

O...uçocuğuna da bak kimin eşyasını kimden saklıyorsun deli midir nedir .. Polise acıyorum gerçekten ne ruh hastalarıyla muhattap oluyorlar. iyi ki bana denk gelmiyor böyle tipler, kapıyı vinç getirip indirirdim eşyalarımı alır çıkardım, apartmandaki akrabalarını da köpek gibi sürürdüm... şöyle biriyle evli olsam çoktan hapse düşmüştüm herhalde

Her şeyi aldınız değil mi
Mutfak eşyalarımı toplarken polis geldi, isterseniz onları tutanak ile birlikte büyük eşyalar ile alın çünkü sorun çıkarabilirler dedi. Haftaya hepsini alacağım o illaki bulunmak görmek istedi. Kişisel eşyalarım disindakileri daha sonra tutanakla almaya karar verdim

O...uçocuğuna da bak kimin eşyasını kimden saklıyorsun deli midir nedir .. Polise acıyorum gerçekten ne ruh hastalarıyla muhattap oluyorlar. iyi ki bana denk gelmiyor böyle tipler, kapıyı vinç getirip indirirdim eşyalarımı alır çıkardım, apartmandaki akrabalarını da köpek gibi sürürdüm... şöyle biriyle evli olsam çoktan hapse düşmüştüm herhalde
Erkekler boşanma aşamasında cirkinlesiyor diye çok duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum, üstelik kilidi ben degistirmemisim insanlık yaptım, olurda biseyini almak ister diye benim eşyalarımı ayiklamiş ne alabilirim diye

Ay yuh artık ya gerçekten bukadar cingenlik yapmalarına gerek var mıydı acaba? Hadi bizim cocugumuz yok bidaha yüzyüze bakmayacagiz da kızının bunlardan haberi olmayacak mı ilerde
Benim burdan tek karım kahve makinemi almak.oldu sanırım 😁 gündüz enistemi arayıp kendi kendine ''ikna et de beni şikayet etmesin evden hicbisey almadım'' deyip üstüne çatıdan kahve makinesi cikartmalari kaç puan peki , umarım bunlara güleceğim zamana gelirim insanın sinirleri cidden bozuluyor
Valla ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.Kızını düşünse zaten bu kadar rezil etmezdi bizi.Günümüz erkeklerinin tek derdi penisleri ve para.Baska bişey yok önemli olan.( Benim kocam öyle değil diyen istisnalar olacaktır😁)
İçinde emeğiniz paranız olan tek çöpü bırakmayın o şerefsize ve ailesine.Cok güzel rezil olsunlar komşularına

Back