Eşya konusu ?

bence haklı
eskidendi "en cok parayi vereyim, en iyisini alayim" mantigi. artik ürünleri bilerek ömürleri bitecek sekilde üretiyorlar. benim annemin yeni evlendigi zamanlarda aldigi tum beyaz esyalar 25. yilla beraber bozulmaya basladi. annem de "almisken en iyisini alayim" dedi, piyasa fiyati xken 2x-3x boschlari döşeği eve. ne oldu, hepsi 10. yilinda tamirci bekler oldu. birkac yildir daha kullanıyoruz ama eli kulağında yani birkac seneye degisecek hepsi
en iyi marka en kalitelisini - uzun ömürlüsünü üretse nasil devam edecek hayatina? bir yerde bozulmasi lazim ki yeniden alinsin. o yuzden uzun ömürlü olacağına inanmıyorum artik alinan seylerin.
bir de cok programa gercekten gerek yok. bizim camasir makinasinda tam 14 ayri ayar var. sor bize kac tanesini kullanıyoruz:) zaten deviri dakikayi dereceyi vs kendin ayarlıyorsun. orada hassas ipekli yazsa ne yazmasa ne. kiyafetinin etiketinden bak, manuel elle gir yani. para tuzagi bence
bulasik makinasi da ayni sekilde. en enerji dostu yol 2 saat olani, hep onu aciyoruz. 1 saat olani, jet yikayani falan da var ama sor bir kere kullandik mi? asla.
cok acil jet yikamak gerekse elimize sunger alir iki dakikada yikariz yani,dert mi?
elektrik supurgesi de ayni sekilde. sulu supurge (cekisi iyi ona lafim yok). piyasadaki en pahalı supurge. yaninda var bir ton basligi. yatak supurmek icin, evin havasini tazelemek icin, hali yikamak icin, koltuk yikamak icin, araba yikamak icin, ince uzun yerleri cekmek icin... inan aldigimiz gün annem hevesini aldi sonra kutusuna koyduk asla da cikarmadik. iki ayagiyla klasik kullaniyoruz.
bence es kişisi hakli:)

bence haklı
eskidendi "en cok parayi vereyim, en iyisini alayim" mantigi. artik ürünleri bilerek ömürleri bitecek sekilde üretiyorlar. benim annemin yeni evlendigi zamanlarda aldigi tum beyaz esyalar 25. yilla beraber bozulmaya basladi. annem de "almisken en iyisini alayim" dedi, piyasa fiyati xken 2x-3x boschlari döşedi eve. ne oldu, hepsi 10. yilinda tamirci bekler oldu. birkac yildir daha kullanıyoruz ama eli kulağında yani birkac seneye degisecek hepsi
en iyi marka en kalitelisini - uzun ömürlüsünü üretse nasil devam edecek hayatina? bir yerde bozulmasi lazim ki yeniden alinsin. o yuzden uzun ömürlü olacağına inanmıyorum artik alinan seylerin.
bir de cok programa gercekten gerek yok. bizim camasir makinasinda tam 14 ayri ayar var. sor bize kac tanesini kullanıyoruz:) zaten deviri dakikayi dereceyi vs kendin ayarlıyorsun. orada hassas ipekli yazsa ne yazmasa ne. kiyafetinin etiketinden bak, manuel elle gir yani. para tuzagi bence
bulasik makinasi da ayni sekilde. en enerji dostu yol 2 saat olani, hep onu aciyoruz. 1 saat olani, jet yikayani falan da var ama sor bir kere kullandik mi? asla.
cok acil jet yikamak gerekse elimize sunger alir iki dakikada yikariz yani,dert mi?
elektrik supurgesi de ayni sekilde. sulu supurge (cekisi iyi ona lafim yok). piyasadaki en pahalı supurge. yaninda var bir ton basligi. yatak supurmek icin, evin havasini tazelemek icin, hali yikamak icin, koltuk yikamak icin, araba yikamak icin, ince uzun yerleri cekmek icin... inan aldigimiz gün annem hevesini aldi sonra kutusuna koyduk asla da cikarmadik. iki ayagiyla klasik kullaniyoruz.
bence es kişisi hakli:)
Çok güzel anlatmışsınız, cidden fikrimi değiştiriyor bu kk hanımları. Ben sanki üst model olursa daha uzun yıllar gider kafasına girmiştim ama görünen o ki zaten her türlü ömrü bitiyor, o kadar çok programlı olması da artı özellik değil.
Dediğiniz gibi su anki evimde hep aynı programı kullanıyorum :)
ESki kalite kalmamış , annemin eşyalarına bakıyorum hala çok iyi. Ablam daha yeni aldı teker teker gidiyor.
Çok teşekkürler tatlı mesajınız için.

Ankestre alacaksanız beyaz alın gri ve siyah almayın temizliği işkence en iyisi beyaz ve cam almayın cam ocaklarda patlama haberleri okudum o yüzden almayın derim.

Hatta oturacağınız evde duşakabin de cam olmasın onda da patlamalar oluyor maalesef.

Ankestre alacaksanız beyaz alın gri ve siyah almayın temizliği işkence en iyisi beyaz ve cam almayın cam ocaklarda patlama haberleri okudum o yüzden almayın derim.

Hatta oturacağınız evde duşakabin de cam olmasın onda da patlamalar oluyor maalesef.
Siyahlar da o kadar güzel duruyo ki. Cidden beyazı da hiç sevmiyorum 😂 çok tozlu görünüyor ama değil mi
Bu arada indüksiyon kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz ? Nişanlım indüksiyon istemiyor illa ateş olacak diyor. Biz gazlı ocaktan devam edecegiz galiba.

Siyahlar da o kadar güzel duruyo ki. Cidden beyazı da hiç sevmiyorum 😂 çok tozlu görünüyor ama değil mi
Bu arada indüksiyon kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz ? Nişanlım indüksiyon istemiyor illa ateş olacak diyor. Biz gazlı ocaktan devam edecegiz galiba.
Siyah ve gri tozu,lekeyi çok belli ediyor temizle temizle yine aynı ben de gri var 14 sene olmuş oda normal kendinden cakmaklı ateşli bazen bozulsa diyorum hatta ama o ışık yok 😂😂 lekeleri çabuk belli ediyor günlük temizlik yaptığım halde.

Bir ara kısa dönem şehir dışında yasadım oda siyah ve elektrikli idi temizlik konusunda gri ile aynı birde cabuk soğumuyordu hala ısı veriyordu.

Beyaz düz ankastre alın gecin indüksiyonmuş elektrikmiş cam ocakmış gerek yok.

Merhaba Hanımlar,
Yakında evleneceğim ev eşyalarını almaya başladık. Sıra beyaz eşyaya geldi. Marka olarak Siemens alacağız; ben özellikle elektronik konusunda en iyisini almak taraftarıyım çünkü uzun ömürlü ve işlevsel olmasını önemsiyorum. Alımları ikiye bölerek yapıyoruz, yani masrafları birlikte karşılıyoruz.

Gelin görün ki nişanlım, benim seçtiğim üst segment modelleri değil de daha alt modelleri tercih ediyor. Ona göre bazı ürünler gereksiz pahalı ve fazla özellik içeriyor; bu yüzden daha sade modellerin yeterli olduğunu düşünüyor. Bu durum cimrilikten değil, tamamen bakış açısıyla ilgili. Onu da anlıyorum ama sonuçta bir kez alacağız bunları.

Ben de düşünüyorum; acaba ben mi fazla titizleniyorum? Sizce böyle önemli ve uzun süre kullanılacak şeylerde "olmuşken en iyisi olsun" düşüncesi yanlış mı? Fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya ettiniz ?
Yok almışken en iyisini al paraya kıy yoksa bir sene sonra ikinci kez almak zorunda kalırsın tecrübeyle sabit dinleme nişanlını beni dinle çok ciddiyim 😌

Siz ne almıştınız acaba 😊
Ben beyaz eşyamı arçelik almıştım her yerde servisi var bir şey olması durumunda kolayca ulaşabileyim diye gri renk tamamı çok memnunum benim beyaz eşyalar hiç kir vs belli etmiyor, beyaz alırsan sararıyor benim hoşuma gitmiyor siyahlar da toz vs çok belli ediyor diyorlar bu arada marka olayı sana kalmış ne almak istiyorsan onu al çoğunun özellikleri benzer wifi özelliği olanlar çabuk bozuluyor diyorlar aklında olsun, küçük ev aletleri en önemlisi onlarda kesinlikle en iyilerini al ben pişmanım az para verdim ve bozuldu neticede ütündür kahve makinendir kettle vs hepsini en iyisini al bunları hep kullanacaksın çünkü günlük olarak

Ya aslında diğer eşyalara ayırdığımız bütçeden fedakarlık yapıyoruz. Siemens Bosch tavsiye edilmisti çevreden hep, onlara baktık. Ama Arçelik Beko kullanan arkadaşlar da baya memnun. Çok teşekkürler yorum için.
Ben 5 senedir beko beyaz eşya kullanıyorum. Bulaşık makinesi 3 programlı, çamaşır makinesi 9 kg ve 14 programlı, buzdolabı küçük ama bana yetiyor. Bu 5 senede hem il içi hem iller arası 6 kez taşındım, buna rağmen beyaz eşyalara bir şey olmadı, maşallah, nazar değmesin! :)

5 sene önce hepsini 11 bin tl ye almıştım.

Nacizane Samsung tan uzak durun derim beyaz eşya servisi felaket
Gerçekten mi babam bana 15 sene önce Samsung. BUzdolabı aldı sonra şehir değiştirdi taşındı hala annem kullanıyor , ilk günkü gibi

Ben beyaz eşyamı arçelik almıştım her yerde servisi var bir şey olması durumunda kolayca ulaşabileyim diye gri renk tamamı çok memnunum benim beyaz eşyalar hiç kir vs belli etmiyor, beyaz alırsan sararıyor benim hoşuma gitmiyor siyahlar da toz vs çok belli ediyor diyorlar bu arada marka olayı sana kalmış ne almak istiyorsan onu al çoğunun özellikleri benzer wifi özelliği olanlar çabuk bozuluyor diyorlar aklında olsun, küçük ev aletleri en önemlisi onlarda kesinlikle en iyilerini al ben pişmanım az para verdim ve bozuldu neticede ütündür kahve makinendir kettle vs hepsini en iyisini al bunları hep kullanacaksın çünkü günlük olarak
beyazlar sarariyor mu, ay iyi ki söylediniz ya. Bugün bir sürü şey ogreniyorum buradan. Ben de siyahi çok beğeniyorum ama sürekli temizlik yaparsın diyorlar. Wi-fi özelliği çok da lazım değil. Küçük ev aletlerini kaliteli alayım. benim evde kendi kullandıklarim karacaydi. Hepsi bozuldu, eve de Philips vs aldım genel olarak. Yorum için Cook teşekkür ederim 💚

Ben kullanıyorum memnunum ammmaaaa her akşam ama her akşam temizlenmesi lazım yoksa kirli iken yeniden pişirirseniz tavanın altı da kararır kirlenir .ocak zaten daha fena olur Ama yine de tercihim aynı olurdu çünkü gazlı ocak temizlemek benim için bir işkence

Şimdi ben daha üst model beğenmiştim nişanlıma dedim ki aradaki farkı ben ödeyim konu kapansın. Onu da istemiyor, direkt fikir olarak karşı. 😂
Bir üst modelle pek bir fark olduğunu düşünmüyordur. Alacağınız eşyalar sizin ne kadar ihtiyacınızı karşılayacak ona bakın bir üst model olup daha erken de bozulabilir. Genelde garanti süresi kadar yaşıyorlar 😀

Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.

beyazlar sarariyor mu, ay iyi ki söylediniz ya. Bugün bir sürü şey ogreniyorum buradan. Ben de siyahi çok beğeniyorum ama sürekli temizlik yaparsın diyorlar. Wi-fi özelliği çok da lazım değil. Küçük ev aletlerini kaliteli alayım. benim evde kendi kullandıklarim karacaydi. Hepsi bozuldu, eve de Philips vs aldım genel olarak. Yorum için Cook teşekkür ederim 💚
Beyazlar sararıyor evet uzun süre kullanımda, çok iyi yapmışsın philips güzel ev aletlerinde. robot mixer vs bunları da güzel iyi markalardan al mutfakta çok işine yarayacak, bıçaklarını soyacağını solingen victorinox falan al hep elinin altında olacak, düdüklü tencereni wmf fissler vs al çalışıyorsan büyük kolaylık aklıma gelenler bunlar şimdilik bi de indüksiyon ocak konuşmuşsunuz tavalarının tencerelerinin altını yakar her malzeme indüksiyona uygun olmuyor çok fazla öyle yorum okudum

Beyaz eşya denilen şey bir kere alınan ömürlük şeyler değil. Ve bence de şans işi.

Back
X