- 26 Şubat 2018
- 799
- 1.652
- 113
- 35
bence haklı
eskidendi "en cok parayi vereyim, en iyisini alayim" mantigi. artik ürünleri bilerek ömürleri bitecek sekilde üretiyorlar. benim annemin yeni evlendigi zamanlarda aldigi tum beyaz esyalar 25. yilla beraber bozulmaya basladi. annem de "almisken en iyisini alayim" dedi, piyasa fiyati xken 2x-3x boschlari döşeği eve. ne oldu, hepsi 10. yilinda tamirci bekler oldu. birkac yildir daha kullanıyoruz ama eli kulağında yani birkac seneye degisecek hepsi
en iyi marka en kalitelisini - uzun ömürlüsünü üretse nasil devam edecek hayatina? bir yerde bozulmasi lazim ki yeniden alinsin. o yuzden uzun ömürlü olacağına inanmıyorum artik alinan seylerin.
bir de cok programa gercekten gerek yok. bizim camasir makinasinda tam 14 ayri ayar var. sor bize kac tanesini kullanıyoruz:) zaten deviri dakikayi dereceyi vs kendin ayarlıyorsun. orada hassas ipekli yazsa ne yazmasa ne. kiyafetinin etiketinden bak, manuel elle gir yani. para tuzagi bence
bulasik makinasi da ayni sekilde. en enerji dostu yol 2 saat olani, hep onu aciyoruz. 1 saat olani, jet yikayani falan da var ama sor bir kere kullandik mi? asla.
cok acil jet yikamak gerekse elimize sunger alir iki dakikada yikariz yani,dert mi?
elektrik supurgesi de ayni sekilde. sulu supurge (cekisi iyi ona lafim yok). piyasadaki en pahalı supurge. yaninda var bir ton basligi. yatak supurmek icin, evin havasini tazelemek icin, hali yikamak icin, koltuk yikamak icin, araba yikamak icin, ince uzun yerleri cekmek icin... inan aldigimiz gün annem hevesini aldi sonra kutusuna koyduk asla da cikarmadik. iki ayagiyla klasik kullaniyoruz.
bence es kişisi hakli:)
Çok güzel anlatmışsınız, cidden fikrimi değiştiriyor bu kk hanımları. Ben sanki üst model olursa daha uzun yıllar gider kafasına girmiştim ama görünen o ki zaten her türlü ömrü bitiyor, o kadar çok programlı olması da artı özellik değil.bence haklı
eskidendi "en cok parayi vereyim, en iyisini alayim" mantigi. artik ürünleri bilerek ömürleri bitecek sekilde üretiyorlar. benim annemin yeni evlendigi zamanlarda aldigi tum beyaz esyalar 25. yilla beraber bozulmaya basladi. annem de "almisken en iyisini alayim" dedi, piyasa fiyati xken 2x-3x boschlari döşedi eve. ne oldu, hepsi 10. yilinda tamirci bekler oldu. birkac yildir daha kullanıyoruz ama eli kulağında yani birkac seneye degisecek hepsi
en iyi marka en kalitelisini - uzun ömürlüsünü üretse nasil devam edecek hayatina? bir yerde bozulmasi lazim ki yeniden alinsin. o yuzden uzun ömürlü olacağına inanmıyorum artik alinan seylerin.
bir de cok programa gercekten gerek yok. bizim camasir makinasinda tam 14 ayri ayar var. sor bize kac tanesini kullanıyoruz:) zaten deviri dakikayi dereceyi vs kendin ayarlıyorsun. orada hassas ipekli yazsa ne yazmasa ne. kiyafetinin etiketinden bak, manuel elle gir yani. para tuzagi bence
bulasik makinasi da ayni sekilde. en enerji dostu yol 2 saat olani, hep onu aciyoruz. 1 saat olani, jet yikayani falan da var ama sor bir kere kullandik mi? asla.
cok acil jet yikamak gerekse elimize sunger alir iki dakikada yikariz yani,dert mi?
elektrik supurgesi de ayni sekilde. sulu supurge (cekisi iyi ona lafim yok). piyasadaki en pahalı supurge. yaninda var bir ton basligi. yatak supurmek icin, evin havasini tazelemek icin, hali yikamak icin, koltuk yikamak icin, araba yikamak icin, ince uzun yerleri cekmek icin... inan aldigimiz gün annem hevesini aldi sonra kutusuna koyduk asla da cikarmadik. iki ayagiyla klasik kullaniyoruz.
bence es kişisi hakli:)
Dediğiniz gibi su anki evimde hep aynı programı kullanıyorum :)
ESki kalite kalmamış , annemin eşyalarına bakıyorum hala çok iyi. Ablam daha yeni aldı teker teker gidiyor.
Çok teşekkürler tatlı mesajınız için.