Estrofem ve idrar testi

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Arkadaslar bugün transferimin 7.gunu 6. Gun embriyosu sabah idrar yaptım silik ikinci cizgi cikti
düşünüyorum catlatma ignesi olali dort ay oldu ondan degildir
estrofem ve progestan igne kullaniyorum onlar çıkarmış olabilir mi cizgiyi

Ayyy gerçekten mi yaa cok üzülürüm biliyomusun kanda negatif olursa pazartesi test gunum

Hamilesin kesin!belki ikiz üçüz olabilir,bu kadar erken idrarda çıkmasının açıklaması.

Bugün transferimin 7, günü dün ve bugün idrar testi yaptım sonuç pozitif estrofem progestreron etki olabilirmi 2 embriyo konuldu.

H
Arkadaslar bugün transferimin 7.gunu 6. Gun embriyosu sabah idrar yaptım silik ikinci cizgi cikti
düşünüyorum catlatma ignesi olali dort ay oldu ondan degildir
estrofem ve progestan igne kullaniyorum onlar çıkarmış olabilir mi cizgiyi[/QUOHayırlısı olsun cnm benimde senin gibi 7 günüm test yaptım dün ve bugün sonuç pozitif 2 embriyo konuldu şaşkın durumdayım acaba hamilemiyizzzz

Aynı ben işte eğer catlatma iğnesi olmadiysan pozitif inşallah
Çatlatma iğnesi oldum ama yarısını fakat ilk tüp bebeğimde tek embriyo idi onda bütün testlerim negatifti sonuçta negatif oldu bilemiyorum bu ikiz diyemi hemen idrarda çıktı deli olacam valla günler geçmiyor sanki ya rabbim gönlümüze göre versin...

Çatlatma iğnesi oldum ama yarısını fakat ilk tüp bebeğimde tek embriyo idi onda bütün testlerim negatifti sonuçta negatif oldu bilemiyorum bu ikiz diyemi hemen idrarda çıktı deli olacam valla günler geçmiyor sanki ya rabbim gönlümüze göre versin...
Amin canım amin inşallah pozitiftir

Yaaa bunu duymako kadar guzel ki benim için 9yildan sonra inşallah olur insallah
Canım benim oğlumda 9 yıl sonra oldu. Dondurulmuş embriyoydu. Bende 5. Gün silik çizgiyi gördüm. Senşn gibi estrofem içiyordum ve iğne vuruluyordum doktorumun asistanını aradım hemen arkadaşımı. Bebek olmasa 2. Çizgiyi göremezdin bebiş tutunmuş dedi. Şimdi oğlum 5 aylık

Canım benim oğlumda 9 yıl sonra oldu. Dondurulmuş embriyoydu. Bende 5. Gün silik çizgiyi gördüm. Senşn gibi estrofem içiyordum ve iğne vuruluyordum doktorumun asistanını aradım hemen arkadaşımı. Bebek olmasa 2. Çizgiyi göremezdin bebiş tutunmuş dedi. Şimdi oğlum 5 aylık
ay çok sevindim rabbim bebeğini sana bağişlasın inş tutunmuşlardır rabbim isteyen herkese versin...

Back
X