- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımmm... Hamilesin canım gözün aydınnnKislaarrrrr başka yokmu
Yaaa bunu duymako kadar guzel ki benim için 9yildan sonra inşallah olur insallahBen varımmm... Hamilesin canım gözün aydınnn
Valla iki tane kondu inşallah dediğin gibi olur canimHamilesin kesin!belki ikiz üçüz olabilir,bu kadar erken idrarda çıkmasının açıklaması.
Arkadaslar bugün transferimin 7.gunu 6. Gun embriyosu sabah idrar yaptım silik ikinci cizgi cikti
düşünüyorum catlatma ignesi olali dort ay oldu ondan degildir
estrofem ve progestan igne kullaniyorum onlar çıkarmış olabilir mi cizgiyi[/QUOHayırlısı olsun cnm benimde senin gibi 7 günüm test yaptım dün ve bugün sonuç pozitif 2 embriyo konuldu şaşkın durumdayım acaba hamilemiyizzzz
Aynı ben işte eğer catlatma iğnesi olmadiysan pozitif inşallahBugün transferimin 7, günü dün ve bugün idrar testi yaptım sonuç pozitif estrofem progestreron etki olabilirmi 2 embriyo konuldu.
Çatlatma iğnesi oldum ama yarısını fakat ilk tüp bebeğimde tek embriyo idi onda bütün testlerim negatifti sonuçta negatif oldu bilemiyorum bu ikiz diyemi hemen idrarda çıktı deli olacam valla günler geçmiyor sanki ya rabbim gönlümüze göre versin...Aynı ben işte eğer catlatma iğnesi olmadiysan pozitif inşallah
Amin canım amin inşallah pozitiftirÇatlatma iğnesi oldum ama yarısını fakat ilk tüp bebeğimde tek embriyo idi onda bütün testlerim negatifti sonuçta negatif oldu bilemiyorum bu ikiz diyemi hemen idrarda çıktı deli olacam valla günler geçmiyor sanki ya rabbim gönlümüze göre versin...
Canım benim oğlumda 9 yıl sonra oldu. Dondurulmuş embriyoydu. Bende 5. Gün silik çizgiyi gördüm. Senşn gibi estrofem içiyordum ve iğne vuruluyordum doktorumun asistanını aradım hemen arkadaşımı. Bebek olmasa 2. Çizgiyi göremezdin bebiş tutunmuş dedi. Şimdi oğlum 5 aylıkYaaa bunu duymako kadar guzel ki benim için 9yildan sonra inşallah olur insallah
ay çok sevindim rabbim bebeğini sana bağişlasın inş tutunmuşlardır rabbim isteyen herkese versin...Canım benim oğlumda 9 yıl sonra oldu. Dondurulmuş embriyoydu. Bende 5. Gün silik çizgiyi gördüm. Senşn gibi estrofem içiyordum ve iğne vuruluyordum doktorumun asistanını aradım hemen arkadaşımı. Bebek olmasa 2. Çizgiyi göremezdin bebiş tutunmuş dedi. Şimdi oğlum 5 aylık
Canım inş Rabbim senin gönlüne görede verir...Insallah bebekleriniz gelir darisi benim gibi olmayipta care arayanlarin basina rabbim insallah bizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip eder
Aminnn... Sende aynı durumdasın okudum:) gözün aydın:)ay çok sevindim rabbim bebeğini sana bağişlasın inş tutunmuşlardır rabbim isteyen herkese versin...
SAminnn... Sende aynı durumdasın okudum:) gözün aydın:)
Gözün aydın diiyorsun ya hala inanamıyorum yaaa sevinçten deli olcam fazla ümütlenmekte istemiyorum ama çift çizgileri görünce her güm yapasım geliyorAminnn... Sende aynı durumdasın okudum:) gözün aydın:)