Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım benimde üşüme ve ateş oluyor sık idrar da oluyor bacak ağrım yokCanim sadece sik idrar bi anda üşüme bi anda ateş basmasi sol bacagim ve belim agriyo
Canim Allah'in izniyle var gibi ya.Umitlenme ama var olduğuna inanıyorum ben.Yoksa hiç çıkmazdı. İnşallah hamissindir ve yeni yila ikizlerinle merhaba dersin.Buda 8. Gun testim 4 saatlik idrarimlaEki Görüntüle 1725631
amin inşallahCanim Allah'in izniyle var gibi ya.Umitlenme ama var olduğuna inanıyorum ben.Yoksa hiç çıkmazdı. İnşallah hamissindir ve yeni yila ikizlerinle merhaba dersin.![]()
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.Az once iki saatlik tuvaletimle yine test yaptim yine silik cikti canım inşallah Allah 9yildan sonra yüzümüze bakti inşaallah
Kız sende hamilesn Ohh ne gzlİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.
Ateş basması bana da oluyor ilaçların etkisi olabilir bilemiyorum...senin kaçıncı günün.Kzlar ya ben ateşlenym ara ara yanaklrm yanyo ki benm evim sogk olmasna rağmen fitilden olablrmi
transfer saymazsak 6 cnmAteş basması bana da oluyor ilaçların etkisi olabilir bilemiyorum...senin kaçıncı günün.
ok.transfer saymazsak 6 cnm
Walla ben sayıyorum zaten onlar bölümiş hücre olarak transfer oluyor aslında opudan sonra saymak gerekiyor öyle olmuyor mu?
Aslnda öyle olmasi lazm taaa o.zmn birleşiyor sonctaWalla ben sayıyorum zaten onlar bölümiş hücre olarak transfer oluyor aslında opudan sonra saymak gerekiyor öyle olmuyor mu?