- 12 Haziran 2024
- 33
- 15
- 30
-
- Konu Sahibi bebekhasretii
Mart'ta 10.29 nisanda kistin vardı mayısta 5.52 çıktı. Opu 2 ocakta oldu bir türlü transfere gidemedimKaç çıkıyor ki progesteron hormonu
Benim 14.47 ile transfer oldum benMart'ta 10.29 nisanda kistin vardı mayısta 5.52 çıktı. Opu 2 ocakta oldu bir türlü transfere gidemedim
Progesteron iğne ve fitillere başlamadan önce 1 in altında olması gerekiyormuş yoksa rahim kendini kapatır tutunamazmış. Daha sonra iğnelerle yükseltip transfere gidiliyor diye biliyorum. Tutundu mu inşallah sizin yavrunuzBenim 14.47 ile transfer oldum ben
Progesteron iğne ve fitillere başlamadan önce 1 in altında olması gerekiyormuş yoksa rahim kendini kapatır tutunamazmış. Daha sonra iğnelerle yükseltip transfere gidiliyor diye biliyorum. Tutundu mu inşallah sizin yavrun
aha var kan. Günüme canım insaAllah tutunmusturbenim sadece rahim kalınlığı dan dolayı iptal oldu iğne ve progestan dan önce hiç istenmedi benden ki bu ikinci transfer im transfere bı gün önce verdim ben
Amin teşekkür ederim Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınGüzel sonuçlarını bekliyorum
Amin cümlemizinAmin teşekkür ederim Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın
Transfer öncesi iğneleri kullanmadan önce beklenen değer sonrasında progesteron iğne ve ilaçları kullanarak transfere gidiliyorProgesteron hormunu 0.12 çıkmıştı geçen ay ne demek oluyor bu bilen
Canım ben doğal yolla deneyen birisiyim geçen ay beta baktırdım doktor progesteronada baktırmış dün farkettim oyğzden sordumTransfer öncesi iğneleri kullanmadan önce beklenen değer sonrasında progesteron iğne ve ilaçları kullanarak transfere gidiliyor
Benim de ocaktan beri erteleniyor işte. Geçen ay lucrin vuruldum adetin 4. Günü. Adet olmayacaktım ama daha 1 hafta varken adet oldum. Doktorumun dediğine göre hormonlarımı baskılayamıyormuşuz. Bu normal şartlarda benim için güzel bişeymiş ama bizim işimize yaramıyor dedi. Bu ay son defa estrofem tedavisi deniyoruz temmuzda transfer ücretlerine zam gelecwkmiş kaybedecek bişeyimiz yok dedi yine olmazsa 2 aylık tedavi olacakmış doğum kontrol hapı ve lucrinBenimde adet başlarında hep yüksek çıkıyor progesteron ve transferim kac aydır erteleniyor sizin doktorunuz bi ilaç bisi verdimi
Benimde aylardır erteleniyor tedavim doğum kontrol ilaciyla 3 ay öyle denenmisti yine düşmemişti lucrin nedir onu ilk defa duyuyorum farklı bi tedavi ilaç yöntem varmi merak ediyorum oyuzden araştırıyorum acikcasi doktorumada sorucamBenim de ocaktan beri erteleniyor işte. Geçen ay lucrin vuruldum adetin 4. Günü. Adet olmayacaktım ama daha 1 hafta varken adet oldum. Doktorumun dediğine göre hormonlarımı baskılayamıyormuşuz. Bu normal şartlarda benim için güzel bişeymiş ama bizim işimize yaramıyor dedi. Bu ay son defa estrofem tedavisi deniyoruz temmuzda transfer ücretlerine zam gelecwkmiş kaybedecek bişeyimiz yok dedi yine olmazsa 2 aylık tedavi olacakmış doğum kontrol hapı ve lucrin
Evet normalde progesteron yuksek isterler ama adet baslangicinda düşük olması sonradan yükselmesi gerekiyor mus benim adet başında 2 ciktiBenim de ocaktan beri erteleniyor işte. Geçen ay lucrin vuruldum adetin 4. Günü. Adet olmayacaktım ama daha 1 hafta varken adet oldum. Doktorumun dediğine göre hormonlarımı baskılayamıyormuşuz. Bu normal şartlarda benim için güzel bişeymiş ama bizim işimize yaramıyor dedi. Bu ay son defa estrofem tedavisi deniyoruz temmuzda transfer ücretlerine zam gelecwkmiş kaybedecek bişeyimiz yok dedi yine olmazsa 2 aylık tedavi olacakmış doğum kontrol hapı ve lucrin
Lucrin bir nevi menopoz iğnesi ama her doktorun tedavisi farklı. Benimki 4. Günümde vurdu adet olmamam gerekiyordu ama oldum burada okuduğum bazı doktorlar da adet ortası iğneyi vurup adet olunca çağırıyorlarBenimde aylardır erteleniyor tedavim doğum kontrol ilaciyla 3 ay öyle denenmisti yine düşmemişti lucrin nedir onu ilk defa duyuyorum farklı bi tedavi ilaç yöntem varmi merak ediyorum oyuzden araştırıyorum acikcasi doktorumada sorucam
Biz adet başında hiç ölçmedik sürekli progesteron ilaçları öncesi ölçtük hep yüksek çıkınca da ertelendi sürekliEvet normalde progesteron yuksek isterler ama adet baslangicinda düşük olması sonradan yükselmesi gerekiyor mus benim adet başında 2 cikti
Kac çıktı yüksekten kastinizBiz adet başında hiç ölçmedik sürekli progesteron ilaçları öncesi ölçtük hep yüksek çıkınca da ertelendi sürekli
Birinde 10 küsür diğerinde 4 küsürKac çıktı yüksekten kastiniz