Estrofem progesteron yüksekliği

bebekhasretii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
33
15
30
Merhaba arkadaşlar. Acaba estrofem kullanmak progesteron seviyesini düşük tutar mı ? Bende 2 aydır yüksek çıkıyor da transfer erteleniyor bu sebeple. Var mı yaşayan ?

aha var kan. Günüme canım insaAllah tutunmustur benim sadece rahim kalınlığı dan dolayı iptal oldu iğne ve progestan dan önce hiç istenmedi benden ki bu ikinci transfer im transfere bı gün önce verdim ben

Benimde adet başlarında hep yüksek çıkıyor progesteron ve transferim kac aydır erteleniyor sizin doktorunuz bi ilaç bisi verdimi
Benim de ocaktan beri erteleniyor işte. Geçen ay lucrin vuruldum adetin 4. Günü. Adet olmayacaktım ama daha 1 hafta varken adet oldum. Doktorumun dediğine göre hormonlarımı baskılayamıyormuşuz. Bu normal şartlarda benim için güzel bişeymiş ama bizim işimize yaramıyor dedi. Bu ay son defa estrofem tedavisi deniyoruz temmuzda transfer ücretlerine zam gelecwkmiş kaybedecek bişeyimiz yok dedi yine olmazsa 2 aylık tedavi olacakmış doğum kontrol hapı ve lucrin

Benimde aylardır erteleniyor tedavim doğum kontrol ilaciyla 3 ay öyle denenmisti yine düşmemişti lucrin nedir onu ilk defa duyuyorum farklı bi tedavi ilaç yöntem varmi merak ediyorum oyuzden araştırıyorum acikcasi doktorumada sorucam

Evet normalde progesteron yuksek isterler ama adet baslangicinda düşük olması sonradan yükselmesi gerekiyor mus benim adet başında 2 cikti

Lucrin bir nevi menopoz iğnesi ama her doktorun tedavisi farklı. Benimki 4. Günümde vurdu adet olmamam gerekiyordu ama oldum burada okuduğum bazı doktorlar da adet ortası iğneyi vurup adet olunca çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…