Estrofem neden verildi?

sahikakocarslanli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
10
0
1
27
Estrofem. Doktorum femara kullandırıyor iki aydır. Adetimin 3. Günü yine gittim günde 2 kez Estrofem kullanmamı söyledi ama tüp bebek embriyo transferi falan yok. Neden verdi acaba bu ilacı kullanan var mı benim gibi? Tüp bebekte veriliyormuş genelde, endişelendim ben de. Benim gibi kullanan var mı acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Estrofem rahim kalınlaşması için kullanılır o yüzden vermiştir

Teşekkür ederim cevaplarınız için bende pko var ama hormonlarım hep normal 2 senedir 3 ayda bir bakılıyor. Sadece ultrasonda polikistik görüntü var. 2 ay ilaçsız denedik olmadı doktor hemen femaraya ve Estrofem e başlattı çatlatma iğnesi de yapacağım dedi. Biraz gerildim açıkçası daha yeni deniyordum zaten… strese girdim

Bana da verdi iğneyi oldum bugün ve bu ilacı verdi rahim duvarin ince dedi

Banada ilacı günde bir adet verdi bugün regl başlangıcından itibaren 10. Gundeyim bunu adete kadar mı kullaniyoruz içinde 28 adet var yoksa bitene kadar mi

Doktora göre değişiyor canım kullanım şekli. Ben negatif görürsem kesip adetin 3. Günü tekrar başlayacağım.
Bir de bana bir tane yumurtan büyümüş 19 dedi diğeri 12 mm dedi bir yumurta büyümesi kötü birşey mi klomen kullandım yine de bir tane büyümüş

Yani adetin 10. Gününden sonra klomen mi kullandın? 19 mm iyi çünkü çatlatma iğnesi verebilirdi 2 gün sonra için
Canım hayır 5.gunu başladım 10.gun yani bugün bitince doktora gittim bir tane 19 mm var dedi. İyi mi kptu mu bilmiyorum çünkü birden fazla büyüse daha iyi olurdu ama bir tane büyümüş dedi. Sonra da iğneyi yapti ilişki saatlerini soyledi

Anladım, sıkma canını sonuçta bir yumurta yetiyor

Anladım, sıkma canını sonuçta bir yumurta yetiyor
Canım sana bisu sorcam bugün iğne vuruldum ya ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu bı kac gün içinde catlayacak mi demek oluyo yani bugün yarın ilişki olmali doğru mu

Eklentiler

• 1000048214.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 4
Çok normal canım şu an ovulasyon ve gebelik testlerin pozitif çıkacak. Artık testlerle takip edemezsin

Bak iğne yaptığımda benim gebelik testim de böyleydi

Eklentiler

• IMG_1721.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 3
Bugün yarın ve öbür günü mutlaka değerlendir. 40 saat içinde çatlıyor yumurta ama bu 40 saatte hangi saat çatlayacağı belli olmuyor mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…