- 16 Nisan 2025
- 10
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi sahikakocarslanli
-
Estrofem rahim kalınlaşması için kullanılır o yüzden vermiştirEstrofem. Doktorum femara kullandırıyor iki aydır. Adetimin 3. Günü yine gittim günde 2 kez Estrofem kullanmamı söyledi ama tüp bebek embriyo transferi falan yok. Neden verdi acaba bu ilacı kullanan var mı benim gibi? Tüp bebekte veriliyormuş genelde, endişelendim ben de. Benim gibi kullanan var mı acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Bana da verdi iğneyi oldum bugün ve bu ilacı verdi rahim duvarin ince dediEstrofem. Doktorum femara kullandırıyor iki aydır. Adetimin 3. Günü yine gittim günde 2 kez Estrofem kullanmamı söyledi ama tüp bebek embriyo transferi falan yok. Neden verdi acaba bu ilacı kullanan var mı benim gibi? Tüp bebekte veriliyormuş genelde, endişelendim ben de. Benim gibi kullanan var mı acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Banada ilacı günde bir adet verdi bugün regl başlangıcından itibaren 10. Gundeyim bunu adete kadar mı kullaniyoruz içinde 28 adet var yoksa bitene kadar miEstrofem. Doktorum femara kullandırıyor iki aydır. Adetimin 3. Günü yine gittim günde 2 kez Estrofem kullanmamı söyledi ama tüp bebek embriyo transferi falan yok. Neden verdi acaba bu ilacı kullanan var mı benim gibi? Tüp bebekte veriliyormuş genelde, endişelendim ben de. Benim gibi kullanan var mı acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Estrofemi adete kadar mı kullaniyoruz canım içinde 28 adet var ben bugün başladım adetime 18 gün varEstrofemi rahimi kalınlaştırmak veriyorlar, ben de kullanıyorum.
Doktora göre değişiyor canım kullanım şekli. Ben negatif görürsem kesip adetin 3. Günü tekrar başlayacağım.Estrofemi adete kadar mı kullaniyoruz canım içinde 28 adet var ben bugün başladım adetime 18 gün var
Bir de bana bir tane yumurtan büyümüş 19 dedi diğeri 12 mm dedi bir yumurta büyümesi kötü birşey mi klomen kullandım yine de bir tane büyümüşDoktora göre değişiyor canım kullanım şekli. Ben negatif görürsem kesip adetin 3. Günü tekrar başlayacağım.
Adetin kaçıncı günü baktı yumurtalara?Bir de bana bir tane yumurtan büyümüş 19 dedi diğeri 12 mm dedi bir yumurta büyümesi kötü birşey mi klomen kullandım yine de bir tane büyümüş
10.gun bugün baktı böyle söyledi normal miAdetin kaçıncı günü baktı yumurtalara?
Yani adetin 10. Gününden sonra klomen mi kullandın? 19 mm iyi çünkü çatlatma iğnesi verebilirdi 2 gün sonra için10.gun bugün baktı böyle söyledi normal mi
Canım hayır 5.gunu başladım 10.gun yani bugün bitince doktora gittim bir tane 19 mm var dedi. İyi mi kptu mu bilmiyorum çünkü birden fazla büyüse daha iyi olurdu ama bir tane büyümüş dedi. Sonra da iğneyi yapti ilişki saatlerini soylediYani adetin 10. Gününden sonra klomen mi kullandın? 19 mm iyi çünkü çatlatma iğnesi verebilirdi 2 gün sonra için
Anladım, sıkma canını sonuçta bir yumurta yetiyorCanım hayır 5.gunu başladım 10.gun yani bugün bitince doktora gittim bir tane 19 mm var dedi. İyi mi kptu mu bilmiyorum çünkü birden fazla büyüse daha iyi olurdu ama bir tane büyümüş dedi. Sonra da iğneyi yapti ilişki saatlerini soyledi
Canım sana bisu sorcam bugün iğne vuruldum ya ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu bı kac gün içinde catlayacak mi demek oluyo yani bugün yarın ilişki olmali doğru muAnladım, sıkma canını sonuçta bir yumurta yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?