Bende oldu doktorum hemen bıraktırıp başka ilaca geçirdi doktorunuza bunu mutlaka bildirinKızlar estrofem kullanıyorum günde 6adet aşırı mide bulantısı yapıyor acaba bu hapı kullanırken sizde mide bulantısı oldu mı okuduysa mide bulantısı içim bir ilaç kullandınız mı
Bende kesmedi ya dozu azalttı bırakırsan kanama riski olabilir dedi son üç günüm kaldı kontrol var bakalım dayanmaya çalışıyorumBende oldu doktorum hemen bıraktırıp başka ilaca geçirdi doktorunuza bunu mutlaka bildirin
Bende 6adet estrofem kullanıyorum sadece ve bant yapıştırılan hangi aşamadasınızBende estrofem ve duphastonu beraber kullanıyorum 2 gün oldu karnımda ağrı yapıyor. Günde 3 tane içiyorum ikisinide
Perşembe aşılama oldum doktorum aynı gün yazdı. Kasımdada test yaptırcam. Senin kaçıncı gün?Bende 6adet estrofem kullanıyorum sadece ve bant yapıştırılan hangi aşamadasınız
Bende 27 simde kontrolüm varPerşembe aşılama oldum doktorum aynı gün yazdı. Kasımdada test yaptırcam. Senin kaçıncı gün?
Hayırlısı olsun canım inşallah olurBende 27 simde kontrolüm var
Büyük ihtimalle 30 Ekim’de transfer yapılacak
İnşallah sizindeHayırlısı olsun canım inşallah olur
Ne kadar saçma ilaç sizi zehirliyor o kesmiyor hayırlısı bakalım transfer öncesimi sonrasımı bu ilaçBende kesmedi ya dozu azalttı bırakırsan kanama riski olabilir dedi son üç günüm kaldı kontrol var bakalım dayanmaya çalışıyorum
He tamam gördüm hayırlı olsun inşallah kafanızı raat tutunBende 27 simde kontrolüm var
Büyük ihtimalle 30 Ekim’de transfer yapılacak
Evet cnm 27 sinde kontrol varNe kadar saçma ilaç sizi zehirliyor o kesmiyor hayırlısı bakalım transfer öncesimi sonrasımı bu ilaç
Çok zorlanıyorum gerçekten birde çalışıyorum erkenden kalkmak zorunda olmak da iyice psikolojimi bozdu teşekkürlerHe tamam gördüm hayırlı olsun inşallah kafanızı raat tutun
Gerçekten zor bi süreç kafanızı oldukça rahat tutun bende 21 inde tranfer oldum 2. Denemem birincide başarılı oldum fakat kalp atışı duyamadık 2. Buda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bunda daha rahatım daha sakin geçiriyorumEvet cnm 27 sinde kontrol var
Çok sitresli bi dönem gerçekten ama sakin olursanız daha rahat geçer bundan sonraki süreç daha zor inanınÇok zorlanıyorum gerçekten birde çalışıyorum erkenden kalkmak zorunda olmak da iyice psikolojimi bozdu teşekkürler
Gerçekten çok zor Muş inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz gerçektenGerçekten zor bi süreç kafanızı oldukça rahat tutun bende 21 inde tranfer oldum 2. Denemem birincide başarılı oldum fakat kalp atışı duyamadık 2. Buda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bunda daha rahatım daha sakin geçiriyorum
Bende birde ilaç kullanınca bayılacakmışım yan etki yapacak ki gibi düşünceler de var panik atak var o da ayrı zorluyorÇok sitresli bi dönem gerçekten ama sakin olursanız daha rahat geçer bundan sonraki süreç daha zor inanın
İlaç kutusunu görünce midem bulanıyor başım ağrıyor son ilacı içtikten sonra rahatlıyorumÇok sitresli bi dönem gerçekten ama sakin olursanız daha rahat geçer bundan sonraki süreç daha zor inanın
Belki azalır diye umut ediyorum dozuCanım eğer sonucun pozitif çıkarsa ki inşallah çıkar bir ay daha kullanmak gerekecek estrofemi. Kalp atışı duyulunca bıraktırıyo genelde doktorlar. Ben de gün sayıyorum bu ilacı bırakmak için malesef hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?