Estrofem kullanırken mide bulantısı hapı kullanan varmı

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar estrofem kullanıyorum günde 6adet aşırı mide bulantısı yapıyor acaba bu hapı kullanırken sizde mide bulantısı oldu mı okuduysa mide bulantısı içim bir ilaç kullandınız mı

Kızlar estrofem kullanıyorum günde 6adet aşırı mide bulantısı yapıyor acaba bu hapı kullanırken sizde mide bulantısı oldu mı okuduysa mide bulantısı içim bir ilaç kullandınız mı
Bende oldu doktorum hemen bıraktırıp başka ilaca geçirdi doktorunuza bunu mutlaka bildirin

Bende oldu doktorum hemen bıraktırıp başka ilaca geçirdi doktorunuza bunu mutlaka bildirin
Bende kesmedi ya dozu azalttı bırakırsan kanama riski olabilir dedi son üç günüm kaldı kontrol var bakalım dayanmaya çalışıyorum

Bende estrofem ve duphastonu beraber kullanıyorum 2 gün oldu karnımda ağrı yapıyor. Günde 3 tane içiyorum ikisinide

Evet cnm 27 sinde kontrol var
Gerçekten zor bi süreç kafanızı oldukça rahat tutun bende 21 inde tranfer oldum 2. Denemem birincide başarılı oldum fakat kalp atışı duyamadık 2. Buda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bunda daha rahatım daha sakin geçiriyorum

Gerçekten çok zor Muş inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz gerçekten

Çok sitresli bi dönem gerçekten ama sakin olursanız daha rahat geçer bundan sonraki süreç daha zor inanın
Bende birde ilaç kullanınca bayılacakmışım yan etki yapacak ki gibi düşünceler de var panik atak var o da ayrı zorluyor

Canım eğer sonucun pozitif çıkarsa ki inşallah çıkar bir ay daha kullanmak gerekecek estrofemi. Kalp atışı duyulunca bıraktırıyo genelde doktorlar. Ben de gün sayıyorum bu ilacı bırakmak için malesef hiç sevmiyorum

Belki azalır diye umut ediyorum dozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…