Estrofem kullanırken mide bulantısı hapı kullanan varmı

Malesef bende de yapıyor canım mide bulantısı .Ama ilacı içtikçe vücudum alıştı , bulantılarım azaldı baya

Kızlar estrofem kullanıyorum günde 6adet aşırı mide bulantısı yapıyor acaba bu hapı kullanırken sizde mide bulantısı oldu mı okuduysa mide bulantısı içim bir ilaç kullandınız mı
Canim ben 2 kere kullanmaya basladim ..hafif bi mide bulantisi gibi ama degil gibide..bisey yasiyorum..birde sende kasiklarda cok agri yaptimi..kasiklarim agriyor..benim..birde..

Canim ben 2 kere kullanmaya basladim ..hafif bi mide bulantisi gibi ama degil gibide..bisey yasiyorum..birde sende kasiklarda cok agri yaptimi..kasiklarim agriyor..benim..birde..
Ben 6 kere kullanmıştım ve aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı yaptı

Ben 6 kere kullanmıştım ve aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı yaptı
Bende dun aksam basladim.gunde 2 kere verdi doktorum..daha onceki denemelerimdede estrofemi gunde 2 kere kullanmisti...ama bukadar etkilememisti beni..sanirim..ilaclardan..artik vucudum etkilenmeye basladi..bas agrisi olmuyo bende ama kasik agrisi ve hafif bi mideme dokunuyor sanirim..

Bende dun aksam basladim.gunde 2 kere verdi doktorum..daha onceki denemelerimdede estrofemi gunde 2 kere kullanmisti...ama bukadar etkilememisti beni..sanirim..ilaclardan..artik vucudum etkilenmeye basladi..bas agrisi olmuyo bende ama kasik agrisi ve hafif bi mideme dokunuyor sanirim..
Çok fazla da mide bulantısı yapmıştı

Şuanda 3 tane kullanıyorum

Back
X