- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane kullanıyorsunuzMalesef bende de yapıyor canım mide bulantısı .Ama ilacı içtikçe vücudum alıştı , bulantılarım azaldı baya
Günlük 4 taneKaç tane kullanıyorsunuz
Ben 6 adet peki kaçıncı gün embriyosu sizinGünlük 4 tane
3.gün embriyosu canımBen 6 adet peki kaçıncı gün embriyosu sizin
Benimde 3 .günacaba dedim o yüzden mi bana fazla verdi bana 8 vermişti kullanamadım 6da kalsın dedi3.gün embriyosu canım
Kaçıncı denemenız peki birde doktor ne kadar şans verdi3.gün embriyosu canım
Canim ben 2 kere kullanmaya basladim ..hafif bi mide bulantisi gibi ama degil gibide..bisey yasiyorum..birde sende kasiklarda cok agri yaptimi..kasiklarim agriyor..benim..birde..Kızlar estrofem kullanıyorum günde 6adet aşırı mide bulantısı yapıyor acaba bu hapı kullanırken sizde mide bulantısı oldu mı okuduysa mide bulantısı içim bir ilaç kullandınız mı
Ben 6 kere kullanmıştım ve aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı yaptıCanim ben 2 kere kullanmaya basladim ..hafif bi mide bulantisi gibi ama degil gibide..bisey yasiyorum..birde sende kasiklarda cok agri yaptimi..kasiklarim agriyor..benim..birde..
Bende dun aksam basladim.gunde 2 kere verdi doktorum..daha onceki denemelerimdede estrofemi gunde 2 kere kullanmisti...ama bukadar etkilememisti beni..sanirim..ilaclardan..artik vucudum etkilenmeye basladi..bas agrisi olmuyo bende ama kasik agrisi ve hafif bi mideme dokunuyor sanirim..Ben 6 kere kullanmıştım ve aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı yaptı
Çok fazla da mide bulantısı yapmıştıBende dun aksam basladim.gunde 2 kere verdi doktorum..daha onceki denemelerimdede estrofemi gunde 2 kere kullanmisti...ama bukadar etkilememisti beni..sanirim..ilaclardan..artik vucudum etkilenmeye basladi..bas agrisi olmuyo bende ama kasik agrisi ve hafif bi mideme dokunuyor sanirim..
Şuanda 3 tane kullanıyorumBende dun aksam basladim.gunde 2 kere verdi doktorum..daha onceki denemelerimdede estrofemi gunde 2 kere kullanmisti...ama bukadar etkilememisti beni..sanirim..ilaclardan..artik vucudum etkilenmeye basladi..bas agrisi olmuyo bende ama kasik agrisi ve hafif bi mideme dokunuyor sanirim..
Ovv 3 tane kullansam..daha kotu olurdum sanirim..canim ...Şuanda 3 tane kullanıyorum
6 taneydi transfer sonrası 3 oldu 6 tanede artık çok kötü olmuştumOvv 3 tane kullansam..daha kotu olurdum sanirim..canim ...