• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estrofem kullananlar lütfen yardımcı olun

ayse.20

cenneteki meleğime kardeş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
3.775
7
116
35
İstanbul
meraba arkadaşlar birinci bebeğim ölünce ikincisi stres yüzünden olmadı yumurtlama problemim var yumurta takibine başladık önce klomen içtim yumurtalarım 10 mm'yi geçmeyince estrofrm verdi kullanan ve faydasını gören varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum :1no2:

ben serophene kullandım yumurtalar gelişmedi şimdi adetimi bekliyorum bakalım doktorum bana ne ilaç verecek

meraba arkadaşlar birinci bebeğim ölünce ikincisi stres yüzünden olmadı yumurtlama problemim var yumurta takibine başladık önce klomen içtim yumurtalarım 10 mm'yi geçmeyince estrofrm verdi kullanan ve faydasını gören varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum :1no2:

öncelikle geçmiş olsun canım Allah inşallah tez zamanda kollarını doldurur. bende estrofem kullandım klomenle birlikte bana rahim duvarlarının inceliği sebebiyle vermişti dr. o ay işe yaradı ve 2 yumurtam oldu yani faydanısını ben gördüm darısı başına.

arkadaşlar bende estrofem 2 ay kullandım doktora gittim doktor işe yarıyor 3 ay daha kullan gel dedi bakalım 2.5 ayım kaldı gidip terar tahlil yaptırcam eğer işe yararsa Allah'ın izniyle bebek sahibi olacağım inşallah doktor pek de umut yok die vermişti işe yaradığını görünce şaşırdı inş. sonu da güzel olur

yaa kimse içmedimi faydası olmadımı nolur bişiy yazın içim dışım ilaç oldu
mrb bende yenı katıldım aranıza.senin durumunu aynını yaşadım.1.bebeğimi kaybettim sonra 9 yıl olmadı.tüp bebek yaptırdım pazartesi transfer oldu şimdi heycanla tutup tutmuycanı bekliyorum.ben estrofem kullanıyorum ama bbebeklerin rahimde tutunabilmesi için dedi doktorum...yumurtlamaya faydası varmı bılmıyorum ben yumurtlama için iğne oldum .

canım merhaba bende kullanıyorum ama endometriyum ince diye verdi doktor kalınlaşması için östrojen içeren bir ilaç dedi doktor bende adetimin 5. günü klomenle kullanıyorum.

Back