estrofem kullanan varmı acillll...

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.450
8
316
İstanbul
arkadaşlar transfer sonrası pozitif sonucu alanlar bu ilacı içmeye devam ettiniz mi?
prospektüsünde gebelik halinde bırakın yazıyor.. o dikkatimi çekti..
doktorum kullanmaya devam dedi ama içim rahat değil.. ne işe yarıyor ki bu ilaç bileniniz var mı?

tam hatırlamıyorum ama 8 ya da 10. haftaya kadar kullandım galiba. Aynı tereddütü ben de yaşadım. Ama doktorlar galiba zararı ile faydasını ölçerek karar veriyorlar. Ben 16. haftamdayım. Allaha şükür çok sağlıklı bebeğim. Tereddüt etmene gerek yok.

tam hatırlamıyorum ama 8 ya da 10. haftaya kadar kullandım galiba. Aynı tereddütü ben de yaşadım. Ama doktorlar galiba zararı ile faydasını ölçerek karar veriyorlar. Ben 16. haftamdayım. Allaha şükür çok sağlıklı bebeğim. Tereddüt etmene gerek yok.
çok saol canım.. içimi rahatlattın... sağlıkla büyüt bebişini inş..

aynı tereddütü bende yaşıyorum 11. haftamdayım ve hala kullanıyorum ve sanırım 3 hafta daha kullanacağım çünkü ancak o zaman kontrolüm var.umarım bir zararı yoktur bebeğime.

ben de kullandım canım , kaçıncı haftaya kadarkullandım net hatırlamıyorum ama sanırım bi 10. haftaya kadar kullanmış olmalıyım .. hem bant kullandım o biraz tahriş edince tabletine geçtik .. östrojen içerikli bi ilaç bu ..

senden 1 gün kücüğüz biz bizde kullanıyoruz sabah 2 akşam 2 idi transferden sonra
şimdi akşamları 2 sadece

arkadaşlar transfer sonrası pozitif sonucu alanlar bu ilacı içmeye devam ettiniz mi?
prospektüsünde gebelik halinde bırakın yazıyor.. o dikkatimi çekti..
doktorum kullanmaya devam dedi ama içim rahat değil.. ne işe yarıyor ki bu ilaç bileniniz var mı?

canım benim hiç tereddüt etmeyin ilaç tamamen östrojen hormonu içeriyor ben uzun bi süre kullandım hamileykende kullandım zaten bi zararı olsa drumuz vermez değilmi kendine sıkıntı yapma ben tedavi öncesi başladım hamile kaldıktan sonrada 2-3 kutu falan kullandım çoğu ilaçta aynı şey yazıyo drların kasılma erken doğum önlemesi için verdiği bi ilaçtada aynı şeyler yazıyo ama ilk verdikleri ilaçta o bence prospektüsten ziyade dra güvenmek lazım

canım bana doktor öyle bir ilaç vermedi. sadece crinone jel ile elevit kullanıyorum. cuma günü ilk kontrol var bakalım hayırlısı artık

canım arkdaşlarında dediği gibi östrojen içeren bi ilaç. 10. haftama kadar devam ettim. eğer zararı olsa bebişe dr vermez demi:))

canım arkdaşlarında dediği gibi östrojen içeren bi ilaç. 10. haftama kadar devam ettim. eğer zararı olsa bebişe dr vermez demi:))

Doktorla mutlaka bunu değerlendiriyorlardır ama östrojen seviyesini ölçerek versler daha doğru olur gibi geliyor bana ben 40 yaşındayım, acaba yaşımdan dolayı takviye olsun diye mi verdi bu ilacı diye düşünüyorum. Bazı dr lar gebelikten sonra kesiyorlarmış.

konuyu ben açmıştım..konu güncellenmiş..
benim hala içimde kalmış bir soru.. kimi doktorlar gebelik halinde bırakın diyor kimileri ise devam.. ikisini söyleyende uzman..
benim gebeliğim düşükle sonuçlandı.. bir dahaki deneme ekimde ama bu estrofem yine karşıma çıkacak ve ne yapacağımı bilmiyorum..

kızlar her tüp bebek merkezi veriyor bu ilacı ve hamile kalınınca 3 aya kadar devam ediliyor. içinde öyle yazsa da bir zararı yokmuş. bana ilk denememde vermişlerdi. şimdi de climara forte diye bantını verdiler. ikisi de östrojen bir zararı yokmuş. olsa tüm merkezler vermez değil mi?

Son düzenleme:
kızlar her tüp bebek veriyor bu ilacı ve hamile kalınınca 3 aya kadar devm ediliyor. öyle yazsa da bir zararı yokmuş. bana ilk denememde vermişlerdi. şimdi de climara forte diye bantı verdiler. ikisi de östrojen bir zararı yokmuş. olsa tüm merkezler vermez değil mi?

İlk denemen pozitifti de sonradan mı kaybettin ?

bende negatif sonuç alana kadar kullandım....ilk değerim 44 sonra 51 oldu....az yükselince değer 1 hafta daha kullandım ilaçları....1 hafta sonunda değerle birlikte bebeğim düştü......

ayrıca değerim katlanmış olsaydı ilaçları bırakacağımı sölemişti dr.........ama katlanmadı işte......

Back
X