Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol canım.. içimi rahatlattın... sağlıkla büyüt bebişini inş..tam hatırlamıyorum ama 8 ya da 10. haftaya kadar kullandım galiba. Aynı tereddütü ben de yaşadım. Ama doktorlar galiba zararı ile faydasını ölçerek karar veriyorlar. Ben 16. haftamdayım. Allaha şükür çok sağlıklı bebeğim. Tereddüt etmene gerek yok.
arkadaşlar transfer sonrası pozitif sonucu alanlar bu ilacı içmeye devam ettiniz mi?
prospektüsünde gebelik halinde bırakın yazıyor.. o dikkatimi çekti..
doktorum kullanmaya devam dedi ama içim rahat değil.. ne işe yarıyor ki bu ilaç bileniniz var mı?
canım arkdaşlarında dediği gibi östrojen içeren bi ilaç. 10. haftama kadar devam ettim. eğer zararı olsa bebişe dr vermez demi:))
kızlar her tüp bebek veriyor bu ilacı ve hamile kalınınca 3 aya kadar devm ediliyor. öyle yazsa da bir zararı yokmuş. bana ilk denememde vermişlerdi. şimdi de climara forte diye bantı verdiler. ikisi de östrojen bir zararı yokmuş. olsa tüm merkezler vermez değil mi?
İlk denemen pozitifti de sonradan mı kaybettin ?