Estrofem ilacı

Esmer kadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
53
13
3
28
Arkadaşlar transferim olacak şuan ilaç kullanıyorum estrofem ilacı yanlız belim ve ara sırada kasık ağrım oluyor bana yardımcı olurmusunuz bu konuda

Bende kullanıyorum bi yan etkisi olmadı 3 gündür günde 3 defa yiyorum yarından itibaren günde 4 kere kullancam sen nasıl kullanıyordu

K
Bende kullanıyorum bi yan etkisi olmadı 3 gündür günde 3 defa yiyorum yarından itibaren günde 4 kere kullancam sen nasıl kullanıyordu
Bende bir haftadir kullanıyorum günde 2 adet yarin 3 âdet kullanmaya başliycam bende bazen bel ağrısı falan oluyor ama ilactanmi başka birşeyden mi anlamadım

Arkadaşlar transferim olacak şuan ilaç kullanıyorum estrofem ilacı yanlız belim ve ara sırada kasık ağrım oluyor bana yardımcı olurmusunuz bu konuda
Benimde kasık ağrısı kasıklarımda gaz varmış gibi şişkinlik hasta gibi hissetme halsizlik tüm belirtilerini yaşıyorum kas ağrısı göğsümde bazen ağrı yanma bazen terleme ama ilk günler daha çok oldu şuan estrofem ve diğer ilaçlarda 8. Gündeyim ilaçların yan etkileri var maalesef sabır 🤗

Ahhh ahhh neler olmuyorki vucut alt üst oluyor resmen yani bende öyle kimisinde hiç bişey olmuyo ben sabah 2 akşam 2 aç karnına kullanıyorum şuan tüm yan etkilerini yaşıyorum 🤦‍♀️
Bende günde 6 taneye kadar kullandım ama yan etki olmadı şükür. Allah yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın

Back
X