- 18 Aralık 2022
- 53
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Esmer kadn
Arkadaşlar transferim olacak şuan ilaç kullanıyorum estrofem ilacı yanlız belim ve ara sırada kasık ağrım oluyor bana yardımcı olurmusunuz bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir haftadir kullanıyorum günde 2 adet yarin 3 âdet kullanmaya başliycam bende bazen bel ağrısı falan oluyor ama ilactanmi başka birşeyden mi anlamadımBende kullanıyorum bi yan etkisi olmadı 3 gündür günde 3 defa yiyorum yarından itibaren günde 4 kere kullancam sen nasıl kullanıyordu
Bendede bacak ağrısı vs yaptı. Yan etkisi olmuş olabilir normal diye düşünüyorumK
Bende bir haftadir kullanıyorum günde 2 adet yarin 3 âdet kullanmaya başliycam bende bazen bel ağrısı falan oluyor ama ilactanmi başka birşeyden mi anlamadım
Benimde kasık ağrısı kasıklarımda gaz varmış gibi şişkinlik hasta gibi hissetme halsizlik tüm belirtilerini yaşıyorum kas ağrısı göğsümde bazen ağrı yanma bazen terleme ama ilk günler daha çok oldu şuan estrofem ve diğer ilaçlarda 8. Gündeyim ilaçların yan etkileri var maalesef sabırArkadaşlar transferim olacak şuan ilaç kullanıyorum estrofem ilacı yanlız belim ve ara sırada kasık ağrım oluyor bana yardımcı olurmusunuz bu konuda
Canım çatlatma iğnesi kullandın mı opudan önce? O da benzer ağrılar yapıyorArkadaşlar transferim olacak şuan ilaç kullanıyorum estrofem ilacı yanlız belim ve ara sırada kasık ağrım oluyor bana yardımcı olurmusunuz bu konuda
Bazılarında fazlaca yan etki olurken bende hiç yan etkisi olmamıştıKızlar ben estrofeme yeni baslayacagim ne gibi yan etkiler oluyor
Ahhh ahhh neler olmuyorki vucut alt üst oluyor resmen yani bende öyle kimisinde hiç bişey olmuyo ben sabah 2 akşam 2 aç karnına kullanıyorum şuan tüm yan etkilerini yaşıyorumBazılarında fazlaca yan etki olurken bende hiç yan etkisi olmamıştı
Bende günde 6 taneye kadar kullandım ama yan etki olmadı şükür. Allah yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasınAhhh ahhh neler olmuyorki vucut alt üst oluyor resmen yani bende öyle kimisinde hiç bişey olmuyo ben sabah 2 akşam 2 aç karnına kullanıyorum şuan tüm yan etkilerini yaşıyorum![]()
Amin inş çok tşk ederim kişiden kişiye değişiyor işte keşke bende de olmasaydıBende günde 6 taneye kadar kullandım ama yan etki olmadı şükür. Allah yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın
Benim ağrım oluyordu ilk genler kızlar ama şuan çok şükür iyim alıştı vücudum artık sabirzilik ve heyecanla transfer günümü bekliyorumAmin inş çok tşk ederim kişiden kişiye değişiyor işte keşke bende de olmasaydı![]()
Ay ne güzel alışması bide benim alışsaydı çok iyi olucak tı da sizde neler oluyordu acaba?Benim ağrım oluyordu ilk genler kızlar ama şuan çok şükür iyim alıştı vücudum artık sabirzilik ve heyecanla transfer günümü bekliyorum![]()
Benim bacaklarım ve gasigim ağrıyordu bide aniden gelen sıcak basmalarıAy ne güzel alışması bide benim alışsaydı çok iyi olucak tı da sizde neler oluyordu acaba?