Gebeliğe Hazırlık Estradiol sonucu :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keten tohumu ostrojen arttiriyor muhakkak deneyin soya sutu de icebilirsiniz
Bi de sizin prolaktinde sanki dusuk gibi bence
hayit tohumu da yararli olabilir
Prolaktin zaten düşük olması gerekmiyor mu yüksek olunca sıkıntı oluyor diye biliyordum

Hayir canim hic kotu degil yani prolaktin normaldir belkide estadriol dusuk biraz ama o da dedigim takviyelerle duzelir ve evet hormonlar her ay degisiyor dediklerimi kullanip bi dahaki aya tekrar kan ver en azindan keten tohumunu farki gorursun

Hayir canim hic kotu degil yani prolaktin normaldir belkide estadriol dusuk biraz ama o da dedigim takviyelerle duzelir ve evet hormonlar her ay degisiyor dediklerimi kullanip bi dahaki aya tekrar kan ver en azindan keten tohumunu farki gorursun
Anladım canım teşekkür ederim denerim bi bakalim :)

Keten tohumu ostrojen arttiriyor muhakkak deneyin soya sutu de icebilirsiniz
Bi de sizin prolaktinde sanki dusuk gibi bence
hayit tohumu da yararli olabilir
keten tohumu kullandınmı ben hayıt kullanıyorum keten tohumu aldım 2 kez içtim ama makalelerı karştrırken kafam karştı açıkcası artyormu düşüruyormu içtıkten sonra test yaptınmı keten tohumunu?

keten tohumu kullandınmı ben hayıt kullanıyorum keten tohumu aldım 2 kez içtim ama makalelerı karştrırken kafam karştı açıkcası artyormu düşüruyormu içtıkten sonra test yaptınmı keten tohumunu?
yok vallahi ben biraz ictim biraktim

Merhaba kızlar. Kafam çok karışık estradiol değerim 12 çıktı. Birde tiroit hastasıyım doğumdan sonra oldu. Bunun için ilaç kullanmıyorum.6 ayda bir kontrol de oluyorum.
TSH 3,309
FSH 9,08
Lh 23,54
31yaşındayım çok şükür 4 yaşında bir oğlum var. Bekarlığımdan beri pko hastasıyım. İlk çocuğumu tedavisiz hamile kaldım. Şuanda 2. Yi düşünüyorum. Adet düzensizliğimde var fakat kafam karıştı bu şekilde hamile kalabilirmiyim. Doktora gidixem fakat içinizde tecrübesi olan vardır bilgili 3 aydır da hamile kalamadım
merhaba, bi gelişme var mı?

X