Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada prolaktinin kactiCanım ben kürtasonrası gebelik olmayınca gittim doktora hormona bakıldı estradiol 20 çıktı biraz prolaktin yüksekti normal dedi ama foliküllerim küçükmüş o nedenle klomen kullandım güzel büyüdüler ama bakalım
Sanırım o tedavilerde de kullanılıyor. Yumurtaları geliştiren bi ilaç iğne de çatlatıyor yani aslında süreci hızlandırıyorKlomen tüp bebek oncesi bahsedilen aşılama olayindami oluyor catlama ignesi falan...ya ben henuz her seyi bilmiyorum ama bu surec biza galiba ogreticek cok korkuyorum stres olmayim dedikcede malesef oluyorum hadi olmazsa korkusu beni mmaffediyor yaa herkese dua ediyorum insallah ALLAH buyuk
28 di canımBu arada prolaktinin kacti
Benimde 21 ama normal degeri 5 ile 26 arasi yaziyor test kagidinda ondan hic bahsetmedi doktor ama demekki yuksek degil...haberlerinizi bekliyorum mutlaka yazarim bende size burdan benimde bu ay olup olmadigi 1 haftaya belli olacak eger olursa zaten once ALLAH sonra agnucaston ve hayit suyunun faydasini gormus olurum28 di canım
İnşallah canım aynen haber ver Allah sağlıkla nasip etsin inşallah sorun olursa sen sorabilirsinBenimde 21 ama normal degeri 5 ile 26 arasi yaziyor test kagidinda ondan hic bahsetmedi doktor ama demekki yuksek degil...haberlerinizi bekliyorum mutlaka yazarim bende size burdan benimde bu ay olup olmadigi 1 haftaya belli olacak eger olursa zaten once ALLAH sonra agnucaston ve hayit suyunun faydasini gormus olurum
Selam bende östrojen hormunu dusukluyu yasiyorum qaliba.siz hall etdim yazmissiniz diye sizi rahatsiz ediyorum.bende cinsel isteksizlik yarandi ve bu östrojenen kaynaklaniyormus.sizde de dusukluyunde oyle olmusmuydu?Benim tek sorunum estradioldü. Başka sorunum yoktu. Ama tam değer yazmıyordu <20 yazıyordu sadece değerde. Doktorlar hep normal dedi. Bi gün internetten İbrahim Saraçoğlunun sitesinden asistanlarından birine yazdım düşük dedi. Bende araştırmaya girdim bu değerlerde yumurtlama olmuyor. Bu bildiğimiz östrojen hormonu işte kadınlık hormonu. 50-70 arası en ideali. Benimki yanından bile geçmiyordu. Tedavisi zor bişey değil panik olmayın. Ben 2 ayda hallettim hemen gebelik oluştu. Sizin de olur güzel düşünün güzel olsun
Yok bende o hiç olmadıSelam bende östrojen hormunu dusukluyu yasiyorum qaliba.siz hall etdim yazmissiniz diye sizi rahatsiz ediyorum.bende cinsel isteksizlik yarandi ve bu östrojenen kaynaklaniyormus.sizde de dusukluyunde oyle olmusmuydu?
Ayyy ALLAH bin kere razi olsun yazdim buraya rahatladim yaaa insallah olur icimi ferahlattiniz
Merhaba bende bugün hormon testimin sonucu öğrendim ve östrojen hormonu 12 çıktı benımde doktor düşük dedi ve birdahakı adette gel dedi nasıl bi yol izlediniz acaba yardımcı olur musunuBenim tek sorunum estradioldü. Başka sorunum yoktu. Ama tam değer yazmıyordu <20 yazıyordu sadece değerde. Doktorlar hep normal dedi. Bi gün internetten İbrahim Saraçoğlunun sitesinden asistanlarından birine yazdım düşük dedi. Bende araştırmaya girdim bu değerlerde yumurtlama olmuyor. Bu bildiğimiz östrojen hormonu işte kadınlık hormonu. 50-70 arası en ideali. Benimki yanından bile geçmiyordu. Tedavisi zor bişey değil panik olmayın. Ben 2 ayda hallettim hemen gebelik oluştu. Sizin de olur güzel düşünün güzel olsun
kendimi resmen duvardan duvara vurdum cocugum olmayacak diye ama nasil korkuyorum....bana doktor agnucaston ve folbiol verdi onlari kullanirken baska doktora gittim oda bu hormon glifo ile yukselir dedi..glifor seker hapi gunde 1 tane ic dedi....ben istanbuldan bi doktoru takip ediyordum baktim o gunde 1 hic bi ise yaramaz 2 icin diyordu onuda 2 icmeye basladim....bunlarda yetmedi...hayit suyu aldim ki bence bu cok faydali...ustune her gun ceviz yedim bol bol tere yedim...aralikta basladim ben bunlaraaaa 4 ay oldu bak sadece ve degerim 14tu bu ay 22 oldu ve sonuc ben suan hamileyimmmmmm daha cumartesi idrar testi yaptim cift cikinca pazar kan vermeye ozel hastaneye kostum yani daha 2 gun oldu ogreneli...ayrintili yazdim her seyi hem korkudan her seyi denedigimi yazmak istedim hemde o kadar korkuyo cok kisa surede oldu cok sukurrr...kafani bulandirma derim gercekten o degeri yukseltmek cok kolaymisMerhaba bende bugün hormon testimin sonucu öğrendim ve östrojen hormonu 12 çıktı benımde doktor düşük dedi ve birdahakı adette gel dedi nasıl bi yol izlediniz acaba yardımcı olur musunu