Bana nasıl yardımcı olduğunu inan tahmin edemezsin:)Her kafadan bir ses çıkıyor ve doğru dürüst bilgilere de ulaşamıyordum çok teşekkür ederim yalnız birkaç şey daha sormamda sakınca yoktur umarımÖzel kurslar yerine çıraklık eğitim merkezleri demişsin ben ilk defa böyle birşey duyuyorum.Nerelerde oluyor bu kurslar nasıl öğrenebilirim?Bunlar arasında da iyi eğitim veren yerler şeklinde bir ayrım var mı?Bu kalfalık ustalık belgesi nasıl alınıyor?Yani bu kurslara gittim sınava girdim alıyorum gibi mi?Bir yerde okumuştum sanırım ssklı çalışma yılına göre mi giriyorsun sınava öyle birşey bu ne kadar doğru var mı böyle birşey?Kısaca bunları biraz açabilir misin
gelin makyajında hangi ürünleri kullanmayı tavsiye edersiniz ben ürünlerimi kendim alıp ilerde de kullanmak istiyorum
guzellik uzmani arkadaslar belki beni yadirgayacaksiniz ben bisey sormak istiyorum.ben kosmotolog okuluna gitmeyi istiyorum ama icinde epilasyon masaj var ben biraz nasil desem baskalarina masaj falan yapamam epilasyon tiksinme gibi bi bu huyum var sormak istedigim acaba baslarda sizin boylemiydi sonradan alisirmi insan parali bi okul yoksa daha baslamadan noktayi koyayimmi bana yardimdi olursaniz sevinirim
canim selam kosmotolog okulunu ilk kez duyuyorum ama epilasyon konusunda şunu söyleyim bu işe başlayan herkes başlarda tiksinir ama inan geçici bişiy.alişiyosun iğneli epilasyonda sorun yok tabi ama ağda için haklisin ama gerçekten alişiosun sen de sterilizasyona önem veriyosan problem olmaz merak etme.okul için gerçekten duymadim ama özel okullri pek tavsiye etmiyorum iyi bir eğitim için özel okul harika ama salon açmak ve ilerleyebilmek için maalesf çiraklik eğitim merkezleri gerekiyor çünkü belgelerin olmadan çalişma iznin olmuyo ok.
cevap verdigin icin cok tesekkur ederim co sevindim durumun gecici insanin alistigina nasil yardimci oldun anlatamam sana.sterilizasyon dedigin hani istedigim zaman eldiven kullanabilirim degilmi oyle anladim yalnis anladiysam canim lutfen duzelt.burda guzellik uzmani meslegine kosmotolog deniliyorozel okul ama bitirdigimde butun belgelerim elimde olacak yani isiyerimi acabilirim ciraklik egitim merkezlerine gerek yok hatta ozel okul bana isimi acmamda yardim bile ediyor boyle bi sansim var.
yardimci olabildiysem ne mutlu bana evet canim bu işi sen yapicaksin ve nasil rahat ediyosan öyle yapicaksin eldivenle ya da eldivensiz sen nerdeydin ya ben de kosmotolog okulunu merak ettim doğrusu ne güzel çünkü çiraklik eğitime ben gitmek istemiyorum varsa öyle bi okul süper bana açar misin
bende makyaj konusunda amatörüm fakat çevremdekiler dahil olmak üzere ailemde bu alanda iyi olduğumu hatta gittiğim kuafördeki güzellik bölümünde görevli olan bayanda böyle sölüyor ve bende bu alanda bişeyler yapmak istiyorum.internette çok aramama rağmen çok fazla bilgi edinemedimbana yardımcı olurmusunuz.aslında çalışma sektörüm çok farklı ama ben makyöz olmak istiyorum bunun için illa güzellik uzmanı alanındamı kursa katılmam lazım?
canım merhaba öncelikle bu konuda herkes başarılı olamaz bu yüzden seni tebrik ederim canım makyözlük yapmak için güzellik uzmanlığı kurslarına katılman şart diil özel makyözlük kursları da alabilirsin ancak prosedür gereği iş yerleri güzellik uzmanı arıyorlar çünkü onların alanları daha geniş iki ayrı eleman almak yerine bunu tercih ediyorlar.ama şöyle de bi olasılık makyöz olunca bir kuaförle anlaşıp sadece makyaj için çantanı alır gdrsin ve emeğinin %70ini alırsın karar senin ama iyi düşün birinde aldığın öğrenim daha fazla sana başarılar dilerim''''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?