bende özel bir kurs mezunuyum,diplomam,sertifikalarım,kalfalık ve ustalık diplomam var,usta öğreticiliğe baş vurdum
Merhaba, bende yeni katildim bu güzel mekana..!
Bana yardimci olabilirseniz sevinirim...gelecek yil IST´ye gelin gidicem ve bir süre sonra calismak istiyorum! Suan yurtdisinda yasiyorum ve orada 1,5 yil önce özel bir okulda Estetisyenlik kursunu bitirdim..Yurtdisinda mezuniyet sonrasi maalesef deneyim toplayamadim cesitli sebeplerden dolayi!
Aldigim diploma özel okuldan oldugu icin Türk Egitim Bakanligi denkligini kabul etmiyor diplomanin.
Benim Türkiyede ilk önce kalfalik sonrada ustalik sinvlarina girmem gerekiyormus..? Dogrumu?
Zormu bu sinavlar? Ne kadar sürer hazirlanmam? Acikcasi benimde biraz cesaretim kesilmis durumda..Severek sectigim bir meslek dali ve cok istiyorum calismayi!
Yardim ederseniz cok sevinirim!
güzellik uzmanlarını bulmuşken bir soru sormak istiyorum. yardımcı olabilirsiniz umarım.
26 yaşındayım. ergenlik döneminde bile olmadığı kardar sivilce 1 hafta içerisinde alnımda çıktı. öncesinde herkes cildimin ne kadar pürüzsüz olduğunu söylerdi. amaşimdi alnım sivilce doldu. yardımınıza ihtiyacım var ne yaparsam bunlardan kurtulabilirim. günlük olarak tonik ve jel ile temziliyorum.elimden başka birşey gelirmi kurtulmak için.
teşekkürler...
verdiğin yararlı bilgiler için tşk cnm,bende daha yeni estetisyen oldum,1 yıl önce,sen kaç yıldır yapıyorsun bu mesleği ve nereleri okudun,ben henüz uzman olamadım,bu konuda senin tecrübe ve tavsiyelerine ihtiyacım olabilir,bizimle paylaşırsan seviniriz,sevgiyle kala.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?