Bana nasıl yardımcı olduğunu inan tahmin edemezsin:)Her kafadan bir ses çıkıyor ve doğru dürüst bilgilere de ulaşamıyordum çok teşekkür ederim yalnız birkaç şey daha sormamda sakınca yoktur umarımÖzel kurslar yerine çıraklık eğitim merkezleri demişsin ben ilk defa böyle birşey duyuyorum.Nerelerde oluyor bu kurslar nasıl öğrenebilirim?Bunlar arasında da iyi eğitim veren yerler şeklinde bir ayrım var mı?Bu kalfalık ustalık belgesi nasıl alınıyor?Yani bu kurslara gittim sınava girdim alıyorum gibi mi?Bir yerde okumuştum sanırım ssklı çalışma yılına göre mi giriyorsun sınava öyle birşey bu ne kadar doğru var mı böyle birşey?Kısaca bunları biraz açabilir misin
canım bu kursları bulunduğun ilde bulabilrsin internetten araştır bu merkezler büyük şehirlerde 1-2 tane oluyor kurslar 3 ay falan sınavlar la birlikte 9 ayda falan alırsın belgelerini yardımcı olabildiysem çok sevindim ben de şu an iş arıyorum diyarbakırdayım ama bulamadım umarım biri de bana bu konuda yardımcı olur.ben de belgelerimi tamamlayamadım bazı işyerleri bu belgelere değil deneyimine önem veriyor müşteri memnuniyeti yani.... kararını bir an önce ver bence hayt akıp gidiyor ve bu kursların kayıt tarihleri var onları kaçırma görüşmek üzere.....