Estetisyen Arkadaşlar Yardım ve Öneri İstiyorum

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
meslektaş arkadaşlar yeni çıkan lazerli cilt bakımı cihazları hakkında bilgisi olanlar,bana cilt ve vücut bakımları için kabin bakım programları lazım,lazerli cihazlarla uygulama yapmadım,birde oksijen terapi var, yeni masaj aletlerinden var,2 yıldır çalışmıyordum yeni başladım ama cihazlar deyişik,kafam karıştı

bana liste şeklinde kabin bakımı sıralaması cilt bakım,zayıflama ve selülit bakımlarını sırayla ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim

cnm benm cihazların genelde ürün eğitimi veriliyo diye duydum ben daha çalışmaya başlamadım ama sen biyermi açtın yoksa işemi başladın

cnm benm cihazların genelde ürün eğitimi veriliyo diye duydum ben daha çalışmaya başlamadım ama sen biyermi açtın yoksa işemi başladın

yaren bende estetisyenim yanlız çalışmıyorum ama bildiğim şey cihazları alırken sana cihazlarla ilgili eğitim veriyorlar.hatta eğitimin sonun da sana aldığın eğitime karşı birde sertifika veriliyor.ben bundan üç sene önce bir kaç cihaz hakkın da sertifika almıştım.sen cihazlarını alacağın firmayı belirle yeter onlar sana yardımcı oluyor.
hatta bak senin için dolaptan sertifikama baktım ben alet tıp teknik ltd. şti. den almışım sertifikayı

Son düzenleyen: Moderatör:
bir dermotolog doktorun merkezinde başlıycam ,ürünleri aldığı firma belli cihaz olarak cilt bakım makinesi yok,oksijen terapi cihazı almış onunlada tek başına cilt bakımı yapılmaz,bende şaşırdım görünce,ürün olarak dermalogica kullanıyor,ürünler kaliteli ama kadın cilt bakım bölümüne özen göstermemiş,
şayet istediğim cihazlar alınırsa devam edicem,
deyişik kabin bakımında neler uyguluyorsunuz,mesela paket programı yapmayı düşünüyorum ama deyişik bir şey istiyorum

X