- 29 Temmuz 2010
- 276
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ameliyat oldum 12 gün oldu. Baya fazla dökülüyor saçlarımMeme estetiğinin bir yan etkisinin saç dökülmesi olduğunu yıllar önce okumuştum.. Bnde 6 ay önce estetik oldum ve birkaç aydır saçlarım avuç avuç dökülüyor, hiç böyle olmamıştı.. acaba bunun bi etkisi var mı diye düşündüm.. sizde durumlar nedir?
hanımlar kemik suyu kaynatip icin şiddetle tavsiye ediyorum.Bende ameliyat oldum 12 gün oldu. Baya fazla dökülüyor saçlarım
benim hiç dökülmedi.ama çok fena karnim şişmişti.birde gözlerimin ici kızardı sonra geçti.sizin ne kadar oldu yaptiralıGenellikle saçların dökülmesi aldığımız anestezi ile alakası
evet evet geçti zaten cok şükür.ama gercekten öyle kolay bir süreç değilmiş protezleri vucudun kabul etmesi zaman alıyor.Ama sonrasi güzelBen bilmiyordum o kadar okumama ragmen. Ama oyleyse de nasilolsa gecici bir surec, endise etmeyin
Gercekten benim icin de zordu... tekrari gerekmesin insallahevet evet geçti zaten cok şükür.ama gercekten öyle kolay bir süreç değilmiş protezleri vucudun kabul etmesi zaman alıyor.Ama sonrasi güzel
insallah.40.gün bugün yeni yeni kendimi toparliyorum halen antrenman yapamiyorum insallah pazartesi baslayacağım ufak ufak.Sağ memr hala inmedi onu bekliyorum sabırlaGercekten benim icin de zordu... tekrari gerekmesin insallah
13 ay oldu ameliyat olalıbenim hiç dökülmedi.ama çok fena karnim şişmişti.birde gözlerimin ici kızardı sonra geçti.sizin ne kadar oldu yaptiralı
oo bayagi olmus.herhangi bir sıkıntı kalmamıştır insallah.az evvel doktordan geldim sağ meme hala yukarda.bandaja devam sizinkiler ne zaman indi acaba13 ay oldu ameliyat olalı
Ben protezleri hala hissediyorum göğüsler hala sert ve alt kısmına tam oturmadı.oo bayagi olmus.herhangi bir sıkıntı kalmamıştır insallah.az evvel doktordan geldim sağ meme hala yukarda.bandaja devam sizinkiler ne zaman indi acaba
1 yilda oturanlarda varmış.biz 6 ay bekleyeceguz eger inmezse 2.kesiyi açip cebi genisletecegiz dedi doktor.umarim gerek kalmaz.zor işlerBen protezleri hala hissediyorum göğüsler hala sert ve alt kısmına tam oturmadı.
evet bende çok araştırdım.ama o rahatsizliklarin çoğu salin yani tuzlusu implantlarinda ve 10 sene üzeri protezlerde kapsul kontraktürü olustugunda oluyor.yeni nesil protezlerde ve günümuzdeki tecrubelerle %5 ihtimal.tüm explant hesaplarina baktim.okudum uzun uzun arastirdim.15 sene sonra sıkıntı yasayanda var 3 sene sonrada.birde hiç sıkıntı yasamayanlar var.Valla dua ediyorum insallah hicbirimiz sıkıntı yasamayızArkadaşlar implant hastalığı diye birşey varmis.İnternetten aratın "explant" diye . Dünyada aynı sağlık sorunlarını yaşayan kadınların ortak noktası meme protezinin olmasiymis ve çıkarttıktan sonra tüm sağlık sorunlarının ortadan kalktığını belirtiyorlar. Hatta implant öncesi ve sonrası fotoğraf ve hikayelerini paylasmislar.imceleyin derim. Instagram da da arayabilirsiniz.
Umarım gerekmez.1 yilda oturanlarda varmış.biz 6 ay bekleyeceguz eger inmezse 2.kesiyi açip cebi genisletecegiz dedi doktor.umarim gerek kalmaz.zor işler
İnşallah dediğiniz gibi olur ama şu bir gerçek ki ömür boyu aynı protezin kalması mümkün değilmiş doktorlar en başta söylemiyorlar ama en gec 10 seneden sonra değişimi gerekiyormuş. Bu arada ben yaptirali 8 sene oldu. O zaman en tavsiye edilen doktorda bu ameliyatı olmuştum ve doktor kullandığı silikonun ömür boyu garantili olduğunu ve en iyisi olduğunu söylemişti. Şimdi bir göğsümde kapsül oluşumu var. Ve özellikle doktorun garantili dediği dokulu silikon protezlerin lenfoma yaptığı gerekçesiyle bazı ülkelerde yasaklanmış olduğunu da duyunca açıkçası herşeyin şans işi olduğunu düşünüyorumevet bende çok araştırdım.ama o rahatsizliklarin çoğu salin yani tuzlusu implantlarinda ve 10 sene üzeri protezlerde kapsul kontraktürü olustugunda oluyor.yeni nesil protezlerde ve günümuzdeki tecrubelerle %5 ihtimal.tüm explant hesaplarina baktim.okudum uzun uzun arastirdim.15 sene sonra sıkıntı yasayanda var 3 sene sonrada.birde hiç sıkıntı yasamayanlar var.Valla dua ediyorum insallah hicbirimiz sıkıntı yasamayız
evet malesef özellikle kas yapısı sağlam olanlarda valla ben kendi haline biraktim pazartesi gunu antrenmanlarima baslayacagim tabi simdilik sadece bacak ve kalça.inerse iner inmezse mecbur kesilcez yine Allahtan cok agri sizim kalmadiUmarım gerekmez.
Aynen ameliyat olduktan sonra tamam bitti artık güzel (sağlıklı ve kullanışlı) memelerimiz var diyoruz da herkese öyle olmuyor maalesef
hangi marka proteziniz.pip ve allergan larda sorun vardı sanırım.geç olmadan bi cesaret değistirin.İnşallah dediğiniz gibi olur ama şu bir gerçek ki ömür boyu aynı protezin kalması mümkün değilmiş doktorlar en başta söylemiyorlar ama en gec 10 seneden sonra değişimi gerekiyormuş. Bu arada ben yaptirali 8 sene oldu. O zaman en tavsiye edilen doktorda bu ameliyatı olmuştum ve doktor kullandığı silikonun ömür boyu garantili olduğunu ve en iyisi olduğunu söylemişti. Şimdi bir göğsümde kapsül oluşumu var. Ve özellikle doktorun garantili dediği dokulu silikon protezlerin lenfoma yaptığı gerekçesiyle bazı ülkelerde yasaklanmış olduğunu da duyunca açıkçası herşeyin şans işi olduğunu düşünüyorum