- 12 Ocak 2025
- 16
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Aynen bende korkuyorum ondan biraz onun yerine elmacık kemiği dolgusu yaptırırım.Bişektomi yaptırma
Çalışıp biriktireceksin arkadaşım 18 yaşında gitti fabrikada çalıştı asgari üstü alıyordu burun estetiği oldu. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama başka tavsiye yok. Ne kadar fiyat verdiAynen bende korkuyorum ondan biraz onun yerine elmacık kemiği dolgusu yaptırırım.
Elmacık kemiklerinde pek belirgin değil çünkü.
Hem üniversite okuyup hep çalışmak nasıl olacak bilmiyorum.1 aylık tatilim var finallerden sonra o ara tatilde çalışırım asgeri ücret 22.000 bin civarı filan ancak bir ayda okadar para kazanırım.Çalışıp biriktireceksin arkadaşım 18 yaşında gitti fabrikada çalıştı asgari üstü alıyordu burun estetiği oldu. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama başka tavsiye yok. Ne kadar fiyat verdi
Daha uygun fiyatlı doktor bak üniversite hastaneleri vs. Benim ailemin durumu iyi ama kalkıp estetiğim için 100 bin vermezlerdi. İş hayatı gecikti galiba ne zaman mezuniyet. Şimdilik en acil burun mu göz mü devlette olan çok tanıyorum benHem üniversite okuyup hep çalışmak nasıl olacak bilmiyorum.1 aylık tatilim var finallerden sonra o ara tatilde çalışırım asgeri ücret 22.000 bin civarı filan ancak bir ayda okadar para kazanırım.
Burun estetiği 90.000 TL olmuş.
Yaz tatili girse araya 3 ayda öyle çalışsam üstüne eklesem 22+22+22+22=88.000 TL.
Birazda babamdan yardım istesem üstüne o eklese bilmiyorum nasıl yapacağım.
Toplam masraf nereden baksan diğerleri ile beraber 170.000 TL eder yani en az
Babam nasıl üstüne ekleycek okadar emin değilim.
Uygun fiyatlı düşündümde yani gerçekten iyi bir yüzüm olsun istiyorum biraz fazla vereyim ama verdiğime değsin.Daha uygun fiyatlı doktor bak üniversite hastaneleri vs. Benim ailemin durumu iyi ama kalkıp estetiğim için 100 bin vermezlerdi. İş hayatı gecikti galiba ne zaman mezuniyet. Şimdilik en acil burun mu göz mü devlette olan çok tanıyorum ben
Bence yüzünden çok iş eğitim hayatını dert etmelisin. Özelden at bakayım belki abartıyorsun. Pahalı iyi diye bir şey yok ayrıca yani bunu ailenden isteme hakkın yok durumları yoksaUygun fiyatlı düşündümde yani gerçekten iyi bir yüzüm olsun istiyorum biraz fazla vereyim ama verdiğime değsin.
İş hayatı gecikti evet 2 yıl var daha mezun olmama.Yuzumde herşey problem yani alnımda çok geniş .
Eğitim iş hayatımıda etkiliyor ama dış görünüşüm.Zaten çalışkanım hocalar filan destekliyor beni fakültenin dekanıda yardımcı oluyor çalışkan zeki öğrenci olarak gördüğünden ama birazcık olsun beğenilmek istiyorum yani ne arkadaşım var nede sevgilim oluyor...Bence yüzünden çok iş eğitim hayatını dert etmelisin. Özelden at bakayım belki abartıyorsun. Pahalı iyi diye bir şey yok ayrıca yani bunu ailenden isteme hakkın yok durumları yoksa
E yaşıt değilsiniz muhtemelen. Ayrıca arkadaşlık sevgililik bunların estetikle güzellikle alakası yok. Karakterle enerjiyle alakası var. Herkes estetikli bebek burunlu değilEğitim iş hayatımıda etkiliyor ama dış görünüşüm.Zaten çalışkanım hocalar filan destekliyor beni fakültenin dekanıda yardımcı oluyor çalışkan zeki öğrenci olarak gördüğünden ama birazcık olsun beğenilmek istiyorum yani ne arkadaşım var nede sevgilim oluyor...
Arkadaşlık konusunda enerjiye katılıyorum karaktere filan ama aşk sevgililik konusunda bu duruma katılmıyorum .E yaşıt değilsiniz muhtemelen. Ayrıca arkadaşlık sevgililik bunların estetikle güzellikle alakası yok. Karakterle enerjiyle alakası var. Herkes estetikli bebek burunlu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?