• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik sonrası burun ucu şişliği

Doktoruma da hala gidemedim maalesef kortizon iğnesini soramadım onu merak eden arkadaşlar olduysa, gittiğimde güncel durumu doktorumun söylediklerini buraya yazarım :)
Merhaba çok yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz bende 17 Ekimde oldum. Anlattıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum. Burun ucum benimde hala şiş ve sanıyorum burnumun sol tarafında devam eden ödemden dolayı burnum yamuk duruyor. Doktorum bana 20 gün önce 4. Aydaki durumuma bakıp kortizon iğnesi yapabileceğini söyledi. Eğer gerek kalırsa ki bence gerekecek buradan sizi bilgilendiririm. Kortizon iğnesiyle ilgili ayarlı yapılmazsa çöküntü oluşabileceğini okudum beni de bu tedirgin ediyor.

Merhabalar, ben 2 kasım günü ameliyat oldum yani 1. Ayım bitmek üzere ve burun ucum çok şiş hiç memnun değilim. Günlerdir burada okumadığım konu kalmadı bununla alakalı ama moralim çok bozuluyor ince deriliyim çok zor bir burnum yoktu ve eski burnum daha keskin hatlardaydı şu an o kadar yuvarlak ki sivrilse ne kadar sivrilebilir diye düşünüyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar 1 ay ve 6. Ay-1. Yıl sonuçlarını falan atabilir mi benim gibilere de fikir olur ne kadar indiği şekillendiğiyle alakalı :KK43: Gerçekten zarifleşiyor mu burun ucu zamanla ?
Merhaba tıpatip aynı sorunları yasıorm burun ucum yuvarlak ve büyük 2 ay kadar gecmiş son durum nedir acaba sizde cevaplarsanz cok sevinirim

Merhaba tıpatip aynı sorunları yasıorm burun ucum yuvarlak ve büyük 2 ay kadar gecmiş son durum nedir acaba sizde cevaplarsanz cok sevinirim
Biraz daha iyi tabiki 1. Ayına göre kaba şişliği attı ama doktor hala çok ödemli olduğunu çok şiştiğimi söylüyor daha inecek diyor yani ama top gibi olması kalırmış çünkü şekli öyle vermiş maalesef

Cok sevindim darısı basıma🙏🏼
peki igneyi sordunuzmu steroid ignesi yapılıyormus kortizonlu ödemin inmesi için düşündünüzmü yaptrmayı

Ben ince ve zarif bir burun ucu istemiştim göstermiştim, ameliyat fotoğrafında da burun ucum öyle ama şu an hiç alakası yok o fotoğrafla açıkcası doktorun şop yapmış olabileceğinden korkuyorum. çevremde ameliyat olan herkesin 1. Ayında ameliyat fotoğrafına az buçuk benzer haldeydi burunları ama benim gerçekten gram alakası yok asla aynı burun değil gibi, kalın derili olsam ödemlere bağlayacağım ama ince derinin 1 ayı kalın derinin 3 ayı diyor doktorlar 1. Ayında artık ucu böyleyse ameliyat fotoğrafındaki haline kadar sivrilebilmes imkansız gibi geliyor :KK43:
Burun ucunun inmesi bir yili bulabiliyor, benimde burun ucum cok gec indi, en son formda arnica adinda krem onermislerdi sisligin inmesinde, ben fayda gordum

Merhabalar, ben 2 kasım günü ameliyat oldum yani 1. Ayım bitmek üzere ve burun ucum çok şiş hiç memnun değilim. Günlerdir burada okumadığım konu kalmadı bununla alakalı ama moralim çok bozuluyor ince deriliyim çok zor bir burnum yoktu ve eski burnum daha keskin hatlardaydı şu an o kadar yuvarlak ki sivrilse ne kadar sivrilebilir diye düşünüyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlar 1 ay ve 6. Ay-1. Yıl sonuçlarını falan atabilir mi benim gibilere de fikir olur ne kadar indiği şekillendiğiyle alakalı :KK43: Gerçekten zarifleşiyor mu burun ucu zamanla ?
Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 ay oldu tam ameliyat olalı acaba siz şuan nasılsınız inme oldu mu burun ucunuzda benim burnum zaten güzeldi şekil olarak sadece hafif kavis ve ameliyatta küçülmesini istedim fakat sanki hiçbir şey yapılmamış ve daha büyük olmuş gibi geliyor burnum bana moralim aşırı bozuluyor aynaya bakınca fotoğraf çekilmek bile istemiyorum

Geçmiş olsun doktorunuz kimdi?
Şu anda nasıl burnunuz?

Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 ay oldu tam ameliyat olalı acaba siz şuan nasılsınız inme oldu mu burun ucunuzda benim burnum zaten güzeldi şekil olarak sadece hafif kavis ve ameliyatta küçülmesini istedim fakat sanki hiçbir şey yapılmamış ve daha büyük olmuş gibi geliyor burnum bana moralim aşırı bozuluyor aynaya bakınca fotoğraf çekilmek bile istemiyorum
5. Ayım bitti ama açıkcası burun ucum küçülmedi 1. Ayda şekil neyse öyle kalıyor hafif bir değişim oluyor tabi ama çok göze görünen birşey değil. Bundan sonra incelse de fazla inceleceğini sanmıyorum ben, benimde burnum kötü bir burun değildi yani çok ince bir burundu sorunum yoktu fazla aynı şekilde bende kavis ve küçülmesini istedim ama burnum büyüdü. Bazı doktorlar kalın deride küçültmeyip burnu şekillendiriyormuş sadece ama kalın derili olduğumu da sanmıyorum. Ben maalesef 6. Aydan sonra ucu için tekrar işlem yaptırmaya karar verdim sonuçta bu ameliyatı burnum büyüsün diye olmamıştım küçülsün diye olmuştum :(

Merhaba umarım iyisinizdir ve revizyona gerek kalmamıştır zor bi süreç çünkü bana da burun ucum top gibi geliyo aynada beğeniyorum aslında ama fotoğraflarda alışamadım 38 gün geçti benim ameliyatımın üzerinden ince deriliyim bende sizde hiç değişim oldu mu birinci yıla ya da altıncı aya kadar ve revizyon oldunuz mu nasılsınız

Merhaba, ben de aynı şişlik problemini yaşıyorum üstelik burun ucu şişliğim bombeli ve çok bariz top var gibi sizin şişlğiniz geçti mi?

merhaba şu an durumunuz nasıl

Back