Estetik sonrası burnum hala büyük

Anlayamadım hem önden kavis vermiş hem yandan mi uzatmış? Özelden görüntü atabilir misiniz? Doktorlara da güven olmuyor. Onların güzel anlayisiyla bizimki tutmuyor sanırım. Benim doktorum seçenek vermedi zaten. Ya estetikli olacak ya doğal dedi. Doğal deyince bu çıktı. Ama iyi ki estetikli dememisim diyorum şimdi

Bence değişim gayet belirgin burnunuzda. Kemerinizi epeyce almış ama hafif bir çıkıntı var gibi. Masaj önerdiyse ihmal etmeyin. Zamanla daha da güzelleşecek.
Masajı ben yaparım geldikciez siz yapmayın dedi. Çıkıntıyi bende sordum hala kemer mi var diye? Orası sis dedi. Zamanla incelince daha uzun ve sivri görünmesinden korkuyorum..ama artık yapacak birşey yok gibi

Çok üzüldüm..o kadar para verseniz de istediğiniz olacak mı belli değil. Hasta ne yapıyor ki Allah aşkına. Doktoru soylediklerini yapalım diye ugrasiyoruz. Sizi suclamalari çok mantıksız

Çok üzüldüm..o kadar para verseniz de istediğiniz olacak mı belli değil. Hasta ne yapıyor ki Allah aşkına. Doktoru soylediklerini yapalım diye ugrasiyoruz. Sizi suclamalari çok mantıksız
O kadar güvenim sarsıldı ki demekki internette hakkında yapılan yorumların hepsi sahteymis… Yorumlara güvenmeyin kesinlikle

2 hafta önce ameliyat oldum. Ama burnum hala büyük. Bu kadar ödem olmaz herhalde. Doğal burun olsun demiştim.. ama bu sanki aynı duruyor
Merhaba canım:) bence çok güzel ve doğal olmuş. Bence bu büyük bir avantaj. Kücülteyim derken çok kötü yapabilirdi. Bu şekil çok uyumlu. Güle güle kullanin

Kötü yapması değil de yaptığı işin arkasında durmaması kötü…Bazı doktorlar ameliyat sonrası eğer olmazsa düzelteceğini belirtiyor ya da en azından hasta memnun kalmadığında hastayı suçlamıyor. Bazıları ise benimki gibi İyi olunca kendileri yaptı kötü olunca hastadan kaynaklı. Objektif bir yorum yazmama bile müsade etmiyorlar. Tavsiyem yorumlara güvenmeyin. Gidin 2-3 senelik hastalarla konuşun.

Derisi kalin durmuyor,kanatlara bakilirsa.Radiks yani "burun koku" alcaltilabilir. Radiksin dusurulmedigini nereden cikardiniz,dusuruluyor

Burnunuz büyük değil, biraz uzun. Kemer alinmiş ve maskülen bir burun yapılmış.Erkeklerde daha cok boyle burun yapiliyor.Yüzünüz bunu kaldırıyor belki bilemiyorum.Genel olarak değerlendirmek lazım,eski halinden iyi duruyor

Derisi kalin durmuyor,kanatlara bakilirsa.Radiks yani "burun koku" alcaltilabilir. Radiksin dusurulmedigini nereden cikardiniz,dusuruluyor
Realselfte doktor yorumlarını okuyun radix degisimi kısıtlı oluyor. Çok oynayamıyorlar. Riskli diyorlar. Belki doktoru riske girmek istemedi bilemiyorum.

The nose surgeon can reduce the size of the radix by cautiously shaving away tiny portions. But this may be too risky. The surgeon may source cartilage from another area of the patient's nose, such as the septum, to add fullness to a depressed area of the nose.

Olabilir,burun kökü riskli bir yer, avatar dediğimiz burun yapısına sahipse biri (alından başlayıp,direkt düz iniyorsa) bu tarz burunlar da minimal alçaltma yapılır. Alın ve burun gecişi güzel olur. Yani gerekli ise yapılmalı,çok basik ve etnik bir kök varsa doldurulur. Burnu küçültmek çok kolay,büyütmek daha zor tabi...

Birkaç foto daha ekledim. Bir de bu şekilde yorumlar mısınız? Bir tanesi eski hali
Ilk foto eski hali sanirim, eski haline göre iyi. Genel anlamda kötü değil ama güzelde değil. Philtrum mesafesi acilmis, çok geniş duruyor. Önden kolumella daha geride. Basarili durmuyor ama felakette değil.Sadece burun değil genel bir uyumsuzluk var (alın,burun,çene gecisinde)

Evet bende güzel bulmadim..ama iki hafta oldu..belki alın burun birlesimin şişliği inince yine uzun dursa da daha kibar olur diye bir umudum var :/

Bu arada son durumu yazayım dedim.. şu an bir ay oldu. Ödem hala var ama gözüm alıştı ve burnumu sevmeye basladim. Kontrole gittiğimde doktora benim burnum hala büyük dedigimde, bu burun sana büyük değil ayrıca daha da kucultemezdim dedi. İstemsizce kahkaha attım..malzeme bu dedi yani :)) nefeste ve simetride sıkıntı olmamasına şükrediyorum. Ayrıca arada görüştüğümüz biri ameliyattan sonra sende bir güzellik var ama ne bilemedim dedi. Bu da bana yeterli geldi. Sanırım küçücük burun olsa mutlu olmayacaktim. Buraya başlık açmak için acele etmişim. Benim gibi hissedenler varsa acele etmesin derim.

Ya o kadar güzel yorumluyorsunuz ki benim burnumu da yorumlayın ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…