- 1 Ağustos 2010
- 51
- 8
-
- Konu Sahibi sumimasenn
Anlayamadım hem önden kavis vermiş hem yandan mi uzatmış? Özelden görüntü atabilir misiniz? Doktorlara da güven olmuyor. Onların güzel anlayisiyla bizimki tutmuyor sanırım. Benim doktorum seçenek vermedi zaten. Ya estetikli olacak ya doğal dedi. Doğal deyince bu çıktı. Ama iyi ki estetikli dememisim diyorum şimdiBenimki eskisinden daha uzun oldu yandan. Yani eskiden eğilip ağzıma düşen kısım şimdi yanlamasına uzuyor daha kötü bir görüntü. Cidden psikolojik bir yıkıntı. Burun estetiğinde mükemmel yok gerçekten. Bize öyle yansıtılıyor. Ancak çok büyük çok çok gargamel gibi burunların yaptırması gereken bir ameliyat
Masajı ben yaparım geldikciez siz yapmayın dedi. Çıkıntıyi bende sordum hala kemer mi var diye? Orası sis dedi. Zamanla incelince daha uzun ve sivri görünmesinden korkuyorum..ama artık yapacak birşey yok gibiBence değişim gayet belirgin burnunuzda. Kemerinizi epeyce almış ama hafif bir çıkıntı var gibi. Masaj önerdiyse ihmal etmeyin. Zamanla daha da güzelleşecek.
Çok üzüldüm..o kadar para verseniz de istediğiniz olacak mı belli değil. Hasta ne yapıyor ki Allah aşkına. Doktoru soylediklerini yapalım diye ugrasiyoruz. Sizi suclamalari çok mantıksızBen memnuniyetsizliğimi buraya yazdım. İsim de verdim. Bunun üzerine doktorun yanında çalışanlar olduğunu düşündüğüm kişiler sahte reklam üyeliği açıp doktorun reklamını yapmaya ve beni yalancı çıkarmaya çalıştılar. Bir de dava edecek doktor seni diyorlar. Ben de bir etsin asıl ben mal practice ve maddi manevi tazminat davası açarım. Bazı doktorlar böyle yüzsüz ve arsız. Asla ama asla hatasını kabul etmiyor; problem hastadan kaynaklı ben işimi doğru yaptın diyor. Düdük gibi kısacık kaldı burnum yüzüme göre.
Bu sebeple uzun burun iyidir kıymetini bilin.
Ben kolumellamı uzatacak doktor arıyorum ama istediğim doktorlar 250-300 bin istiyor.
O kadar güvenim sarsıldı ki demekki internette hakkında yapılan yorumların hepsi sahteymis… Yorumlara güvenmeyin kesinlikleÇok üzüldüm..o kadar para verseniz de istediğiniz olacak mı belli değil. Hasta ne yapıyor ki Allah aşkına. Doktoru soylediklerini yapalım diye ugrasiyoruz. Sizi suclamalari çok mantıksız
Sizin olayı okumak isterdim ama başlığı bulamadimO kadar güvenim sarsıldı ki demekki internette hakkında yapılan yorumların hepsi sahteymis… Yorumlara güvenmeyin kesinlikle
İşte burada Dr. Mehmet Metin KayseriSizin olayı okumak isterdim ama başlığı bulamadim
Okudum da evet gerçekten ugrasmislar sizinle..şanssızlık olmuş..bazen en iyi denen doktor bile kötü yapabilyor..bazen en kotu denen en iyi yapabiliyor.. çok sorun yoksa artık dert etmeyin siz de. Sonu yok bu işin anladigim kadarıylaİşte burada Dr. Mehmet Metin Kayseri
Merhaba canım:) bence çok güzel ve doğal olmuş. Bence bu büyük bir avantaj. Kücülteyim derken çok kötü yapabilirdi. Bu şekil çok uyumlu. Güle güle kullanin2 hafta önce ameliyat oldum. Ama burnum hala büyük. Bu kadar ödem olmaz herhalde. Doğal burun olsun demiştim.. ama bu sanki aynı duruyor
Kötü yapması değil de yaptığı işin arkasında durmaması kötü…Bazı doktorlar ameliyat sonrası eğer olmazsa düzelteceğini belirtiyor ya da en azından hasta memnun kalmadığında hastayı suçlamıyor. Bazıları ise benimki gibi İyi olunca kendileri yaptı kötü olunca hastadan kaynaklı. Objektif bir yorum yazmama bile müsade etmiyorlar. Tavsiyem yorumlara güvenmeyin. Gidin 2-3 senelik hastalarla konuşun.Okudum da evet gerçekten ugrasmislar sizinle..şanssızlık olmuş..bazen en iyi denen doktor bile kötü yapabilyor..bazen en kotu denen en iyi yapabiliyor.. çok sorun yoksa artık dert etmeyin siz de. Sonu yok bu işin anladigim kadarıyla
Derisi kalin durmuyor,kanatlara bakilirsa.Radiks yani "burun koku" alcaltilabilir. Radiksin dusurulmedigini nereden cikardiniz,dusuruluyorDeriniz kalınsa bu normal zaten fazla küçülmez. Ayrıca sizin radixiniz de yüksek yani alın burun birleşiminiz yüksek doktor o kısmı alçaltamaz o kısım değişmiyor. O yüksekliğe göre burnun yüksekliğini ayarlar. Neyse o yani…
Realselfte doktor yorumlarını okuyun radix degisimi kısıtlı oluyor. Çok oynayamıyorlar. Riskli diyorlar. Belki doktoru riske girmek istemedi bilemiyorum.Derisi kalin durmuyor,kanatlara bakilirsa.Radiks yani "burun koku" alcaltilabilir. Radiksin dusurulmedigini nereden cikardiniz,dusuruluyor
Olabilir,burun kökü riskli bir yer, avatar dediğimiz burun yapısına sahipse biri (alından başlayıp,direkt düz iniyorsa) bu tarz burunlar da minimal alçaltma yapılır. Alın ve burun gecişi güzel olur. Yani gerekli ise yapılmalı,çok basik ve etnik bir kök varsa doldurulur. Burnu küçültmek çok kolay,büyütmek daha zor tabi...Realselfte doktor yorumlarını okuyun radix degisimi kısıtlı oluyor. Çok oynayamıyorlar. Riskli diyorlar. Belki doktoru riske girmek istemedi bilemiyorum.
The nose surgeon can reduce the size of the radix by cautiously shaving away tiny portions. But this may be too risky. The surgeon may source cartilage from another area of the patient's nose, such as the septum, to add fullness to a depressed area of the nose.
Ilk foto eski hali sanirim, eski haline göre iyi. Genel anlamda kötü değil ama güzelde değil. Philtrum mesafesi acilmis, çok geniş duruyor. Önden kolumella daha geride. Basarili durmuyor ama felakette değil.Sadece burun değil genel bir uyumsuzluk var (alın,burun,çene gecisinde)Birkaç foto daha ekledim. Bir de bu şekilde yorumlar mısınız? Bir tanesi eski hali
Evet bende güzel bulmadim..ama iki hafta oldu..belki alın burun birlesimin şişliği inince yine uzun dursa da daha kibar olur diye bir umudum var :/Ilk foto eski hali sanirim, eski haline göre iyi. Genel anlamda kötü değil ama güzelde değil. Philtrum mesafesi acilmis, çok geniş duruyor. Önden kolumella daha geride. Basarili durmuyor ama felakette değil.Sadece burun değil genel bir uyumsuzluk var (alın,burun,çene gecisinde)
Son fotolara bakar mısınız? Sizin de mi boyleydiBence değişmiş benimde burnum estetik 2 yıl oldu ödemleri ancak attım ilk zamanlar arasında çok fark var masajları düzenli yap ancak benimde burnum uzun oldu
Ya o kadar güzel yorumluyorsunuz ki benim burnumu da yorumlayın ya :))Ilk foto eski hali sanirim, eski haline göre iyi. Genel anlamda kötü değil ama güzelde değil. Philtrum mesafesi acilmis, çok geniş duruyor. Önden kolumella daha geride. Basarili durmuyor ama felakette değil.Sadece burun değil genel bir uyumsuzluk var (alın,burun,çene gecisinde)