Estetik sonrası burnum hala büyük

sumimasenn

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
51
8
2 hafta önce ameliyat oldum. Ama burnum hala büyük. Bu kadar ödem olmaz herhalde. Doğal burun olsun demiştim.. ama bu sanki aynı duruyor

Eklentiler

• IMG_20230201_225015.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 2.777
  • IMG_20230201_224932.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 2.910
Deriniz kalınsa bu normal zaten fazla küçülmez. Ayrıca sizin radixiniz de yüksek yani alın burun birleşiminiz yüksek doktor o kısmı alçaltamaz o kısım değişmiyor. O yüksekliğe göre burnun yüksekliğini ayarlar. Neyse o yani…

Belki biraz kavis verebilirdi diye düşünüyorum.. yine erkek burnu gibi birşey olmus

Doktorlar dozu ayarlayamıyorlar biraz kavis istiyorsun burnunu oyuyor, kısaltıyor düdük gibi burunla kalıyorsun ve yüzüne hiç yakışmıyor o burun. Ben tüm bunları yaşadım yaşıyorum. O hafif kavisi beceremeyecekse hiç dokunmadığı iyi olmuş en azından burnunuz kısa değil ve bence kesinlikle erkek burnu falan gibi de değil gayet güzel olmuş.

Tesekkur ederim. Biraz moral oldu. Ama biraz düzelmesi umudum da kalmadı bu durumdaaslında çok dert etmiyorum ama etrafındakiler aynı kalmış deyince biraz canım sıkıldı. Size de çok geçmiş olsun.

kesinlikle öyle bende de çok kavis var önden kötü duruyor

Tesekkur ederim. Biraz moral oldu. Ama biraz düzelmesi umudum da kalmadı bu durumdaaslında çok dert etmiyorum ama etrafındakiler aynı kalmış deyince biraz canım sıkıldı. Size de çok geçmiş olsun.
aynı kalması iyidir inanın kavisli olunca önden bakıldığı zaman kötü bir görünüm oluyor

Aynı durum bende de var dümdüz erkek burnu gibi. Ama 1. Aya doğru ödemin yüzde 60 i gidiyormuş. Benimde burnum çok ödem topladı.Ameliyat masasındakinden çok farklı

Aynı durum bende de var dümdüz erkek burnu gibi. Ama 1. Aya doğru ödemin yüzde 60 i gidiyormuş. Benimde burnum çok ödem topladı.Ameliyat masasındakinden çok farklı
Ama bu odemden mı acaba? Ödem gitse bile sonuçta bu hali biraz incelir ama yine aynı kalır sanıyorum. Benim ameliyat masasında fotoğrafım yok.

Canım etrafındakiler kör o halde. Kemerli burnun varmış kemer gitmiş. Muhtemelen eskisine göre daha da küçülmüştür önden de. Yani herkese ufacık burun olmuyor ki mesela ben revizyon ameliyatı oldum burnum zaten kısaydı doktor kolumellayı da kesmis daha da kısaltmıs. büyük suratım kısacık burnum kaldı. bunun geri dönüşü çok zor. Seninki en azından yüzüne uymus. ben begendim.

:/ Niye daha da kısaltmis ki doktor? Teşekkür ederim..

:/ Niye daha da kısaltmis ki doktor? Teşekkür ederim..
Ben memnuniyetsizliğimi buraya yazdım. İsim de verdim. Bunun üzerine doktorun yanında çalışanlar olduğunu düşündüğüm kişiler sahte reklam üyeliği açıp doktorun reklamını yapmaya ve beni yalancı çıkarmaya çalıştılar. Bir de dava edecek doktor seni diyorlar. Ben de bir etsin asıl ben mal practice ve maddi manevi tazminat davası açarım. Bazı doktorlar böyle yüzsüz ve arsız. Asla ama asla hatasını kabul etmiyor; problem hastadan kaynaklı ben işimi doğru yaptın diyor. Düdük gibi kısacık kaldı burnum yüzüme göre.
Bu sebeple uzun burun iyidir kıymetini bilin.

Ben kolumellamı uzatacak doktor arıyorum ama istediğim doktorlar 250-300 bin istiyor.

Bence değişim gayet belirgin burnunuzda. Kemerinizi epeyce almış ama hafif bir çıkıntı var gibi. Masaj önerdiyse ihmal etmeyin. Zamanla daha da güzelleşecek.

İşte önden o görüntü olayı korkutmustu beni. O yüzden önden görünüşünü sevdim ama yandan baya uzun. Neyse ya mükemmeli beklememeliyiz galiba. Tam bir psikoloji isiymis bu estetik
Benimki eskisinden daha uzun oldu yandan. Yani eskiden eğilip ağzıma düşen kısım şimdi yanlamasına uzuyor daha kötü bir görüntü. Cidden psikolojik bir yıkıntı. Burun estetiğinde mükemmel yok gerçekten. Bize öyle yansıtılıyor. Ancak çok büyük çok çok gargamel gibi burunların yaptırması gereken bir ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…