- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım devlet silikHanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn(
canım devlet karşılamıyor ki silikonuHanımlar benim bir sorum var. Göğüs estetiği olmak istiyorum ama kafamda sorularım var. Henüz evlenmedim ve doktorlar asla sarkmanın olsa da eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar. Sorum şu hamilelik ve emzirme için biraz pay bırakma gibi bir şey var mi? Bir de benim babam emekli oldu. Ssk emeklisi. Ben de ona bağlıyım. Devlet hastanesinde düzgün bir doktor bulup olmayı düşünüyorum. Ama aileme söylemicem bunu. Babamın sigortasında olduğumdan bunun görünme ihtimali var mı? Bir şekilde... akıl verin lütfennnn(
Zaman geçtikçe daha da küçülücek mi peki deneyimlisin sonuçta, çok çok teşekkür ederim beğendiğiniz zaman biraz da olsa moralim düzeliyo :)
bende ameliyat olmak istiyenlerdenim benie eklermisin canım ve bence biraz bekle 2 ameliyat için acele etme belki ilerde yumuşak olunca hoşuna gider memnun kalırsın6 ayda baya uzun bir süre yaben önceden destekli sütyenler kullandığımda göğüs aram bu kadar boş değildi güzel dururdu. O yüzden hiç bu kadar ayrık kalacağını düşünmemiştim, hayal kırıklığı yaşadım resmen. Göğüslerim büyük değil ideal bir boyda olmuş ama daha da ufalmasından korkuyorum açıkçası çünkü ameliyat etkisindne dolayı şiş bir halde ve ilerde o şişlikler inecek ve daha da küçülücek diye biliyorum, öyle bir şey olursa estetiği yaptırmamın hiç bir anlamı kalmıcak diye çok korkuyorum
merhaba arkadaşlar bende 2 çocuktan sonra göğüs estetiği konusunda araştırma yapmaya başladım.Ankarada yaşıyorum ve koltuk altı bana sanki daha az iz ve his kayıplı gibi geldi. Kaç gündür yüzlerce paylaşım okudum ama kafam karıştı. Yardımcı olurmusunuz?
Canm ben koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi her plastik cerrah uygulamıyor. Eğer bu yöntemi istiyorsan , bu yönteme aşina olan bi Dr seç. Hayırlı olur inşallah kararın.merhaba arkadaşlar bende 2 çocuktan sonra göğüs estetiği konusunda araştırma yapmaya başladım.Ankarada yaşıyorum ve koltuk altı bana sanki daha az iz ve his kayıplı gibi geldi. Kaç gündür yüzlerce paylaşım okudum ama kafam karıştı. Yardımcı olurmusunuz?
Ankarada mı yaşıyorsunuz ve hangi doktoru önerirsiniz tecrübelerinize ihtiyacım var benim meme dokum var amaneredeyse 40 ay emzirdim ve sonuc bilirsiniz acaba düzelirmiCanm ben koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi her plastik cerrah uygulamıyor. Eğer bu yöntemi istiyorsan , bu yönteme aşina olan bi Dr seç. Hayırlı olur inşallah kararın.
Ankarada kimi önerirsinizKoltuk altı yöntem düşünüyorsanız çok iyi bir doktora,, emin ellere teslim etmelisiniz kendinizi. Koltuk altı yöntemde protezi düzgün cebe yerleştirmek en zor yöntemdir. Her yöntemin riskleri ve zorlukları vardır ancak koltuk altını doğal sonuçlar verecek şekilde yapabilecek doktor sayısı çok yoktur. Dokunuz varsa kas üstü,, göğüs altı kesisi düşünebilirsiniz?
Cemal AytemizAnkarada kimi önerirsiniz
Canım, koltukaltı kesisi ile SADECE KAS ALTI oluyor diye biliyorum. ️Kasaltı da hiç dokusu olmayanlarda uygulanan bi yöntem. Senin dokun varsa bu yöntem sana uygun değil. Kasüstü olmalı . Bu da memealtı kesisi veya meme ucu kesisi demek. Benim Dr umun adı Volkan Tayfur , ben çok memnun kaldım. Ankara'da Dr alternatifi çok. Çok iyi sonuçlar var. Ilk muayeneler hep ücretsiz , tek tek git hepsine, hangisi aklına yatarsaAnkarada kimi önerirsiniz
Önce bilgilenmek ve sizlerden tecrübe edinip öyle doktora gitmek istiyorum doktora kapılıp kalmak istemiyorumCanım, koltukaltı kesisi ile SADECE KAS ALTI oluyor diye biliyorum. ️Kasaltı da hiç dokusu olmayanlarda uygulanan bi yöntem. Senin dokun varsa bu yöntem sana uygun değil. Kasüstü olmalı . Bu da memealtı kesisi veya meme ucu kesisi demek. Benim Dr umun adı Volkan Tayfur , ben çok memnun kaldım. Ankara'da Dr alternatifi çok. Çok iyi sonuçlar var. Ilk muayeneler hep ücretsiz , tek tek git hepsine, hangisi aklına yatarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?