Göğüs aramdaki boşluğu görünce inan çok üzülüyorum hiç böyle hayal etmemiştim ama beğenmen beni çok sevindirdi :) ben push up sütyenlerden kullansam acaba bir sorun olur mu doktorum bana sporcu sütyenini önerdi 3 hafta için ama böyle kıyafetler içinde hiç güzel görünmüyo diye push up sütyen kullanmak istiyorumBen çok beğendim çok güzel olmuşlar ve hiçde küçük durmuyolar, bendede 300 cc var ve arası aynen o kadar açık, doktorum onu masajla birleştiricez henüz erken dedi, aşağı indikçe altlar daha dolgun duracak benim mantıken anladığım bu, sporcu sütyenini her doktor vermiyo, ayyıldızınki var bende 80 beden olanı çok rahat yumuşak , kullanmanın bi sakıncası oldugunu düşünmüyorım
çok teşekkür ederim :) beğenmen çok mutlu etti beni biraz morale ihtiyacım vardı:) Kötü etkilicekse tabi ki kullanmam eğer silikon sıkışırsa şekli de bozulur di mi *-*kamelyaaa canim gecmis olsun oncelikle. Ben cok begendim durusunu henuz ameliyat olmadim ama o kdar cok doktorla gorustum ki karamsarligini gorunce yazayim dedim benim de ameliyatim yakin bugun sana yarin bana :)
Arasinin suan oyle durmasi cok cok normal daha vucut kabul etmedi bile silikonlari zamanla(en az 2 ay) o fark azalacaktir vucuda uygun sekil alip o yusuvarlak bosluk sekli kaybolacaktir, sakin acele edip siki push uplarla silikonu sikistirma.. Kendi haline birak masaj yap vucut zamanla kabul edecek ve daha dogal duracaktir, goruntu cok hos hhiiiiic canini sikma :)
https://hizliresim.com/yl72JL
Eskisine göre güzel oldu ama hayallerime göre kötü oldu. Göğüs aram çok boş kaldı. Ben daha büyük istemiştim ama göğüslerim 300 cc alabilmiş sadece.
1) Kilo alırsam göğüslerimin arası dolar mı ?
2) Bir de arkadaşlar daha estetik sonrası ilk haftamı yeni bitirdim, ilerde daha da büyük olur mu?
3) Sporcu sütyeni kullanmamız şart mı?
Cevaplarınızı bekliyorum :)
Kesinlik le sütyen kullanmamak bi hata yapmaGöğüs aramdaki boşluğu görünce inan çok üzülüyorum hiç böyle hayal etmemiştim ama beğenmen beni çok sevindirdi :) ben push up sütyenlerden kullansam acaba bir sorun olur mu doktorum bana sporcu sütyenini önerdi 3 hafta için ama böyle kıyafetler içinde hiç güzel görünmüyo diye push up sütyen kullanmak istiyorum
peki mecbur kullanacam böyleK
Kesinlik le sütyen kullanmamak bi hata yapma
teşekkür ederim :)Ne kadar da doğal durmuşlar...
boyum 1 64öncelikle geçmiş olsun, çok doğal ve güzel olmuşlar. göğüs arası boşluğuna gelirsek, memeye ait bazı özellikler ameliyat öncesi nasılsa, ameliyat sonrası da öyle olur. protez, meme ucuna göre ortalandığı için, 2 meme arasındaki boşluk kapansın diye protezleri iç tarafa yakın koyamazlardı. o senin kendi vücudunun yapısı yani. şöyle düşün, saçını boyattığında yüzün siman değişiyor mu? hayır.
boy kilon kaç? bu arada fotoğraf linkini buradan kaldır, özel albüm yap koy profiline. bu konuya koyarsan böyle, siteye dışarıdan bakanlar da görür.
Benim 1 .ayin bugün doldu 10 gün daha kullanacam, , 1 ömür kullanacaksınız memisleri, , 1,2 hafta için riske girme derimmpeki mecbur kullanacam böyle
boyum 1 64
kilom 46
haklısın galiba ama göğüs arası hep böyle mi kalıcak kilo alırsam düzelir mi
ama hala çok ufak ya, giydiğim hiç bir giysi üzerimde güzel durmuyo yine memesiz gibi duruyokilo almanla 2 meme birlesmesi arasinda bi baglanti yok canim. senin onceden de ayrikmis, hem cogu kisinin boyle. bence takma kafana. zamanla protezlerinin oturup yerlesmesini bekle. kilona gore iyi olmus gayet. daha buyugu patlayacak gibi dururdu bence. bir de belinden yukari foto cekip koy istersen ozel album yap profilinden. vucuduna nasi durmus daha iyi anlasilir
haklısın evet ama böyle de çok zor ya çok ufaklar çünkü halaBenim 1 .ayin bugün doldu 10 gün daha kullanacam, , 1 ömür kullanacaksınız memisleri, , 1,2 hafta için riske girme derimm
Doktor kendisi baktı öyle sana kas altı yapalım daha doğal olur dedi ben de kendisine güvendim kas altı benim bildiğim kadarıyla daha doğal sonuçlar veriyokamelyaaa canim ben baska birsey merak ettim benim suanki memem ayni senin eski halin gibi ve doktor bana kas ustu onerdi yeterli dokun var kas altina gerek yok dedi. Senin kendi tercihin miydi kas alti?? Dr un kimdi onun onerisi miydi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?