Estetik öncesi korkular

ggghzr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
101
27
Merhabalar ben protez konusunda tam karar veriyorum ama karşıma birşeyler çıkıyor bir grup müthiş mutlu keşke daha önce yaptırsaydım diyor bir grupta implant hastalığı oldum ya da pişmanım neden yaptırdım diyor , protez taktıranlar desteğinize ihtiyacım var

Aynı tedirginlikleri yaşıyorum ben de hatta nerdeyse vazgeçme aşamasındayım.Tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler

20 lı yaşların başında burada yorum okumaya başlayıp 38 yaşında ameliyat olmaya cesaret edebilmiş biri olarak hemen yorum yapayım🤩 senelerce forumda ameliyat olmuş kişilerin yorumlarını iç geçirerek okudum, keşke bende olsam dedim ama hiç cesaret edemedim. Tam karar verdim derken olumsuz bir yorum okuyup vazgeçiyordum. Bir sürü kişiye mesaj attım ama birçoğu bana geri dönüş yapmadı, farkettim ki bu kişilerin çoğu ameliyat olduktan sonra foruma girmemiş. Yani memişleri ile mutlu mesut yaşıyorlar, sorun yaşasalardı geri dönüp yardım istemek için paylaşım yaparlardı. Bu açıdan düşününce çoğu kişi memnun. Son aşamada kendimi bu şekilde gaza getirdim.
Kist en büyük korkumdu ve benim bağışıklık sistemimle ilgili bir rahatsızlığım var. Bunun başıma gelip gelmeyeceğini yaşamadan bilemezdim. Yaşayıp görmek istedim.
İleride yaşlandığımda hala forumda yorum okuyup keşke vaktiyle yaptırsaydım dememek için karar verdim🤭 yaptırmasaydım pişman olacaktım. Hala inanamıyorum, nasıl karar verip cesaret ettim. Risk hep var, kist 10 yıl sonra da olabilir ama ben olumlu taraflarını görmek ve anı yaşamak istiyorum. Kaç yıl yaşayacağımın garantisi yok, bugünden keyif almak istiyorum. Bu şekilde düşünüp karar verdim ve şuan çok mutluyum💞

Bende hep cok istedim yaptırmayı. Tam yaptırcam gün aldım , burda bir grubun hastalık yaptıgı yazılarını okuduktan sonra endiseye kapıldım. Doktorumla görüstüm. Suana kadar böyle bir hastaya denk gelmediğini söyledi. İstersen takmam protes dedi protezsizde diklestiririm dedi. Ayrıca herşeyin cözümü var dedi. Bu vesileyle protezli oldum. Güvendim doktoruma. İyiki de yaptırmışım cok mutluyum. Daha izlerim dikislerim İyilesmedi sürecin basındayım 10 gün oldu

X