estetik olucam ama sorunlar bitmiyo

ilerde evlenip cocuk sahibi olmayi dusunuyorsan,bence biraz otele gogus estetigini ama madem baban burnun icin para vericek onu yaptirabilirsin.
hamilelik,dogum,emzirme derken zaten gogusler yipraniyor,sonrasinda toparlatmis olursun tabi evlenme cocuk gibi planlarin varsa..

dar görüşlü birisi değil ama sonuçta erkek göğüslerimin küçüklüğünden mutsuz olduğumu ona nasıl anlatabilirim ve nasıl karşılar inan bi fikrim yok canım insan çekiniyo..

benimde dümdüze yakın canım...peki ilk nasıl açtın konuyu?

Bence kist falan var dersiniz nekahat doneminde sorun olmaz. Gogusleriniz buyudugunde de babaniz anlamaz zaten ben 20 li yaslarimda cok fazla kompleksli oldugum icin dolgulu kocaman sutyenler kullaniyordum ve kimse farketmiyordu. Dusun 34 bedenim ama gogusler 85 gibi

Neden soyleyemeyesin babana?
Benim kardesim de gogus estetigi oldu 20 yasindaydi ve gayet net soyledi babama goguslerim cok bicimsiz cok uzuluyorum bikini giyince utaniyorum diye, babam da doktorunu ayarladi gitti yaptirdilar (ki kardesimin duz degildi, asimetri vs vardi) bence bunda utanacak cekinecek bisey yok, acikca soyle kurtul gizli sakli is cevirme, gizledikce daha utanc verici gelecek sana.

haklısınız...en iyisi annem söylesin uygun bir zamanda yalanla dolanla olmiycak

parayı almak istiyorum ama ben...şimdilik dövme sildiricem falan dedi inandı ama gerçeği söylemek geliyo içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…