estetik olucam ama sorunlar bitmiyo

uzun süredir göğüs estetiği için para biriktiriyorum şu an yarıyı geçtim ..babamda benim parayı biriktirdiğimi öğrendi artık neyse anneme sormuş niye harıl harıl biriktiriyo falan diye annemde estetik olucak falan demiş ama neresi olduğunu söylememiş oda burun sanmış burnumu çok beğenmem çünkü küçükken söylerdim hep..neyse babam parayı ben veririm sıkmasın artık kendini demiş banada dedi işte ne yaptırcan falan dedi bende boşver filan dedim ama o hala burun sanıyo büyük ihtimal e şimdi babaya göğüs de denmez ki ne biliyim anlar mı anlasada babam lazere bile karşı bi insan kanser yapıyo falan diye bunu hiç istemeyeceğinden eminim ama parayı vermesi de beni çok rahatlatıcak e napıcam ben şimdi kızlar ondan gizli olmak istiyorum aslında ya bi fikir verin..
göğüs estetiğini zaman bırak derim yaşın küçük sanırım pişman olan çok var..burnumu bende yaptırdım çok memnunum ama göğüs farklı,ileride dikrini değiştirebilirsin..ve mutlaka zamanla deforme olacak tekrarmı yaptıracaksın sonra..doğum da mesela göğüsler kocaman oluyor sonra balon gibi sönüyor o zaman hem toparlatıp hem silikon olayına girebilirsin

Göğüs estetiği çok sancılı değil ama saklamanda mümkün değil. Sancısı var ama dayanamayacak kadar değil. Bence burnunu da beğenmiyorsan babandan aldığın para ile burnunu da çıkar aradan. :)
Arkadaşım yaptırdı ben gerek yok diyordum bana göre çok kötü değildi burnu ama yaptırınca kızın çehresi değişti çok güzel oldu. Benim 3 arkadaşımda silikon taktırdı kıyafetlerini tek başlarına giyemediler 1 hafta 10 gün kadar birine yemeğini ben yedirdim hatta. Kaşığı kullanınca sancısı oluyordu hatta ben yıkadım. yıkanamadı. O yüzden saklayamazsın babandan.
Silikon değil de farklı bir ameliyat gibi göstersen gerekli birşey gibi. Ama devlet karşılamıyor falan desen olmaz mı ki.

Kızlar yapmayın silikon ameliyatını nasıl saklayacak mümkünatı yok. Baban fark etmeyecek mi memelerinin kocaman olduğunu? Yazın bikini giydiğinde de mi görmeyecek? Burun ameliyatı olduğuna inanmaz ki. İnsan kızının burnunun şeklini bilmez mi?
Bir de memelerin çok mu ufak? Çok ufak değilse hiç gerek yok. Silikon meme çok güzel bir şey değil. B cup falansa hiç elleşme.

Meme estetiği hayallerimi süsler yıllardır. 2 de dogum yaptım iyice sarktı :KK43: acısına dayanabilecegimi bilsem yarın gidip yaptırırım. Ama mastit ten dolayı 4 defa kesik attıklarından sonra ki o acı dayanalicak gibi değil. Sen kararını vermissin ne güzel yaptir. Madem burnu da sevmiyorsun babanın verdigi ile burnu da yaptir ikisi çıksın aradan.

yaşı küçük değilmi sence hadi 25 olsun ne bileyim ileride evlenit bebeği olursa göğüsler deforme olur falan
Deforme olmuyor canım, çok kişiden duydum bunu.. Kas altındaysa pek mümkün değil zaten sarkmasi.. Ben de 25 yaşında yaptırdım. Bu yaşlarımi hiç memesiz yaşadıktan sonra evlenince, çocuk olunca ne yapayım..

Kızlar yapmayın silikon ameliyatını nasıl saklayacak mümkünatı yok. Baban fark etmeyecek mi memelerinin kocaman olduğunu? Yazın bikini giydiğinde de mi görmeyecek? Burun ameliyatı olduğuna inanmaz ki. İnsan kızının burnunun şeklini bilmez mi?
Bir de memelerin çok mu ufak? Çok ufak değilse hiç gerek yok. Silikon meme çok güzel bir şey değil. B cup falansa hiç elleşme.
Eğer zaten kalıp gibi destekli sütyen kullanıyorsa pek farkedilmez, benim sutyen taktiğim hali kadar oldu şimdi, kimse anlamadı bir şey..

Deforme olmuyor canım, çok kişiden duydum bunu.. Kas altındaysa pek mümkün değil zaten sarkmasi.. Ben de 25 yaşında yaptırdım. Bu yaşlarımi hiç memesiz yaşadıktan sonra evlenince, çocuk olunca ne yapayım..
deforme olmuyorsa iyi ben doğumdan sonra toparlatmak istedim,eşim kelime bile ettirmiyo istemedi hain:KK53:ama burnumu yaptırmak istediğimde çok destek olmuştu:KK64:

canım nasib olurda hamile kalırsan çok kilo almamaya bak..ben normaldede kilo alıp verince göğsüm büyür sonra küçülür:KK64:

tabiiki vitaminli beslen ama karbonhirata yüklenmezsin:KK51:

deforme olmuyorsa iyi ben doğumdan sonra toparlatmak istedim,eşim kelime bile ettirmiyo istemedi hain:KK53:ama burnumu yaptırmak istediğimde çok destek olmuştu:KK64:
Bu forumda eşi karşı çıkan çok oldu ama yaptırdıktan sonra adamlar değişti :KK70:
canım nasib olurda hamile kalırsan çok kilo almamaya bak..ben normaldede kilo alıp verince göğsüm büyür sonra küçülür:KK64:
Benim kilo problemim şükür yok, kilo almaya çalıştım yıllarca alınca da memeye gram gitmedi. Regl düzenlesin diye doğum kontrol hapı kullandım, meme büyütür diyorlar ama hiç etkisi olmadı.

Eğer zaten kalıp gibi destekli sütyen kullanıyorsa pek farkedilmez, benim sutyen taktiğim hali kadar oldu şimdi, kimse anlamadı bir şey..
Valla bence çok zor, yazın bikini falan da mı giymeyecek. Babası çakar bence durumu. Gerçi nasıl bir babası olduğuna da bağlı bu. Ama tipik Türk babası hiç hoş karşılamaz.
Tamamen babasının karakterine bağlı. Ama silikonu fark etmese bile burnunun aynı olduğunu fark eder illa ki. O zaman meme ile burnu aynı anda aradan çıkarsın en iyisi.
xenforo-smilies-kk53.gif

Bu forumda eşi karşı çıkan çok oldu ama yaptırdıktan sonra adamlar değişti :KK70:doğru diyorsun..bence eşim işin sıkıntılı kısmını yaşamak istemiyor..sezarjen sonrası biraz sıkıntı oldu..burun ameliyatındada kontrole gidiyorsun e biraz sıkıntı oluyor tabii

Benim kilo problemim şükür yok, kilo almaya çalıştım yıllarca alınca da memeye gram gitmedi. Regl düzenlesin diye doğum kontrol hapı kullandım, meme büyütür diyorlar ama hiç etkisi olmadı.
maaşallah ne iyi kilo sorunu olmamak..

Valla bence çok zor, yazın bikini falan da mı giymeyecek. Babası çakar bence durumu. Gerçi nasıl bir babası olduğuna da bağlı bu. Ama tipik Türk babası hiç hoş karşılamaz.
Tamamen babasının karakterine bağlı. Ama silikonu fark etmese bile burnunun aynı olduğunu fark eder illa ki. O zaman meme ile burnu aynı anda aradan çıkarsın en iyisi.
xenforo-smilies-kk53.gif
söylesin dümdüz psikolojim bozuluyor diye ne olurki..

xenforo-smilies-kk53.gif
ya bir sorun çıkar duyarsa anne ve kızına güveni sarsılır söylesin ayıp değilki

xenforo-smilies-kk53.gif
birde babası çok iyiyimiş benimde burnum problemliydi,rahmetli annem kızdığında cadı bururnlu derdi:)babamın durumu çok iyiyidi ama hiç destek olmadı

Valla Nisan.umut Nisan.umut baban hiç katı biri gibi gelmedi bana. Buradaki estetik bölümlerini incelersen millet baba, koca, sevgiliye dert anlatacağım diye yıllar geçiriyor. Ama baban maddi kısma her ne kadar burun estetiği sansa da yardım etmeyi teklif ettiğine göre dar görüşlü değil.

X