• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik oldum ama burnumu beğenmiyorum.Bakar mısınız(resimli)

sanirimhayattayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
67
23
3
26
Ben mi çok takıyorum bilmiyorum ama burnumu fazla beğenmiyorum.Daha ameliyat olalı 3 ayım bitti.Sonra düzelir mi?

Eklentiler

• 20200427_140528.jpg
    20200427_140528.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 694
Gayet genele göre burada gördüklerime göre başarılı güzel duruyor neden beğenmediniz..
Çok teşekkür ederim,mutlu oldum gercekten Allah razı olsun ❤🌸 ama benim sıkıntım ucunun biraz uzun duruyor gibi olması.Kavis istemiştim ama şekilsiz bir şey olmuş gibi geliyor.Tabi daha 3. Ay belki 6. Ayda oturur iyice,çok teşekkür ederim tekrardan 👍😊

Çok teşekkür ederim,mutlu oldum gercekten Allah razı olsun ❤🌸 ama benim sıkıntım ucunun biraz uzun duruyor gibi olması.Kavis istemiştim ama şekilsiz bir şey olmuş gibi geliyor.Tabi daha 3. Ay belki 6. Ayda oturur iyice,çok teşekkür ederim tekrardan 👍😊
Çevremde cok yaptıran varr:) gerçekten güzel olmuş moralini hiç bozma gerek duysam düşünmez yaptırırsın ben de ufak burnun. Üç kısmı kuculkuyir diye duymuştum kemik varsa hallediliyor et varsa kalıyormuş .. ama yaptıran yaptırıyor yaptirdigin yere kişiye bağlı şuan için güzel.duruyor düşme olmazsa gayet iyi yazın güneş gözlüğü vs kullanma kemik yapıyor üst kısmında

Çevremde cok yaptıran varr:) gerçekten güzel olmuş moralini hiç bozma gerek duysam düşünmez yaptırırsın ben de ufak burnun. Üç kısmı kuculkuyir diye duymuştum kemik varsa hallediliyor et varsa kalıyormuş .. ama yaptıran yaptırıyor yaptirdigin yere kişiye bağlı şuan için güzel.duruyor düşme olmazsa gayet iyi yazın güneş gözlüğü vs kullanma kemik yapıyor üst kısmında
Üç beş ayda oturma olmaz en az bir bir buçuk sene sonra oturmuş olur

Üç beş ayda oturma olmaz en az bir bir buçuk sene sonra oturmuş olur
Bu oturma olayı nasıl bişi yani burun kemikleşiyor mu şişler varken burun suyunu çekmiş sünger gibi oluyor 1 yılda kemikleşip inceliyor mu benim 2. Ayım ve psikolojim bozuldu iyice

Bu oturma olayı nasıl bişi yani burun kemikleşiyor mu şişler varken burun suyunu çekmiş sünger gibi oluyor 1 yılda kemikleşip inceliyor mu benim 2. Ayım ve psikolojim bozuldu iyice
İnan onu ben de tam anlayamadım canım zaten benim de 3 ay oldu ama sanırım kemikleşiyor kemiği daha belirgin hale geliyor daha kibarlaşıyor

İnşallah düşme olmaz çünkü o konuya da çok takıyorum aslında düşer mi diye çok düşünüyorum her sabah bakıyorum hatta
Bu arada önerileriniz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim 😊🌸

İnşallah düşme olmaz çünkü o konuya da çok takıyorum aslında düşer mi diye çok düşünüyorum her sabah bakıyorum hatta
Bu arada önerileriniz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim 😊🌸
Ev arkim olmuştu o çok gözlük kullandığı için taktığı yerde kemik oluştu zamanla başta sizinki gibiydi gözlük kullandığım için düştü kemik oldu diyordu 1-2 sene çok dikkat et iyi bak oturur o

Back