- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet genele göre burada gördüklerime göre başarılı güzel duruyor neden beğenmediniz..Ben mi çok takıyorum bilmiyorum ama burnumu fazla beğenmiyorum.Daha ameliyat olalı 3 ayım bitti.Sonra düzelir mi?
Çok teşekkür ederim,mutlu oldum gercekten Allah razı olsun ❤ ama benim sıkıntım ucunun biraz uzun duruyor gibi olması.Kavis istemiştim ama şekilsiz bir şey olmuş gibi geliyor.Tabi daha 3. Ay belki 6. Ayda oturur iyice,çok teşekkür ederim tekrardanGayet genele göre burada gördüklerime göre başarılı güzel duruyor neden beğenmediniz..
Çevremde cok yaptıran varr:) gerçekten güzel olmuş moralini hiç bozma gerek duysam düşünmez yaptırırsın ben de ufak burnun. Üç kısmı kuculkuyir diye duymuştum kemik varsa hallediliyor et varsa kalıyormuş .. ama yaptıran yaptırıyor yaptirdigin yere kişiye bağlı şuan için güzel.duruyor düşme olmazsa gayet iyi yazın güneş gözlüğü vs kullanma kemik yapıyor üst kısmındaÇok teşekkür ederim,mutlu oldum gercekten Allah razı olsun ❤ ama benim sıkıntım ucunun biraz uzun duruyor gibi olması.Kavis istemiştim ama şekilsiz bir şey olmuş gibi geliyor.Tabi daha 3. Ay belki 6. Ayda oturur iyice,çok teşekkür ederim tekrardan
Üç beş ayda oturma olmaz en az bir bir buçuk sene sonra oturmuş olurÇevremde cok yaptıran varr:) gerçekten güzel olmuş moralini hiç bozma gerek duysam düşünmez yaptırırsın ben de ufak burnun. Üç kısmı kuculkuyir diye duymuştum kemik varsa hallediliyor et varsa kalıyormuş .. ama yaptıran yaptırıyor yaptirdigin yere kişiye bağlı şuan için güzel.duruyor düşme olmazsa gayet iyi yazın güneş gözlüğü vs kullanma kemik yapıyor üst kısmında
Bu oturma olayı nasıl bişi yani burun kemikleşiyor mu şişler varken burun suyunu çekmiş sünger gibi oluyor 1 yılda kemikleşip inceliyor mu benim 2. Ayım ve psikolojim bozuldu iyiceÜç beş ayda oturma olmaz en az bir bir buçuk sene sonra oturmuş olur
Ben mi çok takıyorum bilmiyorum ama burnumu fazla beğenmiyorum.Daha ameliyat olalı 3 ayım bitti.Sonra düzelir mi?
Cok tesekkur ederim mutlu oldum ama sanki göze hoş gelmeyen bir şeyler varmış gibiNesini beğenmiyorsun bence gayet güzel duruyor
Cok sagolun ama bu kadar da doğal durmasaydı keşke bu da fazla doğal biri demişti ki estetik olmuş hali bu muBen cok beğendim. Bir de yüzünüze cuk oturmuş, asla estetik gibi durmuyor.
İnan onu ben de tam anlayamadım canım zaten benim de 3 ay oldu ama sanırım kemikleşiyor kemiği daha belirgin hale geliyor daha kibarlaşıyorBu oturma olayı nasıl bişi yani burun kemikleşiyor mu şişler varken burun suyunu çekmiş sünger gibi oluyor 1 yılda kemikleşip inceliyor mu benim 2. Ayım ve psikolojim bozuldu iyice
Evet kalin deriliyim hem de fazlasiyla,önden gayet normal duruyor aslinda ama yine de şiş olduğu belli birazkalın derili misiniz?önden nasıl duruyor
İnşallah düşme olmaz çünkü o konuya da çok takıyorum aslında düşer mi diye çok düşünüyorum her sabah bakıyorum hattaÇevremde cok yaptıran varr:) gerçekten güzel olmuş moralini hiç bozma gerek duysam düşünmez yaptırırsın ben de ufak burnun. Üç kısmı kuculkuyir diye duymuştum kemik varsa hallediliyor et varsa kalıyormuş .. ama yaptıran yaptırıyor yaptirdigin yere kişiye bağlı şuan için güzel.duruyor düşme olmazsa gayet iyi yazın güneş gözlüğü vs kullanma kemik yapıyor üst kısmında
Sabredicem o zaman :) sağ olunÜç beş ayda oturma olmaz en az bir bir buçuk sene sonra oturmuş olur
İnşallah olur ucu da böyle kalmaz küçülür inşallah,çok teşekkür ederimÖdemlerin inince kavisli olur. Az daha sabret
Küsur ararsak buluruz sende bırak aramayıCok tesekkur ederim mutlu oldum ama sanki göze hoş gelmeyen bir şeyler varmış gibi
Nerde oldun ameliyatını. Bende düşünüyorum da iyi doktor arayisindayimİnşallah olur ucu da böyle kalmaz küçülür inşallah,çok teşekkür ederim
Ev arkim olmuştu o çok gözlük kullandığı için taktığı yerde kemik oluştu zamanla başta sizinki gibiydi gözlük kullandığım için düştü kemik oldu diyordu 1-2 sene çok dikkat et iyi bak oturur oİnşallah düşme olmaz çünkü o konuya da çok takıyorum aslında düşer mi diye çok düşünüyorum her sabah bakıyorum hatta
Bu arada önerileriniz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ❤